Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Άννα χθες στο Bill.Ευκολη συνενοηση και ακριβης στην ωρα της μαλιστα ηρθε και ενα τεταρτο νωριτερα.Με το που ανοιγει η πορτα βλεπω μια ομορφη και γλυκια κοπελα που σε κερδιζει αμεσως με την συμπεριφορα της.Λιγη κουβεντουλα για να σπασει ο παγος ντουζακι και βουρ στον αγωνα.Μου εκανε εντυπωση που με ρωτησε τις επιθυμιες μου στα του σεξ .Αφου της απαντησα οτι ειμαι ΟΚ σε ολα ξεκινησε μια απιστευτη πιπα(και εδω με ρωτησε αν θελω αργη-γρηγορη-βαθια)που μου τον εξαφανισε μεσα στο στομα της(εξ ου και ο τιτλος πουτσορουφηχτρα) ενω εγω της περιποιηθηκα το ομορφο και γλυκο μουνακι της που μετα απο λιγο εχυσε!!!!.Μετα περασμα προφυλακτικου με το στομα της παρακαλω!! και ανεβηκε πανω μου οπου τελειωσε για δευτερη φορα(μου ειπε οτι εχει και κλειτοριδικους και κολπικους οργασμους)συνεχισαμε ιεραποστολικα, πισωκολλητο ,πλαγια με δυνατο σφυροκοπημα.Δεν αντεξα αλλο και κατεθεσα τα χυσια μου στο στομα της οπου τα ρουφηξε ολα μεχρι σταγονας και μετα τα εφτυσε.Μετα το απαραιτητο μπανακι τα ειπαμε για λιγη ωρα και ανανεωσαμε για το επομενο ραντεβου συντομα .Γλυκια μου Αννουλα να εισαι παντα καλα (Συγγνωμη που σε μεγαλωσα λιγο οταν με ρωτησες για την ηλικια σου αλλα ημουν ζαλισμενοςς απο το πουτσορουφηγμα σου !! χα χα)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, doc_lin, thanos.s και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2020
Ε λοιπόν αυτή η Αννουλα αν χύνει 2 φορές με κάθε πελάτη είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο !!!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1