Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 244 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όντας φορτισμένος από κάποια προσωπικά μου προβλήματα και αρκετά ξενερωμένος γιατί ακυρώθηκε ένα ραντεβού που είχα κανονίσει, αποφάσισα να καλέσω την Άννα γιατί το είχα πάρει απόφαση ότι θα πέρναγα καλά εκείνη την ημέρα.

Η επικοινωνία πολύ εύκολη και ύστερα από 1 τηλέφωνο, κανονίσαμε να βρεθούμε το απογευματάκι της ίδιας μέρας στο Bill.

H Άννα ήρθε στην ώρα της γεμάτη χαρά και πολύ καλή διάθεση (απ’ την πόρτα κιόλας), το οποίο βοήθησε αρκετά στο να χαλαρώσω μιας και είμαι πολύ νέος στον χώρο (γενικά) και ήμουν λιγουλάκι αγχωμένος. Αφού της είπα κάποια πράγματα για μένα, κάναμε μπανάκι μαζί έπειτα από δική της πρόταση και περάσαμε στο κρεββάτι.

Δεν θα μπω καθόλου σε λεπτομέρειες για το τι έγινε στο κρεββάτι, γιατί δεν νομίζω να αφορά κάποιον άλλο εκτός από μένα. Απλά θα πω ότι τιμά τα λεφτά που της δίνεις, κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι της για να σε ευχαριστήσει και σε κάνει να νιώσεις πολύ ωραία και άνετα, λες και ξέρετε ο ένας τον άλλο για πολύ καιρό. Εκτός από αυτό, μου έμαθε και κάποια πράγματα και μου έδωσε αρκετά χρήσιμες συμβουλές, γενικά μου έφτιαξε την διάθεση πάρα πολύ. Συζητήσαμε αρκετά (στα διαλείμματα) για διάφορα πράγματα μιας και είναι πολύ σημαντικό για μένα να υπάρχει επικοινωνία και είχε πολύ καλή συμμετοχή. Επίσης είναι πολύ χαλαρή και δεν κοιτάει το ρολόι.

Πολύ σημαντικό, παρόλο που είναι καπνίστρια σεβάστηκε το γεγονός ότι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου και δεν έκανε ούτε ένα κατά την διάρκεια του ραντεβού μας.

Το ίσως στο αν θα την ξανασυναντούσα, οφείλεται στο ότι για μένα δεν είναι ο τύπος μου (έχω μια αδυναμία στης μικροκαμωμένες).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, geny24, jim28 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2020
Κάποια πράγματα που ξέχασα να αναφέρω, το ραντεβού μας έγινε την ημέρα που λέει η κρητική και η βαθμολογία είναι περιορισμένη από το σύστημα.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1