Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ότι βλέπετε στις φωτό μεν, αλλά η κοπέλα μάλλον δεν γουστάρει αυτό που κάνει. Είχα κάνει μίνι έρευνα πριν την κλείσω και οι πληροφορίες μου έλεγαν ότι όλα καλά. Δυστυχώς η εμπειρία μου ήταν διαφορετική. Μπορεί να φταίω και εγώ, αλλά εδώ είμαστε για να κρίνουμε εμείς τις κυρίες και όχι εμάς και αυτό επειδή εμείς πληρώνουμε και όχι αυτές. Με λίγα λόγια, money talks, bullshit walks.
Πρόσωπο -7- : Ότι ακριβώς βλέπετε στις φωτό. Ωραίο αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει κάτι να κολλήσεις.
Σώμα -8- : Ώπα, μπήκε ο Σαμπόνις στο διαμέρισμα. Είναι ψηλή, πραγματικά ψηλή. Περασιά με κοίταζε ξυπόλητη, μπορεί και να μου έριχνε. (είμαι 1.79...όχι 1.80, ακριβώς 1.79). Δεν είναι όμως 10 για δύο-τρεις λόγους. καταρχήν κάνει λίγο αγγουράκι, δηλαδή δεν είναι καλλίγραμμη. Επιπλέον δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με το γυμναστήριο, επιπλέον έχει βάλει και αρτιφισιάλ βύζο (ο οποίος μόλις βγήκε από τον φούρνο και μου έσπασε τον πούτσο να προσέχω, αλλά οκ, την καταλαβαίνω εδώ) και έχει κάπως χοντροκομμένα άκρα, αστραγάλους, γόνατα κλπ. Θα μου πείτε τι κοιτάς ρε φίλε. Οκ, συμφωνώ, αλλά επεξηγώ γιατί δεν είναι 10άρι όπως άλλες που έχουμε δει. Πάντως είναι τσολιάς και αν ντυθεί καλά φαντάζομαι ότι θα ξεφεύγει η κατάσταση.
Συπεριφορά -6- : Πολλές ενστάσεις εδώ. Καταρχήν, έλεος κυρια μου, που πας με σπορτέξ και τζινάκι? Πως την έχεις δει? Ειδικά εσύ με αυτό το κορμί, ανέβα σε ένα ζευγάρι λούμπους, βάλε ένα εφαρμοστό παντελόνι σοβαρού χρώματος (και όχι μπορντώ μεταλάδικο που φόραγε), βάλε ένα τοπ (και όχι μαύρη φανέλα μινέρβα που φόραγε) και θα ανατινάξεις την μπάνκα. Επιπλέον σταμάτα να μου λες για το πόσο γαμάτα περνάς όταν πας Τουρκία και πόσο γουστάρεις τους μογγόλους. Πείτε με χρυσαύγουλο, στα αρχίδια μου, πείτε ότι θέλετε, αλλά γκόμενα που έρχεται να μαζέψει παρά στην Ελλάδα, πρέπει να είναι διαβασμένη και έξυπνη να κόψει τις μαλακίες περί Τουρκίας. Πόσο μάλλον εάν έχει κάνει και Κύπρο!!! Της την είπα και αντί να το κόψει άρχισε να μου λέει για πάρτυ στην Ισταμπούλ και Ισταμπούλ...και το κερασάκι ήταν ότι έχει πάει και διακοπές στα κατεχόμενα. Καλά λέω...από εμένα 140 θα δεις κι αυτά καταραμένα, ούτε λίρα παραπάνω. Καθώς είναι Ουκρανή και από αυτούς που γουστάρουν την ευρωπαική προοπτική της Ουκρανίας (λέμε τώρα, αν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο), έπρεπε να την αρχίσω και εγώ πόσο γαμάτοι είναι οι Ρώσοι και ότι έχω πάει Κριμαία και πόσο γαμάτη είναι η καινούργια γέφυρα που την συνδέει με την μαμά Ρωσία (δεν είναι ψέμα). Τέσπα, γαμήθηκε το ραντεβού λόγω γεωπολιτικών μαλακιών.
Επικοινωνία -10- : Τα γνωστά. No google translator => top rating
Σεξ -5- : Λοιπόν, όταν βλέπω αυτό το αντισηπτικό (WD40 of escorts) μου γυρίζει το άντερο. Με άλοιψε σχεδόν πανοτύ. Μου ήρθε στο μυαλό το "κολώνια ζιβανσί και στα ποδάρια μου" λέμε. Επιπλέον, έβαλε τόσο τζελ που νόμιζα ότι πηδούσα πηγάδι (ναι, οκ, πείτε ότι τον έχω μικρό). Έβαλε την καπότα λάθος (ανάποδα) και όσο πάλευε να το καταφέρει παραλίγο να μου σπάσει τον μικρό jack. Δεν με άφησε βέβαια να αναλάβω εγώ την τοποθέτηση της καπότας, για να μην μολύνω την καπότα με τα χέρια μου, τα οποία βέβαια είχε μουλιάσει στο WD40. Το καλύτερο....ανά δέκα δευτερόλεπτα στο τσιμπούκι, έφτυνε στο πλάι του κρεβατιού, σαν τεξανός που μασάει ταμπάκο. Νταξ....άντε γεια φάση λέμε, εγώ θα πω ότι η γκόμενα δεν γουστάρει την φάση, ταλαιπωρείται η ίδια και ταλαιπώρησε και εμένα.
Απόδοση -3- και επανάληψη -ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- για όλα τα παραπάνω.
Πάντως, είμαι γκαντέμης. Γιατί όσοι μου είπαν καλά λόγια για αυτή, τους θεωρώ παίχτες και γενικά συμβαδίζουν οι κριτικές μου μαζί τους (για αυτό και τους εμπιστεύομαι). Anyway, η Έλενα ας πάει στον Μογγολία να περάσει καλύτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.338
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., kwstasxat, hustler και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2020
Αν είναι δυνατόν ! Τι έπαθες ρε παίχτη ... Ας είσαι καλά που μας ενημέρωσες !
B
Bonus
29 Φεβρουαρίου, 2020
Πάλι καλά που δεν σου είπε να βάλεις κ μάσκα για τον ιό κοροναϊό που κυκλοφορεί.. Μαλακία
29 Φεβρουαρίου, 2020
Αρκετές Ουκρανές strippers και call girls έχουν τρέλα με τη Τουρκία και τους βρωμιάρηδες Μογγόλους εραστές.Αν είναι δυνατόν....Τούρκοι,Μογγόλοι,δολοφόνοι...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3