Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 12 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ημερομηνία ενδεικτική.

Ξεκινάω λέγοντας οτι όλες αυτες οι καλές κριτικές που έχει η Άννα-Μαρία, καθώς και οι φωτογραφίες με οδήγησαν περισσότερο απο περιέργια να θέλω να τη συναντήσω Χμμμ;

Επικοινωνώ το μεσημέρι με το γραφείο κλέινω ραντεβου μπαμ-μπαμ. Λίγες ώρες πιο μετά με παίρνουν απο το γραφείο πίσω για να με ενημερώσουν οτι η Αννα-Μαρία θα αργήσει 10-15 λεπτά στο ραντεβού μας. Τους ευχαριστώ για την ενημερωση και όντως η κοπέλα αργησε ακριβώς 10 λεπτά. Αλλά στην ουσία ήταν σαν να μην άργησε αφου είχα ειδοποιηθεί περιπου 1μιση ώρα πριν το ραντεβού. Προσκύνημα

Χτυπάει την πόρτα του ξενοδοχείου, ανοίγω και αντικρύζω μια κοπελίτσα περι το 1.68-1.70 με ενα υπέροχο-γλυκό πρόσωπο. Φορούσε ενα τζινάκι, ενα μαύρο ζιβάγκο και αθλητικό παπούτσι. Εμμέσως, μου απολογήθηκε για το αθλητικό αλλα της είπα οτι προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, αντιθέτως το προτιμώ κιόλας. Μονο απο τα ρούχα καταλάβαινες οτι έχει σωματάρα. Ανάβουμε ένα τσίγαρο, τα λέμε και μετά ξεκινάει να γδύνεται για να πάει για μπανάκι. Αφού έβγαλε τα ρούχα και έμεινε με τα εσώρουχα άναψα ενα δεύτερο τσιγάρο για να συνέλθω απο αυτό που έβλεπα, ανυπομονώντας να βγει απο το μπάνιο για να τη δω εντελώς γυμνή. Βγηκε με την πετσετούλα της, κάνοντας ενα μπαμ και τη βγάζει. Ηθελα να λιποθυμίσω απο αυτό που χάζευα. Ενα υπέροχο μοντελέ σώμα, αδύνατη, με 2 στητα 2αρια βυζάκια και ενα κωλαράκι θάνατο. Σφιχτό σώμα. Ολα σε τέλειες αναλογίες. Τίποτα φτιαχτό. Εκπληκτική λευκή επιδερμίδα. Έχει ορισμένα τατου, μικρά βεβαια αλλα κατα τη γνώμη μου πολύ καλαίσθητα. Αν εξαιρέσει κάποιος τα τατου, οι φωτογραφίες και το βίντεο ειναι ακριβέστατα. Σκουλαρίκι στον αφαλό και 2 υπέροχα πόδια με εκπληκτικά πατουσάκια και καλοσχηματισμένα δαχτυλάκια. Τα πόδια της Αννας Μαρίας ειναι η χαρά του ποδολάγνου.

Στο σόσιαλ αρκετά κοινωνική με ωραία φωνή. Καναμε 2 τσιγάρα μαζί και γενικά συζητήσαμε περι ανέμων.

Στα του αγώνα, πολυ ωραία πίπα. Αρκετά σφιχτό μουνάκι που τα νιώθεις όλα. Παίχτηκε ενας γύρος καθότι ήμουν κουρασμένος. 69, cowgirl και στα 4 οπου τελειωσα εχοντας θέα το θεικό της κωλαράκι.
Δεν ειναι γενικότερα φαν του φιλιού.

Συνοψίζοντας, η Άννα-Μαρία ειναι η μουνάρα φοιτήτρια που όλοι θέλαμε/τε να γαμήσουμε/τε και ίσως δεν μπορέσαμε/τε. Εδώ ειναι η ευκαιρία σας. Σημαντικά στοιχεία οτι 1)η κοπέλα ειναι gfe. Και μάλιστα μου το είπε κιόλας οτι προτιμά χαλαρή φάση και όχι να την πιάσεις να την ξεκωλιάσεις. 2)Οσοι θέλετε φυσική ομορφιά και μια κοπέλα πιπίνι-φρεσκαδούρα ορμάτε. 3)Το είπα και πιο πάνω, οι ποδολάγνοι θα γουστάρετε άπειρα τα ποδαράκια της. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί στα στάνταρ του καθενός αλλα τα πόδια της είναι όαση, όπως φυσικά και το υπόλοιπο σωμα.

Συγχαρητήρια στο τμήμα σκάουτινγκ του μάγου. Αυτό το σωμα ειναι πραγματικά αψεγάδιαστο.

Υ.Γ: Το σάιτ αναφέρει οτι ειναι 20 χρονών, η ίδια λέει οτι σε 5 μήνες θα κλείσει τα 22. Παρόλα αυτά και 18 να σου έλεγε, το πιστεύεις άνετα!! Καπέλο

Υ.Γ2: Η ίδια υποστηρίζει οτι κατα μέσο όρο κάνει 3 ραντεβού τη μέρα και με είπε και πολύ τυχερό που πάιρνοντας μερικές ώρες πριν τη βρήκα διαθέσιμα αλλα ευθυνόταν το γεγονος οτι ήταν μία αδιάφορη καθημερινή μέρα. ΠΣΚ, απ'ότι λέει, ίσως χρειαστεί να πάρεις και μιά-δυο μέρες πριν για να την κλείσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 06, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JOSSS, Διαγραμμένο μέλος 201295, GIORGIO222 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2020
Μια χαρά ανταποκρίνεται και στα ποδολαγνικα παιχνίδια και μάλιστα πλέον ξέρει και παίρνει κ πρωτοβουλίες... Απλα επιβεβαιώνω... Κουλ
11 Μαρτίου, 2020
@lagonisian Θετικό αυτό!
11 Μαρτίου, 2020
150 χωρις φιλι, χωρις κολο και χωρις cim μαλλον για ειδικα πορτοφολια φαινεται. Περι ορεξεως κολοκυθοπουλος !!
11 Μαρτίου, 2020
Τα φιλιά που αποφεύγει πάντως είναι ΜΕΓΑΛΟ μείον! GFE χωρίς φιλιά δε γίνεται!!! Εκτός αν φταίει ο κωρονοιός!!
11 Μαρτίου, 2020
@erikos_E και erethis72 Να σας πω την αλήθεια ουτε εγω το επεδίωξα. Αν της το ζητούσα ίσως και να το έκανε. Το CIM ειναι +20 ευρώ αν δεν κάνω λάθος σε όλα τα κορίτσια αυτου του γραφείου.
11 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αρα λαθος γραφειο διαλεξες
12 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έγινε!
17 Μαΐου, 2020
Ενα πολύ όμορφο, τσαχπίνικο και ευγενικό gfe μωρό.

Κουκλί !!!

Θα την ξανα-συναντήσω σίγουρα !!!

Έρωτας
07 Σεπτεμβρίου, 2020
"Ηθελα να λιποθυμίσω απο αυτό που χάζευα."
Δηλαδή τι περίμενες να δεις;
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9