Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Το κορίτσι δεν κάνει για την δουλειά αυτή.
Είναι σα να έχει σκοπό να σε ξενερώσει έτσι ώστε να την κρατήσεις λίγο αλλά να χρεωθεις το 140αρι.
Πάμε στην εμφάνιση. Για μένα εξαιρετικό πολύ σεξυ πρόσωπο. Είναι κοντουλα τύπου μινιόν την έκανα οριακά 1,60. Δίνει την αίσθηση του κοντοπουτανου του πολλά υποσχόμενου με το που την δεις και δεν θεωρω ότι εκ πρώτης όψεως κάποιος θα την έδιωχνε μ με τίποτα. Επίσης η πίπα της για μένα αρκετά καλή.
Τα καλά τελειώνουν εδώ , η συμπεριφορά της είναι αντιεπαγγελματική και στα όρια προσβλητική. Έχει την συμπεριφορά άντε γαμα κι εσυ ρε μαλακα να τελειώνουμε και το σέρβις της ανάλογο. Σκέφτηκα να την διώξω αλλά είπα όχι θα γαμησω για πάρτη μου και θα τα φάει στο πρόσωπο γιατί είχε αυτό το ψεύτικο στην συμπεριφορά της ότι ήρθα να σε κοροϊδέψω με γλυκύτητα και χαμόγελο ανούσιο (το παίζει λολιτα). Με διέκοψε στο σεξ δυο τρεις φορές χωρίς λόγο κι έβαλε τα γέλια πάλι χωρίς λόγο. Είχε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σαν να πάλευε να μου πέσει. Σίγουρα με άλλον άνθρωπο πιο συνεσταλμένο θα τα είχε καταφέρει και είμαι σίγουρος ότι έχει ξενερώσει αρκετό κόσμο όπως τον φίλο που έγραψε από κάτω. Επιβεβαιώνω την κριτική του.
Πριν ξεκινήσουμε της είπα θέλω αναλ και μου είπε να τσεκάρω μέγεθος της λέω κανένα πρόβλημα βλέπεις και μου λες, βλέπει μου δίνει το οκ μετά μου λέει είναι πολύ μεγάλος όχι, εντωμεταξύ σε δάχτυλο που έβαλα πριν κάνω απόπειρα ήταν εμφανώς ανέτοιμη για αναλ (μερεντα).
Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και είναι σίγουρος ότι και αυτή έχει κάνει καλά ραντεβού και σε κάποιους συμπεριφέρεται σωστά όμως αυτί θα μπορούσε να το κάνει εκτός γραφείου, όταν είσαι σε γραφείο απευθύνεσαι σε ευρύ κοινό και ο επαγγελματισμός σου πρέπει να είναι σε ένα Στάνταρντ για αρκετά μεγάλο δείγμα πελατών.
Πέταξα 140 ευρώ αν τα έχετε υπάρχουν τόσες καλύτερες επιλογές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
APE
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.488
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparotriftoulas, old boy, mancunian1986 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2020
αφου ειχε λαλησει ο προηγούμενος συνάδελφος,τι σου ηρ8ε να κανεις τετοιο κασκαντερηλικι?δεν λεω , η φοτο της με την ζωνη περασμενη στον λαιμο είναι πετυχημενη και παρασυρει...Ντροπή
07 Μαρτίου, 2020
Κρίμα γιατί η φωτογραφία με την ζώνη στο λαιμό είναι άκρως καυλωτικη...
16 Μαρτίου, 2020
μου είχε τύχη κάτι παρόμοιο πέρυσι με μια κοπέλα την οποία την είχα πάρει για δυο ώρες και είχε την ίδια συμπεριφορά από την αρχή κινητό και τσιγάρο Χμμμ; όποτε την γύρισα μπρούμυτα με μαξιλάρι κάτω από την μέση και έκανα το κομμάτι μου και της δυο φόρες !τώρα θα μου πεις γιατί δεν την έδιωξε ?γούσταρα πολύ το σώμα της!και όταν μου είπε κάνα δυο φορές τελειώνεις της είπα αν το ξαναπείς θα σε πηδάω Κατσικογάμης μέχρι την ώρα που θα φύγεις και έσκασε!Ναι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3