Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημερομηνία εμδεικτική. Επικοινώνησα με το γραφείο, δεν ειχε την κοπέλα που ήθελα και είχα ως εναλλακτική τη Στέφανι που ειχα διαβασει 2 κριτικές εδώ απο κατω σχετικά καλές.

Η Στέφανι ήρθε 5 λεπτά νωρίτερα. Μπαίνει μεσα, χαιρετιόμαστε. Γνωρίζει λίγα ελληνικά αλλα σχετικά πολύ καλά αγγλικά. Μου το είχαν πει απο το γραφείο. Ντυμένη με ωραίο φορεματακι και μπουφαν που άνετα τη συνοδευες σε κυριλέ εστιατόριο να φάτε. Μπαίνει κάνει ενα μπάνιο και βγαίνει για να ξεκινήσουμε.

Έμφανισιακά, έχει παρα πολυ ωραίο σωμα και γυμνασμένο. Ακριβώς, οτι δείχνουν οι φωτογραφίες. Στο ύψος ειναι γύρω στο 1.65-1.67. Είναι Σέρβα και απ'ότι λέει μένει μόνιμα στο Παρίσι. Το πρόσωπο ειναι σχετικα καλό, το μονο που με χάλασε ήταν τα φουσκωμένα χείλη, τα οποία προσέδιδαν μια πιο άγρια-σκυλίσια ομορφιά στην κοπέλα. Γενικότερα, δεν ειμαι φαν των φουσκωμένων χειλιών, στηθων κλπ. Στο σόσιαλ είναι πολύ άνετη, μιλάει για διάφορα θέματα και ειναι πολύ πρόσχαρη.

Στα του σεξ, η πιπα της δε μου άρεσε πολύ. Μου έφτυνε τον πουτσο αρκετα συχνά. Ωραίο είναι να τον φτύνεις αλλά με ένα όριο. Εμένα σχεδόν με έιχε κάνει μπάνιο. Επιχειρούσε και deep throat στο οποίο ομως πνιγόταν και δε της πολυέβγαινε. Δεν ξέρω πως οι δυο απο κάτω κριτικές βρήκαν την πίπα της σουπερ και μια χαρά.....Το πολύ θετικό ήταν οτι εξ'αρχής ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα. Μου έλεγε you are the boss, here. Γουστάρει να εναλάζει στάσεις. Στον πρώτο γύρο κάναμε ιεραποστολικό, αυτην απο πάνω, reverse cowgirl, doggy, 69, καρεκλάτο και στα πλάγια. Με προέτρεπε και αυτη να αλλάζουμε στασεις. Τώρα, οσον αφορά το αρνητικό, σε στάσεις που πρέπει εκείνη να κουμαντάρει το όλο θεμα ειναι κάπως άγαρμπη. Δηλαδή, όταν ήταν πάνω μου χτυπιόταν καπως άτσαλα και doggy δεν μπορούσε να στηθεί πολύ καλά. Με τα πολλά δυσκολευόμουν και να τελειώσω αλλά όταν έγινε, μετά ξαπλώσαμε μου εβγαλε το προφυλακτικό και μου λέει θελω να το φάω και πήρε το προφυλακτικό με το σπέρμα μου και το έγλυφε. Πήγε για μπανάκι και συνεχίστηκε λίγο η κουβέντα.

Ο δεύτερος γύρος πήγε σχετικά όπως ο πρώτος.

Η σουμα ειναι οτι στα θετικά η κοπέλα ειναι πρόθυμη για σεξ, πολύ πρόσχαρη και ικανη στο σόσιαλ και φαίνεται να ειναι όντως καλό παιδί. Το σώμα της είναι φοβερό και γυμνασμένο. Στα αρνητικά για μένα μπαίνει κάπως το πρόσωπο, αλλά αυτά ειναι γούστα. Αλλά κορίτσια του μάγου ειναι πιο ομορφα για μένα, πάντα. Μετά, επίσης στα αρνητικά οτι ειναι λίγο άγαρμπη σε κάποιες στάσεις. Πιστεύω οτι δεν ειναι vfm. Δε νομίζω να τη ξανασυναντούσα οχι επειδή ήταν τόσο κακή, αλλα επειδη στα ίδια λεφτά και στο ίδιο γραφείο υπάρχουν 2-3 άλλες με τα ίδια λεφτά που με καυλώνουν περισσότερο και ειναι πιο....μαστόρισσες στο σεξ.

Καλά γαμήσια σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 27, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
941
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, Limperatore XXI, doc_lin και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2020
Τα ίδια πράγματα γράψαμε ΓλώσσαΓλώσσα πραγματικά αυτό με το σάλιο ειναι βλακεια...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1