Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 11 10
Call-Girls 15966
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λοιπόν παιδιά μετά από 2 μήνες αποχή από το συγκεκριμένο άθλημα λόγω του κορονα αποφάσισα να πάρω την συγκεκριμένη κοπέλα. Στη αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς λόγω του ότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται το πρόσωπο της άλλα μόλις άνοιξα την πόρτα καθησυχαστηκα. Η κοπέλα στο πρόσωπο είναι ένα καθημερινο κορίτσι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και το σώμα της λεπτό κανονικό. Λίγο μεγαλύτερη από εμένα, 25 μου είπε. Μπήκε στο ντουζακι και φόρεσε ωραίες ζαρτιέρες μαύρες όπως ζήτησα(η θερμοκρασία εκείνη την στιγμή πρέπει να έφτασε γύρω στους 45 βαθμούς) . Όπως λέει και ο τίτλος η κοπέλα είναι gfe φάση χαδιάρα και κάνει ωραία προκαταρκτικα. Στο κυρίως θέμα η πίπα δεν σε εξιταρει αλλά κάνει φιλοτιμες προσπάθειες για deep και γενικά να σε ευχαριστήσει. Στα του αγώνα ήρθε από πάνω μου cowgirl και χοροπηδουσε λες και είχε να πηδηχτει κάνα 3μηνο.Στη συνέχεια ακολούθησε η αγαπημένη μου στάση στα 4, παιδιά η θέα του κωλου της είναι απίστευτηΠροσκύνημαΤην είχα γύρω στα 45 λεπτά στα 4 με εναλλαγές δυνατού σφυροκοπηματοςΚατσικογάμης και πιο χαλαρά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της τελείωσε και αυτή, εγώ για να τελειώσω της είπα να κάνουμε 69 για να γλυψω και λιγάκι, η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ δουλεμενο μουνακι τόσο που της έβαλα 2 δάχτυλα και περίπου μισό τρίτο, το τελείωμα το δικό ήρθε καθώς μου τον έπαιζε και τον σαλιωνε δίχως αύριο .Τέλος έκανε ντουζακι και έφυγε. Ήταν μια ωραία εμπειρία, νομίζω η συγκεκριμένη κοπέλα είχε από τις πιο όμορφες συμπεριφορές από γυναίκες αυτού του χώρου, με διάθεση που να σου κάνει όλα τα χατιρια και χωρίς να λέει όχι σε τίποτα.Ενας δεύτερος τίτλος της κριτικής θα μπορούσε να είναι '' γλυκό ξεσκισμα '', δυνατό γαμησι σε συνδυασμό gfe γλυκιά συμπεριφορά.Προσκύνημα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Weruloa
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.429
Πόντοι:
2.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Κωστας 13(2), chris1955, kwstasxat και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2020
αποτριχωση ειχε κανει στ πρωκτο η ακομα με την τριχα ηταν?πωσ γινεται ν μην αφηνει σ κανενα δακτυλοσκοπιση και σε σενα να αφησε να βΑλεισ 2,5 δαχτυλα?
20 Μαΐου, 2020
Δηλαδή φίλε της έβαλες δυόμιση δάχτυλα. Όταν είμουν μικρός (προ πολλών ετών) και μας ρώταγαν ηλικία ενδιαμέσως των γενεθλίων μας, λέγαμε π.χ. εφτάμιση ή κάτι ανάλογο. Αυτό μου θύμισες. Να είσαι καλά μπέμπη !
21 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν νομίζω να με ειρωνευεσαι... Χμμμ;
28 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάλλον με συμπάθησε, τι να σου πω;;
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4