Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τίτλος λόγω καταγωγής (σύμφωνα με τα λεγόμενά της) από το Ισραήλ. Οι φωτογραφίες πολύ τίμιες, έτσι πρέπει να απεικονίζονται οι κοπέλες γενικά στις φωτό και να τελειώνουμε με τα γνωστά κόλπα που παραποιούν την πραγματικότητα.
Πρόσωπο -7- : Και δεν είναι 10 επειδή τα χείλη είναι για γέλια και επίσης λόγω έντονων σημαδιών ακμής. Τα μάτια της όμως είναι σπάνια...προσοχή οι αγαπούληδες.
Σώμα -9- : Και έχουμε μεγάλη αναστάτωση εδώ. Βέβαια η κύρια το ξέρει, όταν σκάει με ολόσωμο catwoman συνολάκι πάνω σε κόκκινες κλασάτες γόβες, είναι που είναι σωματάρα, λόγω αμφίεσης μου ήρθε να χλιμιντρίσω. Την είδα στο θυροτηλέφωνο και βλαστημούσα που το γαμημένο δεν έχει να βγάζεις φωτό για να κρατήσω την εικόνα να περπατάει και να κουνιέται. Με αυτό το σύνολο και τις βυζάρες της να είναι έτοιμες να εκραγούν, δεν θέλει πολύ για να ξυπνήσει το ζώο μέσα σου. Δεν είναι 10 για δύο λόγους και κυρίως για λόγους τάξης. Πολλά και ηλίθια τατουάζ και ατριφισιάλ βύζος. Κατά τα λοιπά...άψογα. Οκ, θα ήθελα λίγο μεγαλυτερο κώλο, αλλά δεν θα επιμείνω, γιατί θα πει κανείς ότι μου χάριζαν γάιδαρο και τα γνωστά.
Συμπεριφορά -9- : Παίδες δεν ξέρω, έχω διαβάσει πολλά ότι έχει μελαγχολία, πιεσμένη κλπ. Εμένα πάντως μου ήρθε στην τρελή χαρά, τρα λα λο τρα λα λα, πολύ εύθυμη και κοινωνική, μια χαρά και την απόλαυσα χωρίς να έχω δεύτερες σκέψεις ότι κάτι την ενοχλεί κλπ.
Επικοινωνία -10- : Το έχω ξαναπεί, αν δεν βάλω γούγλη στο χαζοτηλέφωνο για να συνεννοηθώ με την γκόμενα, τότε θεωρώ ότι τα αγγλικά είναι υπεραρκετά για την μία ώρα αθλητισμού που την θέλω.
Σεξ -10- : Και εδώ σε αντίθεση με άλλες κριτικές, όλα πήγαν μία χαρά. Πολύ πάθος και ένταση, η γκόμενα αντέχει και τραβάει άνετα πολύ και μακρύ κουπί. Από τεχνικής άποψης άψογη. Μαέστρος στο τσιμπούκι, διαθέσιμος και εκπαιδευμένος ο κώλος της, καρότσι την πήγα από καναπέ, σε τραπέζι, πολυθρόνα και τοίχο και δεν κατάλαβε τίποτα ούτε καν λαχάνιασε. Τα δικά μου τα γόνατα έτρεμαν, αυτή εκεί, έπαιζε με τον πούτσο μου. Αναγκάστηκα και της είπα, σαλαγατα γιατί περπατάμε πλέον και στα ήντα.
Απόδοση -8- και επανάληψη -ΣΙΓΟΥΡΑ- για όλα τα παραπάνω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.338
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dimakoss777, sithlord, chris1955 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού