Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η αλήθεια είναι ότι είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την Έλενα από την φίλη της την Άννα αλλά και από την φήμη που δικαίως έχει χτίσει στο νήμα της. Η ιδέα του να πάω με μια μεγαλύτερη και πιο έμπειρη γυναίκα από μένα πάντα μου άρεσε αλλά όχι τίποτα τρελό, δεν θα χαρακτήριζα δηλαδή τον εαυτό μου ως λάτρη των milf, απλά ήταν κάτι το οποίο πάντα ήθελα να κάνω.

Η εβδομάδα με βρήκε σε μια περίεργη, δημιουργική, διάθεση οπότε είπα να στείλω ένα μήνυμα στην Έλενα μήπως και τα λέγαμε καλύτερα από κοντά. Η συνεννόηση πολύ εύκολη και έπειτα από μερικά μηνύματα κλείσαμε το ραντεβού μας για σήμερα το απογευματάκι στο Bill. Μην ξεχάσω, της είχα ζητήσει να φοράει κάποια συγκεκριμένα ρούχα, στο οποίο ήταν πλήρως συνεργάσιμη και δεν έφερε καμία αντίρρηση.

Για να είμαι ειλικρινής, με είχε πιάσει λιγάκι ανυπομονησία και περίμενα πως και πως να σχολάσω γιατί ήθελα πολύ να την γνωρίσω. Φτάνοντας στο Bill κατευθύνθηκα προς το ανακαινισμένο πλέον lobby και αφότου κοίταξα τριγύρω μου, αντίκρισα μια γυναίκα να κάθετε σε έναν από τους καναπέδες μοναχή της και να φοράει αυτά ακριβώς που είχα ζητήσει από την Έλενα, το οποίο μου επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτή μιας και είχαμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε κάτω και όχι στο δωμάτιο. Την ίδια στιγμή γύρισε το βλέμμα της προς τα μένα και αναγνώρισε ποιος ήμουν, της χαμογέλασα και της έκανα νόημα με το χέρι (μισό λεπτό) να περιμένει μιας και προσπαθούσα να κλείσω δωμάτιο. Η γνωστή κατσούφα, μελαχρινή ρεσεψιονίστ με ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο δωμάτιο αυτή την στιγμή και ότι θα έπρεπε να περιμένω λιγάκι, της είπα δεν υπάρχει πρόβλημα και κατευθύνθηκα προς την Έλενα η οποία με υποδέχτηκε γεμάτη χαρά και καλοσύνη. Αφότου ανταλλάξαμε τις τυπικές χαιρετούρες, καθίσαμε μαζί στον καναπέ και αρχίσαμε να μιλάμε για πολλά και διάφορα πράγματα. Από τα πρώτα μόλις λεπτά μου είπε ότι είναι πολύ χαδιάρα και ότι της αρέσει πολύ το χουχούλιασμα και οι αγκαλιές, στο οποίο της απάντησα ότι και εγώ είμαι αυτού του στυλ και αμέσως έπεσε στην αγκαλιά μου. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε για το δωμάτιο κοντά στη μια ώρα οπότε αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να χαλαρώσουμε, πριν προχωρήσουμε στα ενδότερα. Εδώ να σημειώσω ότι με ρώτησε πολλαπλές φορές αν ήμουν σίγουρος για την διάρκεια του ραντεβού μας και ότι δεν θα παρεξηγούσε αν ήθελα να το μειώσουμε αλλά της είπα πως ήμουν σίγουρος. Ύστερα από λίγο η ρεσεψιονίστ μου έκανε νόημα ότι το δωμάτιο ήταν έτοιμο και ξεκινήσαμε το ταξίδι μας για τον 5ο όροφο.

Η Έλενα εμφανισιακά θα έλεγα ότι είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος, που δεν σου πάει ο νους ότι είναι του χώρου. Το σώμα της είναι πολύ καλό για την ηλικία της, κατά την άποψή μου και εγώ προσωπικά ήμουν πλήρως ευχαριστημένος με το τι αντίκρισα. Είναι πολύ σχολαστική με την καθαριότητα και μου δόθηκε η ευκαιρία να δω κιόλας από κοντά το περίφημο βαλιτσάκι για το οποίο φημίζετε. Ανανέωνε το άρωμα της και το γαλάκτωμα σώματος κάθε φορά που έκανε μπάνιο.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι έγινε στο κρεββάτι όπως και συνηθίζω άλλωστε με τις κριτικές μου, αλλά θα σταθώ σε κάποια πράγματα. Γενικά η Έλενα κινείται σε GFE ρυθμούς που άλλωστε είναι το δυνατότερο της όπλο. Φιλάει, αγκαλιάζει και χαϊδεύει παντού και χωρίς κολλήματα, ειδικά αν της δείξεις ότι είσαι και εσύ του ίδιου τόνου. Τιμά τα λεφτά που της δίνεις και κάνει το καλύτερο δυνατό για να σε ευχαριστήσει, επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι δεν κοιτάει το ρολόι και δεν αγχώνεται. Σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα, άνετα και μοναδικά. Τέλος είναι τρομερή συνομιλητής και καταλαβαίνει ποτέ χρειάζεται να κάτσει να σε ακούσει και πότε να σου πει την γνώμη της για το θέμα που μιλάτε.

Πολύ σημαντικό, παρόλο που είναι καπνίστρια σεβάστηκε το γεγονός ότι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου και δεν έκανε ούτε ένα κατά την διάρκεια του ραντεβού μας. Άλλωστε μου είπε ότι ποτέ δεν κουβαλάει μαζί τα τσιγάρα της όταν πηγαίνει σε ραντεβού.

Εν κατακλείδι, αν ψάχνετε για μια γυναίκα με κύριο γνώμονα το GFE και είστε λάτρεις τον milf, τότε η Έλενα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το ίσως στο αν θα την ξανασυναντούσα, οφείλεται στο ότι για μένα δεν είναι αυτό που ψάχνω αυτή την στιγμή.

Sorry για το τεράστιο κείμενο, απλά ήθελα να είμαι όσο πιο λεπτομερής γίνεται.

Υ.Γ Η βαθμολογία είναι περιορισμένη από το σύστημα. Η ημερομηνία του ραντεβού είναι αυτή που αναγράφει η κρητική και όχι η ημερομηνία έκδοσης της κρητικής.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 02, 2020
Διάρκεια
3 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 erethis72, THV, Yatoputso και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2020
Δεν μας λες τι έγινε πάνω στο κρεβάτι, που αυτό είναι το ζητούμενο, οπότε από εμένα Ούτε + ούτε-
05 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@kwstasxat

Καλησπερα φιλε,

Καταλαβαινω και σεβομαι οτι θα ηθελες να μαθεις περισσοτερα για το τι εγινε στο κρεββατι, παρολαυτα δεν συνιθηζω να μοιραζομαι τετοιες λεπτομερειες γιατι πολυ απλα θεωρω οτι αφορουν εμενα και την κοπελα μονο, στην περιπτωση μας την Ελενα. Εγω απο μερια μου θα πω οτι ειμαι πληρως ευχαριστημενος με το τι εγινε, μιας και δεν ζηταω και πολλα. Πιστευω οτι οι προηγουμενες κρητικες καλυπτουν πληρως τις υπηρεσιες της Ελενα και επισης το θεωρω πολυ υποκειμενικο να αναφερθω στο τι εγινε γιατι αλλα πραγματα ζηταω εγω και αλλα πραγματα μπορει να ζητας εσυ. Δηλαδη εγω μαζι της μπορει να περναω τελεια αλλα εσυ οχι, ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

Κατανοω οτι γι αυτο δινουμε τα λεφτα μας, αλλα εγω απο μερια μου δεν μπορω να της δω σαν ενα κομματι κρεας και να τις κρινω γι αυτο, στο τελος της ημερας ανθρωποι ειναι με πραγματικα αισθηματα και ψυχη. Θα με ρωτησεις γιατι το κανω αυτο? Γιατι δουλευω εδω και αρκετο καιρο στην εξυπηρετηση πελατων και μπορω να μπω στην θεση τους εως ενα σημειο και δεν μου αρεσει να κανω πραγματα τα οποια δεν θελω να μου κανουν.

Στοχος μου με τις κρητικες που ανεβαζω ειναι να αξιολογησω την ανθρωπινη μερια των γυναικων γι αυτο και κινουμαι κυριως με κοπελες που προσφερουν GFE υπηρεσιες.

Σε ευχαριστω πολυ παντως για το σχολιο σου!

Να σαι καλα και καλη συνεχεια.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
06 Ιουνίου, 2020
Καλησπέρα φίλε και από εμένα. Έχεις τηλέφωνο για την κοπέλα?
06 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε για αυτό είναι οι κριτικές. Να γράφουμε τι γίνεται πάνω στο κρεβάτι με σκοπό να ενημερωθούν οι συναγωνιστές και να έχουν μια ιδέα τι θα συναντήσουν.
Τώρα όσο αναφορά την Έλενα, μιλάνε από μόνες τους οι κριτικές των άλλων συναγωνιστών. Ξέρουμε πολύ καλά ολοι ότι η Έλενα είναι φοβερή στις υπηρεσίες της.
Τώρα όσο αναφορά αυτό που είπες ότι δεν τις βλέπεις σαν ένα κομματι κρεας,προσβάλλεις όλους εμάς που γράφουμε κριτικές,τον λόγω τον καταλαβαίνεις (στην ουσία μας λες ότι εμείς τις βλέπουμε σαν κρέας επειδή γράφουμε κριτικές,άσχετα αν γράψεις ότι αυτή είναι καθαρά δική σου αντίληψη).
Επίσης η ίδια η Έλενα λέει να γράφουμε κριτικές για να ενημερωνόμαστε.
Τώρα η δική σου κριτική είναι κάπως ασαφείς και πολύ συναγωνιστές θα την πούνε ότι είναι προμοτορικη.
Αυτά από εμένα και καλή συνέχεια και δεν ξανασχολουμε άλλο γιατί πιστεύω ότι με σένα θα χάσω το χρόνο μου και τα λόγια μου!!!
06 Ιουνίου, 2020
Διαβάζοντας το κείμενο, θα περίμενα πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία. Πάντως είναι διαφωτιστικό και χρήσιμο. Τουλάχιστον για μένα
07 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@Akisthema

Καλησπέρα και σε σένα. Το τηλέφωνο της μπορείς να το βρεις στο νήμα της ήστο προφίλ της. Και εγώ έτσι το βρήκα.

Καλή συνέχεια.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
07 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@petros734

Καλησπέρα.

Έχεις δίκιο και αν μπορούσα θα έβαζα πολύ καλύτερη βαθμολογία αλλά όπως ανέφερα και στην κρητική μου, το σύστημα με περιόριζε. Η πραγματική βαθμολογία θα έλεγα ότι είναι η εξής.

Εμφάνιση (πρόσωπο): 5.0
Εμφάνιση (σώμα): 6.0
Γενική συμπεριφορά: 9
Επικοινωνία: 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:9
Σχέση απόδοσης/τιμής:9

Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε και σε βοήθησε η κρητική μου.

Καλή συνέχεια.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
07 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@kwstasxat

Καλησπέρα και πάλι,

Καταρχάς για κανένα λόγο δεν θέλω να προσβάλλω κανένα μέλος του φόρουμ εδώ μέσα, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Τώρα αν κάποιος το εκλάβει σαν προσβολή αυτό, τότε του ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη. Δεν θεωρώ ότι τις βλέπετε σαν ένα κομμάτι κρέας και δεν γύρισα να δείξω κανέναν, απλά εκτιμώ πολύ την ειλικρίνεια σαν άνθρωπος και γι’ αυτό εξέφρασα ακριβώς πως βλέπω τα πράγματα εγώ (το οποίο ανέφερες κιόλας). Δουλεύω πολύ καιρό τώρα στην εξυπηρέτηση πελατών και ξέρω πολύ καλά πως είναι να σε κριτικάρουν, ιδίως αρνητικά, για κάποια πράγματα όταν εσύ έχεις κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσεις ή να τους ευχαριστήσεις. Εκείνη την στιγμή εγώ προσωπικά νιώθω σαν ένα κομμάτι κρέας η ένα ρομπότ. Βέβαια το έχω αποδεχτεί ότι δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι και δεν με αγχώνει πλέον. Παρ’ όλ’ αυτά δεν μου αρέσει όταν γίνεται σε μένα, οπότε εγώ δεν το κάνω. Εννοείται αν μου τύχει κάτι αρνητικό θα το αναφέρω αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί ακόμα κάτι τέτοιο.

Ο σκοπός που βρίσκομαι με την κάθε κοπέλα δεν είναι μόνο το sex (για μένα) αλλά και όλο το υπόλοιπο κομμάτι της συνάντησης, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι στην κρητική μου ήμουν αρκετά σαφής και όπως και έγραψα, είμαι πλήρως ευχαριστημένος με το τι έγινε, άλλωστε το είπες και μόνος σου ότι η Έλενα είναι φοβερή στις υπηρεσίες της. Απλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες με το τί έγινε στο κρεββάτι γιατί το υπερκαλύπτουν όλες οι προηγούμενες κρητικές και θέλω κάποια πράγματα να τα κρατήσω για μένα γιατί κάθε συνάντηση για μένα είναι μοναδική. Εμένα προσωπικά οι προηγούμενες κρητικές δεν με κάλυπταν τελείως στα πράγματα που έψαχνα και γι’ αυτό έδωσα μεγάλη βάση σε αυτό στην κρητική μου. Δεν περίμενα ότι θα είναι αρεστή σε όλους αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι άτομα σαν και μένα, που ψάχνουν συγκεκριμένα πράγματα, θα την εκτιμήσουν. Εξάλλου δεν γίνεται να μας αρέσουν ή να συμφωνούμε στα πάντα, αυτό μας ξεχωρίζει από τους άλλους.

Δεν νομίζω ότι προμοτάρω την Έλενα με την κρητική μου, άλλωστε δεν έχω κάτι να κερδίσω, μια φορά έχω συναντηθεί μαζί της. Αντιθέτως πιστεύω ότι την αδίκησα με την βαθμολογία μου μιας και με περιορίζει το σύστημα. Τώρα βέβαια αν εσύ (ή οποιοδήποτε άλλο μέλος) θεωρείς ότι αυτό κάνω, είναι δικαίωμα σου και είναι απολύτως σεβαστό απ’ την μεριά μου. Σε ευχαριστώ πάντως που μου το ανέφερες.

Τέλος, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και πάλι που αφιέρωσες λίγο από τον χρόνο σου για να διαβάσεις την κρητική μου και να μου εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου για αυτή.

Καλή συνέχεια.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8