Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 8 10
Call-Girls
22347
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καθημερινή και η ένταση της δουλειάς άρχισε να με χαλάει….
Λέω πρέπει να κάνω κάτι να χαλαρώσω… Παίρνω κάτι τηλέφωνα και όλα τα στανταράκια μου μου ρίχνουν άκυρο… Μπαίνω Bou… Δεν βρήκα κάτι σε ανεξάρτητη (προτιμώ) που να μου αρέσει…. Αρχίζω τα γραφεία….
Την Λάουρα μου την πρότεινε η τηλεφωνήτρια και έχω την τάση να τις εμπιστεύομαι… Τρώω βέβαια και τις φόλες, αλλά ποιος πουτανιάρης δεν έχει φάει; Τέλος πάντων, φεύγω κατευθείαν για πορνοχοτελ….
Μετά από λίγη ώρα, ακούω το κλασσικό χτύπημα της πόρτας (μισή κάβλα στο γαμήσι) που πάντα μου προκαλεί την ίδια ρίγη όπως την πρώτη φορά που είχα καλέσει κορίτσι…. Πραγματικά, πρώτη φορά πήγα με call girl στα 17… Ε ακόμη και στα 37 που είμαι τώρα, έχοντας γράψει κάποια χιλιόμετρα στο κοντέρ, αυτή η γλυκιά προσμονή που λήγει με το χτύπημα στην πόρτα και την αγωνία τι θα αντικρύσεις είναι μισό γαμήσι…. Τέσπα το κούρασα, πάω στο θέμα μας
Η Λάουρα συνεπέστατη στην ώρα της. Πολύ βασικό γιά εμάς που έχουμε συγκεκριμένο χρόνο και το γραφείο πολύ εντάξει σε όλες τις επικοινωνίες….. Κοντούλα με μέτριο προσωπάκι και αρμονικό σωματάκι…. Μαυρισμένη, με πιο κοντά μαλλιά από τις φωτογραφίες, οριακά την χαρακτηρίζω καβλάκι, χωρίς να τρελαίνομαι βέβαια κιόλας…. Μερικά τατουάζ που δεν με χάλασαν, προσωπάκι αδιάφορο που δεν μπορείς να το πεις άσχημο, κωλαράκι μια χαρά που δεν το παρέχει και στήθος δυάρι προς το 1,5 λίγο χαλαρό….
Στα του αγώνα, η πίπα της ήταν μέσα στον μέσο όρο χωρίς κάτι βέβαια που να την κάνει να την θυμάσαι…. Μου είπε ευγενικά να μην τελειώσω στο στόμα της, που άλλωστε αναφέρει και στο πρόγραμμα της ότι δεν το παρέχει ως υπηρεσία…….
Στα του sex, παίχτηκαν δύο μπαλάκια, με αρκετή ένταση χωρίς κάτι το μεμπτό αλλά ούτε πάλι κάτι που να εντυπωσιάζει….
Στο social η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη και άνετα μπορείς να ανοίξεις οποιαδήποτε θέμα συζήτησης….
Συνοψίζοντας , ο σκοπός της συνάντησης επετεύχθη, γύρισα στην δουλειά μου ανανεωμένος… Δεν έκανα το γαμήσι του αιώνα, αλλά αυτό το συναντάω όλο και πιο σπάνια πια… Δεν έκλαψα σε καμία περίπτωση τα λεφτά μου και η όλη εξόρμηση κινήθηκε μέσα στα πλαίσια του μέσου όρου….
Θέλω να δοκιμάσω και άλλα κορίτσια από το γραφείο και αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα θα την ξαναπάρω…
Λέω πρέπει να κάνω κάτι να χαλαρώσω… Παίρνω κάτι τηλέφωνα και όλα τα στανταράκια μου μου ρίχνουν άκυρο… Μπαίνω Bou… Δεν βρήκα κάτι σε ανεξάρτητη (προτιμώ) που να μου αρέσει…. Αρχίζω τα γραφεία….
Την Λάουρα μου την πρότεινε η τηλεφωνήτρια και έχω την τάση να τις εμπιστεύομαι… Τρώω βέβαια και τις φόλες, αλλά ποιος πουτανιάρης δεν έχει φάει; Τέλος πάντων, φεύγω κατευθείαν για πορνοχοτελ….
Μετά από λίγη ώρα, ακούω το κλασσικό χτύπημα της πόρτας (μισή κάβλα στο γαμήσι) που πάντα μου προκαλεί την ίδια ρίγη όπως την πρώτη φορά που είχα καλέσει κορίτσι…. Πραγματικά, πρώτη φορά πήγα με call girl στα 17… Ε ακόμη και στα 37 που είμαι τώρα, έχοντας γράψει κάποια χιλιόμετρα στο κοντέρ, αυτή η γλυκιά προσμονή που λήγει με το χτύπημα στην πόρτα και την αγωνία τι θα αντικρύσεις είναι μισό γαμήσι…. Τέσπα το κούρασα, πάω στο θέμα μας
Η Λάουρα συνεπέστατη στην ώρα της. Πολύ βασικό γιά εμάς που έχουμε συγκεκριμένο χρόνο και το γραφείο πολύ εντάξει σε όλες τις επικοινωνίες….. Κοντούλα με μέτριο προσωπάκι και αρμονικό σωματάκι…. Μαυρισμένη, με πιο κοντά μαλλιά από τις φωτογραφίες, οριακά την χαρακτηρίζω καβλάκι, χωρίς να τρελαίνομαι βέβαια κιόλας…. Μερικά τατουάζ που δεν με χάλασαν, προσωπάκι αδιάφορο που δεν μπορείς να το πεις άσχημο, κωλαράκι μια χαρά που δεν το παρέχει και στήθος δυάρι προς το 1,5 λίγο χαλαρό….
