Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Call-Girls 27176
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήταν Αύγουστος του 2016 , ήμουν μολις 14 ετών είχα μια κοπέλα αλλά καταλαβενεται σε αυτήν την ηλικία δεν γίνονται και πολλά ... κάποια στιγμή μου είχε εμφανίστει ένα σαιτ με εσκορτ και από τότε που κατάλαβα τι είναι έψαχνα , έτυχε λοιπόν η συγκεκριμένη κοπέλα να είναι στην πόλη μου που δεν είχε έρθει καμία κοπέλα για πολύ καιρό ! , μολις το βλέπω πηρα κατευθείαν και έκλεισα ραντεβού αλλά δεν με ρώτησε ηλικία έτσι ξεκίνησα και εγω για να παω στο ξενοδοχείο που έμενε (βλέπεις λίγες μέρες μετά τα γενέθλια μου τα χρήματα που μου είχαν δώσει πήγαν εκεί )
Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά πήγε να σπάει , της στέλνω μυνημα κάτω από το ξενοδοχείο και μου λέει το νούμερο του δωματίου ανεβαίνω , μου ανοίγει την πόρτα και βλέπω την πρώτη γυναίκα στην ζωή μου με εσώρουχα εγω τα έχασα , με ρώτησε αν είμαι ενήλικος και της ειπα ναι , δεν με πίστεψε βέβαια μου ζήτησε ταυτότητα αλλά με τα πολλά την επισα ότι την ξέχασα σπίτι με το που μπαίνω μου ζήτησε τα χρήματα και μετα με έστειλε για μπάνιο μολις βγήκα πήγα στο κρεβάτι , μου κατέβασε το μποξεράκι και άρχισε να μου τον παίζει και να τον πέρνει στο στόμα , κατάλαβε ότι ήταν η πρώτη μου φορά από το αγχος που ειχα μετά γύρισε και μου είπε να μπω μέσα της , για 10 λεπτά την γαμησα και μετά έχυσα μέσα στο προφυλακτικό , είχε μείνει μιση ώρα και καθόμασταν μιλούσαμε και μου τον έπαιζε μέχρι που στο τέλος την ρώτησα ευγενικά αν μπορώ να χύσω στο στόμα της και δεν μου χάλασε χατήρι ... ήταν τελεια ποτε δεν θα ξεχασω την πρώτη μου φορά !!

Πόλη συνάντησης : ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 15, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Μέλος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
55
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mike tri, 19BAN79, doc_lin και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2020
Ή απλά πουλάς παπά για την ηλικία σου ή η τύπισσα απλά είναι επικίνδυνη. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατάλαβε ότι είσαι ανήλικος, απλά έκανε την πάπια για να πάρει τα λεφτά..
16 Μαρτίου, 2020
Είσαι σίγουρος ότι της τον έβαλες μέσα; Εγώ στην ηλικία των 14 της είχα καταγδάρει το μπούτι και νόμισα ότι την έσκιζα. Άι γράψε κανένα βίπερ Νόρα ρε φιλαράκι!
16 Μαρτίου, 2020
Ήσουν 14 ετών;Άσε ρε φίλε.Να έλεγες 17 άντε 16 να το πιστέψουμε.Ο 14χρονος φαίνεται ότι είναι ανήλικος.Θέλετε να γράψετε παπαριές,γράψτε πειστικά πράγματα όμως.Αν ελεγες ότι ήσουν 17 θα το αποδεχόμουν,αλλά τώρα όχι.Απορώ γιατί ανεβαίνουν τέτοιες κριτικές.Ας το έγραφες στις ερωτικές ιστορίες.
16 Μαρτίου, 2020
Φιλαρακια και όμως ήμουν 14 στα 15 δεν εχω κάποιο λόγο να σας πω ψέμματα , μπορεί να νομιζα ότι την έσκιζα ενώ αυτή να μην καταλάβαινε τίποτα , αλλά κι όμως ήμουν σε αυτήν την ηλικία !
16 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ωραία ..fake κριτική, τωρινέ ... 17-17,5-χρονε, άρα παράνομε για / ως μέλος Ματάκι
16 Μαρτίου, 2020
Γιατί σας φαίνεται απίθανο ρε μάγκες; Κι εγώ 15 χρόνων πήγα πρώτη φορά με πουτάνα, το μακρινό 1996 και δε μου είπε απολύτως τίποτα, ίσα ίσα έβαλε και τα δυνατά της να περάσω όμορφα. Ήμουν βέβαια τότε πάνω από 1,80 ύψος, μπορεί να έπαιξε ρόλο αυτό φαινομουν πιο μεγάλος.
16 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε μπουρδέλο ναι αλλα όχι εσκορτ.Και τότε απλώς έκαναν τα στραβά μάτια αλλιώς κάνεις μπαμ σε αυτή την ηλικία
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7