Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 20 10
Call-Girls
20264
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική, δε θυμάμαι ακριβώς. Η ώρα προχωρημένη. Η πούτσα μου ερεθισμένη. Το χέρι ασυναίσθητα πάει στο κινητό μου, whatsapp application. Ρωτάω την Άντζη τι παίζει τέτοια ώρα. 4 επιλογές, επιλέγω Μαρία αρκετά διστακτικά.
Έρχεται η Μαρία με ένα μαύρο φόρεμα. Εμφάνιση συνηθισμένη. Girl next door. Το δυνατό της σημείο τα πόδια και ο κώλος. Πάρα πολύ σφιχτά πόδια και τουρλωτός κώλος. Χαμόγελο ζεστό. Καθόμαστε στον καναπέ και με φασώνει κατευθείαν. Φιλιά με γλώσσα. Μου ζητάει να βγάλω τη βερμούδα μου και με ξεκινάει πίπα στον καναπέ. Πολύ καλή πίπα και δεν κουράζεται. Πάμε μέσα, μπαίνει για μπάνιο, έρχεται στο υπνοδωμάτιο.
Συνεχίζει πίπα πολύ καλή. Μετά προφυλακτικό, αρκετές στάσεις. Συμμετοχή φουλ, ανταποκρινόταν σε ό,τι της έλεγα ή της ζητούσα, φιλιά πολλά, στα 4 δεχόταν σφαλιάρες στον ποπό αδιαμαρτύρητα και επέμεινα πολύ. Σε κάποια φάση που κουράστηκα μάλιστα, το κατάλαβε και μου εβγαλε προφυλακτικό με πλακωσε στην πιπα και μετα απο δική μου προτροπή ξαναφόρεσα προφυλακτικό....
Το τέλος ήρθε στο σώμα της. Το γαμάτο ήταν πως με τελείωσε με πίπα, που ελάχιστες το έχουν καταφέρει αυτό μαζί μου. Καλό σόσιαλ μετά, ξέρει ελληνικά, λίγο μασάζ στο τέλος και καληνύχτα.
Γιατί "όχι" στο αν θα την ξαναέβλεπα; Μάλλον είμαι καψούρης αυτό τον καιρό οπότε λέω ναι σε μία μόνο. Θα δούμε πώς θα πάει.
Έρχεται η Μαρία με ένα μαύρο φόρεμα. Εμφάνιση συνηθισμένη. Girl next door. Το δυνατό της σημείο τα πόδια και ο κώλος. Πάρα πολύ σφιχτά πόδια και τουρλωτός κώλος. Χαμόγελο ζεστό. Καθόμαστε στον καναπέ και με φασώνει κατευθείαν. Φιλιά με γλώσσα. Μου ζητάει να βγάλω τη βερμούδα μου και με ξεκινάει πίπα στον καναπέ. Πολύ καλή πίπα και δεν κουράζεται. Πάμε μέσα, μπαίνει για μπάνιο, έρχεται στο υπνοδωμάτιο.
Συνεχίζει πίπα πολύ καλή. Μετά προφυλακτικό, αρκετές στάσεις. Συμμετοχή φουλ, ανταποκρινόταν σε ό,τι της έλεγα ή της ζητούσα, φιλιά πολλά, στα 4 δεχόταν σφαλιάρες στον ποπό αδιαμαρτύρητα και επέμεινα πολύ. Σε κάποια φάση που κουράστηκα μάλιστα, το κατάλαβε και μου εβγαλε προφυλακτικό με πλακωσε στην πιπα και μετα απο δική μου προτροπή ξαναφόρεσα προφυλακτικό....
Το τέλος ήρθε στο σώμα της. Το γαμάτο ήταν πως με τελείωσε με πίπα, που ελάχιστες το έχουν καταφέρει αυτό μαζί μου. Καλό σόσιαλ μετά, ξέρει ελληνικά, λίγο μασάζ στο τέλος και καληνύχτα.
Γιατί "όχι" στο αν θα την ξαναέβλεπα; Μάλλον είμαι καψούρης αυτό τον καιρό οπότε λέω ναι σε μία μόνο. Θα δούμε πώς θα πάει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 27, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Φίλτατε έχω και εγώ μια απορία.Με ποια λογική την σούταρες...
στην κριτική Δυστυχώς, στο τέλος μας είπαν και... μακάκες από padepadou σήμερα στις 18:30
Αγαπητέ θα σου έλεγα ότι εδώ μπαίνουμε ώστε περάσουμε καλά...
