Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 3 10
Call-Girls
4247
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
ένα κοριτσι με ατελειες μα περασα καταπληκτικα ….
Ενας συναγωνιστης, από τους κορυφαιους του φορουμ, ειπε κατι το οποιο με βρισκει συμφωνο….
Πιο ομορφο είναι να συνευρισκεσαι με ένα αματουρακι , που ηρθε να βγαλει ένα πολύ σεβαστο ποσο και να συνεχισει τις δραστηριοτητες της στην πατριδα της , από τις επαγγελματιες του ειδους που απεφασισαν ότι μεχρι ν αποκατασταθουν [γαμο] , θα ασκησουν το αρχαιοτερο επαγγελμα.
Παρολου που μεγαλωσα δεν το ειχα συνειδητοποιήσει ότι ισχυει και σε μενα
Εχεις την belli η οποία και την κυταριτιδα εχει [λιγη] και κολαρακι καλο [όχι αριστο] και κοιλιτσα εχει [λιγη] και με την γυμναστική εχει τσακωθει….
Αλλα…..ηρθε να προσφερει…μολις ανοιξε την πορτα και ειδαμε ο ενας τον άλλο, η γλωσσα του σωματος έλεγε ότι προσπαθουσε να ‘’πουλησει την πραματεια της’’ , να μην δει την κινηση να σηκωσω το τηλεφωνο ν ακυρωσω το ραντεβου…
Μου μιλαγε συνεχως με ναζι , με αγγιζε , με φιλαγε , εδειχνε ενδιαφερον να ειμαι ανετος , προσπαθουσε να γινει θελκτικη.
Η αληθεια είναι ότι παρολο που πηγα γι άλλη μια φορα με καθοδηγηση, [ευχαριστω γι άλλη μια φορα την κοπελα του γκλαμουρ] , λογω των σωματικων της αναλογιων πηγα με την ‘’καραμπινα’’ .
1.65 με 59 κιλα σκεφτομαι ότι από μονο του για σιτυτουρακι θα είναι χοντρη…στο παρελθον αυτές οι αναλογιες από κοντα σε παραπεμπουν π.χ 1.65 με 70 κιλα
Και όμως στην μπελι ηταν ακριβής…ειχε οντως 4 κιλακια παραπανω…[εκτιμηση]
Εμεινα παρολο που ειμαι ξινος για τον σωματοτυπο μιας επαγγελματίας ….αλλα ειπαμε είναι μια φυσιολογικη κοπελα…
Αρα τα οπλα της απεναντι στην εμπειρη ποια είναι ??? να προσπαθησει φυσικα να σε ικανοποιησει με ότι λιγες παραστασεις εχει με τον φιλο της , ν αντιγραψει καποιες σκηνες από ερωτικη ταινια και να τις εφαρμοσει, να βαλει κατω το μυαλο της και να κανει οτι της κατεβει που να νιωθει ότι απορρεει καβλα..
3-4 κλασικες στασεις με διεισδυση στο φουλ [μαλιστα στο πλαι μπερδεψαμε τα μπουτια μας και το βρηκα χαριτωμενο]…..με επιμυθιο το κυριο πλεονεχτημα της φυσικοτητας….
ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ !!!
Χαιρομαι που κατά λαθος ανοιξα άλλο ένα κρυφο χαρτι του γκλαμουρ και ελπιζω να σας φανηκα χρησιμος
εισ αρρωστεια ολυμπιακε !!! ασχετο
Ενας συναγωνιστης, από τους κορυφαιους του φορουμ, ειπε κατι το οποιο με βρισκει συμφωνο….
Πιο ομορφο είναι να συνευρισκεσαι με ένα αματουρακι , που ηρθε να βγαλει ένα πολύ σεβαστο ποσο και να συνεχισει τις δραστηριοτητες της στην πατριδα της , από τις επαγγελματιες του ειδους που απεφασισαν ότι μεχρι ν αποκατασταθουν [γαμο] , θα ασκησουν το αρχαιοτερο επαγγελμα.
Παρολου που μεγαλωσα δεν το ειχα συνειδητοποιήσει ότι ισχυει και σε μενα
Εχεις την belli η οποία και την κυταριτιδα εχει [λιγη] και κολαρακι καλο [όχι αριστο] και κοιλιτσα εχει [λιγη] και με την γυμναστική εχει τσακωθει….
Αλλα…..ηρθε να προσφερει…μολις ανοιξε την πορτα και ειδαμε ο ενας τον άλλο, η γλωσσα του σωματος έλεγε ότι προσπαθουσε να ‘’πουλησει την πραματεια της’’ , να μην δει την κινηση να σηκωσω το τηλεφωνο ν ακυρωσω το ραντεβου…
Μου μιλαγε συνεχως με ναζι , με αγγιζε , με φιλαγε , εδειχνε ενδιαφερον να ειμαι ανετος , προσπαθουσε να γινει θελκτικη.
Η αληθεια είναι ότι παρολο που πηγα γι άλλη μια φορα με καθοδηγηση, [ευχαριστω γι άλλη μια φορα την κοπελα του γκλαμουρ] , λογω των σωματικων της αναλογιων πηγα με την ‘’καραμπινα’’ .