Στα του αγώνα, η πίπα της ήταν μέσα στον μέσο όρο χωρίς κάτι βέβαια που να την κάνει να την θυμάσαι…. Μου είπε ευγενικά να μην τελειώσω στο στόμα της, που άλλωστε αναφέρει και στο πρόγραμμα της ότι δεν το παρέχει ως υπηρεσία…….
Στα του sex, παίχτηκαν δύο μπαλάκια, με αρκετή ένταση χωρίς κάτι το μεμπτό αλλά ούτε πάλι κάτι που να εντυπωσιάζει….
Στο social η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη και άνετα μπορείς να ανοίξεις οποιαδήποτε θέμα συζήτησης….
Συνοψίζοντας , ο σκοπός της συνάντησης επετεύχθη, γύρισα στην δουλειά μου ανανεωμένος… Δεν έκανα το γαμήσι του αιώνα, αλλά αυτό το συναντάω όλο και πιο σπάνια πια… Δεν έκλαψα σε καμία περίπτωση τα λεφτά μου και η όλη εξόρμηση κινήθηκε μέσα στα πλαίσια του μέσου όρου….
Θέλω να δοκιμάσω και άλλα κορίτσια από το γραφείο και αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα θα την ξαναπάρω…
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
https://youtu.be/7TYkpqUXuzM
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από Johnstef χτες στις 20:02
Καλύτερη περιγραφή, για την συγκεκριμένη κοπέλα, δεν θα...
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από DRAGON XXX χτες στις 19:28
αυτο που καποιοι ανθρωποι ανωνυμα προσπαθουν να κανουν...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από TOMCRUISE χτες στις 16:35
Θα την βάλω στα υπόψη! Ωραίο μουνί
στην κριτική Μελίνα: Οπλοπολυβόλο από Eros82 χτες στις 15:45
Βυζαρες φυσικες;
στην κριτική Τί τίτλο να βάλω;;; από Eros82 χτες στις 15:37
Φίλε μπορείς να μου δώσεις σε πμ το τηλ της;
Ευχαριστώ!
στην κριτική Παραμένει κουκλάρα και άξια υπηρεσιών από vetranios χτες στις 15:11
τελικά μόνο εγώ δεν πέρασα καλά με την Μελίσσα .., άσε που...
στην κριτική Αυτό που έψαχνα από xan4625 χτες στις 15:10
Καλή είναι η Νάτι, έχει διάθεση να σε ευχαριστήσει, αλλά...
στην κριτική Καλή συνάντηση! από kostas1 χτες στις 14:21
Αργά, είναι πια αργά.........
στην κριτική Λυπάμαι Αρτέμιδα έχω καθήκον από Dimpalios χτες στις 13:15
Καλά που το επιβεβαιωσες για να μην ξαναπάρω.
στην κριτική Masha από qwerty1234 χτες στις 13:01
Καλημέρα
Πιστεύεις ότι δεν πρέπει να βάζουν λιπαντικό με...
στην κριτική Laura's Lubrication House από nzg χτες στις 11:51
Καραμπινατη περιπτωση κοκας ή δρακου
στην κριτική Δε μου έχει ξανά τύχει αυτό από paparoupas χτες στις 10:43
Αν δεν ηταν οικονομικό το θέμα ... λίγο ξενερωτοι οι φιλοι...
στην κριτική Μέτρια εμπειρία από Thanasaks χτες στις 10:02
Εμένα 24 μου δήλωσε.. τώρα τι να σου πω.. και εγώ πάντως η αλήθεια...
στην κριτική Πανέμορφος γλυκός άγγελος από GeneralWinter χτες στις 9:59
Τα θελες κ τα παθες στο φωλοσπιτο
στην κριτική Πάολα η κουτοπόνηρη από mkavlos χτες στις 7:13
@BigMountain,
Για να σε πείσει θα πρέπει να σου στείλει την καποτα...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από argyrotoxos χτες στις 0:52
"Αν το κόψει (το λιπαντικό) θα την ξαναπάρω σίγουρα".
Εάν...
στην κριτική Laura's Lubrication House από Johnstef χτες στις 0:05
Σχόλια στις κριτικές
https://youtu.be/7TYkpqUXuzM
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από Johnstef χτες στις 20:02
Καλύτερη περιγραφή, για την συγκεκριμένη...
στην κριτική Η μεταμόρφωση!!! από DRAGON XXX χτες στις 19:28
αυτο που καποιοι ανθρωποι ανωνυμα...
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από TOMCRUISE χτες στις 16:35
Θα την βάλω στα υπόψη! Ωραίο μουνί...
στην κριτική Μελίνα: Οπλοπολυβόλο από Eros82 χτες στις 15:45
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !!!!!!!