στην κριτική Δυστυχώς, στο τέλος μας είπαν και... μακάκες από demis379 σήμερα στις 18:11
Eπικοινωνία; Μιλάει αγγλικά;
στην κριτική Γυναικάρα από pitsirikos σήμερα στις 17:41
Έχει όντως μεγαλα βυζια; αφηνει να τα πιανειας αρκετα ή σαν...
στην κριτική Nina Tittenalarm!!! από peinasmenos_pp σήμερα στις 16:36
Σαν την λουντμιλα - Μιλα μου μοιάζει η μιλανα..
στην κριτική Γυναικάρα από peinasmenos_pp σήμερα στις 16:31
" ένα ποτήρι λεμονίτα"
στην κριτική Είναι μουνάρα η άτιμη από papaphilips σήμερα στις 16:23
η φενια βγαζει ηδη αντρουα στο προσωπο,τι πιο αντρουα?μετα...
στην κριτική Φένια η αξιόλογη από Καταχθόνιος εκδικητής σήμερα στις 16:23
Οσον αφορα την kely εχουν ξαναγραφτει πραγματα κ μαλλον ειχαν...
στην κριτική Δυστυχώς, στο τέλος μας είπαν και... μακάκες από gymaster σήμερα στις 15:05
Κακό πράγμα ΦΑΚΙΡΗΣ να μη γαμάς και να σχολιάζεις τα γαμήσια...
στην κριτική Νικόλ πορνοδασκάλα από Μήτσος Μπάμπολας σήμερα στις 14:32
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.
Να ξεκαθαρίσω καταρχήν ότι...
στην κριτική Δυστυχώς, στο τέλος μας είπαν και... μακάκες από Dimpalios σήμερα στις 13:28
Aν θέλεις πιό αντρουά μήπως να το έψηνες διαφορετικά το ψάρι...
στην κριτική Φένια η αξιόλογη από Giorgos H σήμερα στις 12:48
Ο φιλος σου ο πακετας πλερωσε παλι??
στην κριτική Νικόλ πορνοδασκάλα από ΦΑΚΙΡΗΣ σήμερα στις 12:36
Μερικές απορίες
1. Δεν ήξερες για το σάιτ μέχρι που σου το...
στην κριτική Δυστυχώς, στο τέλος μας είπαν και... μακάκες από BigMountain σήμερα στις 11:45
Καλημερα συναγωνιστη. Επειδη σκεφτομαι να παρω την εν λογω...
στην κριτική Μικρές Ιστορίες: Το Διαμάντι 24 καρατίων - Ήρθε ο Πίου - Η κατσίκα και η καρδάρα γάλα.. από dim_asim σήμερα στις 11:38
στην κριτική Black pussy από dim_asim σήμερα στις 11:38
στην κριτική Σοκολάτα με ζάχαρη από dim_asim σήμερα στις 11:38
Η Φενια ειναι πολυ καλη...
Ωραία κριτική και τίμια φιλε...
...
στην κριτική Φένια η αξιόλογη από Mpirimpas76 σήμερα στις 11:30
Μάλιστα. Πρῶτον, συλλυπητήρια. Δεύτερον, σχετικῶς μὲ τὸ...
στην κριτική Δυστυχώς, στο τέλος μας είπαν και... μακάκες από hornyasfuck σήμερα στις 11:27
ακομα ετσι ειναι και δινεις κι ενα σκασμο λεφτα χωρισ λογο...
στην κριτική Πλήρης «Clubοποίηση» από Spikey σήμερα στις 11:09
Μακρια εχει γίνει χαλι
στην κριτική Μην πατήσετε από Spikey σήμερα στις 11:02
Σχόλια στις κριτικές
Φίλτατε έχω και εγώ μια απορία.Με ποια...
στην κριτική Δυστυχώς, στο τέλος μας είπαν και... μακάκες από padepadou σήμερα στις 18:30
Αγαπητέ θα σου έλεγα ότι εδώ μπαίνουμε...
στην κριτική Δυστυχώς, στο τέλος μας είπαν και... μακάκες από demis379 σήμερα στις 18:11
Eπικοινωνία; Μιλάει αγγλικά;
στην κριτική Γυναικάρα από pitsirikos σήμερα στις 17:41
Έχει όντως μεγαλα βυζια; αφηνει να...
στην κριτική Nina Tittenalarm!!! από peinasmenos_pp σήμερα στις 16:36
Σαν την λουντμιλα - Μιλα μου μοιάζει...
στην κριτική Γυναικάρα από peinasmenos_pp σήμερα στις 16:31
" ένα ποτήρι λεμονίτα"
...
στην κριτική Είναι μουνάρα η άτιμη από papaphilips σήμερα στις 16:23