1.65 με 59 κιλα σκεφτομαι ότι από μονο του για σιτυτουρακι θα είναι χοντρη…στο παρελθον αυτές οι αναλογιες από κοντα σε παραπεμπουν π.χ 1.65 με 70 κιλα
Και όμως στην μπελι ηταν ακριβής…ειχε οντως 4 κιλακια παραπανω…[εκτιμηση]
Εμεινα παρολο που ειμαι ξινος για τον σωματοτυπο μιας επαγγελματίας ….αλλα ειπαμε είναι μια φυσιολογικη κοπελα…
Αρα τα οπλα της απεναντι στην εμπειρη ποια είναι ??? να προσπαθησει φυσικα να σε ικανοποιησει με ότι λιγες παραστασεις εχει με τον φιλο της , ν αντιγραψει καποιες σκηνες από ερωτικη ταινια και να τις εφαρμοσει, να βαλει κατω το μυαλο της και να κανει οτι της κατεβει που να νιωθει ότι απορρεει καβλα..
3-4 κλασικες στασεις με διεισδυση στο φουλ [μαλιστα στο πλαι μπερδεψαμε τα μπουτια μας και το βρηκα χαριτωμενο]…..με επιμυθιο το κυριο πλεονεχτημα της φυσικοτητας….
ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ !!!
Χαιρομαι που κατά λαθος ανοιξα άλλο ένα κρυφο χαρτι του γκλαμουρ και ελπιζω να σας φανηκα χρησιμος
εισ αρρωστεια ολυμπιακε !!! ασχετο
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
ακομα ετσι ειναι και δινεις κι ενα σκασμο λεφτα χωρισ λογο...
στην κριτική Πλήρης «Clubοποίηση» από Spikey σήμερα στις 11:09
Μακρια εχει γίνει χαλι
στην κριτική Μην πατήσετε από Spikey σήμερα στις 11:02
Γράφεις στο μέσο της κριτικής => γερνω ελαφρος προς τα πισω...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από Ντουνταράς χτες στις 23:42
Σου πήρε 30 για ένα γαμησι; Πολύ ακριβυναν τα δελα...
στην κριτική Massive Μπολσόι Ελένη από Sidefucker χτες στις 23:06
Ναι το άρωμα της είναι πολύ έντονο που μπορεί να σε καρφώσει...
στην κριτική Πολύ καλή η Paris από koursaros66 χτες στις 22:14
Καλησπέρα αν γίνεται και θέλεις στείλε μου ένα μήνυμα σε...
στην κριτική Μικαέλα Super Star από Raul11 χτες στις 20:56
Βλαντα η αδερφή της
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Eros82 χτες στις 20:23
@Kwstas545 @aetosmetr
Η Βλάντα το πυρηνικό κουνελάκι
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Johnny Red2 χτες στις 20:08
το κοκο την έχει χαλάσει, όχι οι διπλοβάρδιες
στην κριτική Μικαέλα Super Star από Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα χτες στις 19:27
tzoulia=cardi b= το μελλον ολων των πουτανοφεμιναζι
στην κριτική JULIA πλήρωσα .. ΕΓΩ !! Και αυτό βίωσα....ΕΓΩ!!! από kostasgg87 χτες στις 18:15
Συμφωνώ, σας ευχαριστώ, είχα διαβάσει τις κριτικές σας. Απλά...
στην κριτική Hola ίσον Φόλα από Geroxekoutis χτες στις 18:03
τελεια θα περασες και εμενα το ας πουμε φετιχ μου ως ενα...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από diamantino χτες στις 16:41
Φίλε Eros ποια είναι η αδερφή της;;
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από aetosmetr χτες στις 16:06
Καλές οι ταινίες ζουλαπι, δεν μας ενημερώσες ....
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από kostakis27 χτες στις 14:03
Η κοπέλα είναι από τις καλύτερες λατινες που παίζουν μπάλα....
στην κριτική Πολύ καλή η Paris από Eros82 χτες στις 14:02
μονο που σε φανταστηκα καυλωσαν κ οι πετρες!
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από Γιαννιος420 χτες στις 13:37
ποια ειναι η αδερφη της;
στην κριτική Καλά τα λέει ο λαός τελικά από Kwstas545 χτες στις 13:36
Σχόλια στις κριτικές
ακομα ετσι ειναι και δινεις κι ενα...
στην κριτική Πλήρης «Clubοποίηση» από Spikey σήμερα στις 11:09
Μακρια εχει γίνει χαλι
στην κριτική Μην πατήσετε από Spikey σήμερα στις 11:02
Γράφεις στο μέσο της κριτικής => γερνω...
στην κριτική 15 αρσενικά και ο σκύλος μου... από Ντουνταράς χτες στις 23:42
Σου πήρε 30 για ένα γαμησι; Πολύ ακριβυναν...
στην κριτική Massive Μπολσόι Ελένη από Sidefucker χτες στις 23:06
Ναι το άρωμα της είναι πολύ έντονο...
στην κριτική Πολύ καλή η Paris από koursaros66 χτες στις 22:14
Καλησπέρα αν γίνεται και θέλεις στείλε...
στην κριτική Μικαέλα Super Star από Raul11 χτες στις 20:56