Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 25 10
Call-Girls 51911
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Θα ξεκινήσω λέγοντας οτι με παρακίνησε να συνατήσω την κοπέλα ενας χρήστης εδώ πιο κάτω, ο οποίος έγραψε οτι η Βανέσσα είναι το κλασσικό κοντοπούτανο που βλέπεις σε μια καφετέρια να σερβίρει και παρόλο που δε σε τρελαίνει θες να τη πεθάνεις στον πούτσο. Ε! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο της παραλιακής.

Αρχικά, η κοπέλα άργησε γύρω στα 15 λεπτά αλλά κλάιν. Μπαίνει μέσα casual ντυμένη με το μπουφανάκι της, όπου δε μπορούσα να διακρίνω καλά το σώμα. Υψος γύρω στο 1.65. Το πρόσωπο ειναι ενα γλυκό προσωπάκι μιας κοπελας της διπλανης πόρτας.
Γδύνεται και εκεί αντικρίζω την ΚΩΛΑΡΑ της και τα βλέπω όλα!! Με αρπάζει και ξεκινήσαμε τα φιλιά. Σχετικά, καλή πίπα επιχειρώντας deep throat. Στα υπέρ ειναι οτι γλυφει και μπάλες. Στον πρώτο γύρο ανέβηκε πάνω μου, όπου ήξερε να το χειρίζεται καλά και μετα τη γύρισα στα 4 για να αντικρύσω αυτην την κωλάρα. Θα ήθελα να την αγναντέψω ακόμα περισσότερο αλλα δεν αντεξα και τελείωσα.

Στο διαλλειματάκι αναψαμε ενα τσιγάρο και μιλαγαμε περι ανέμων. Η Βανέσσα ειναι ΑΡΙΣΤΗ στο σόσιαλ. Κάνει πλάκα, ειναι πολύ γλυκιά και γενικά συπεριφέρεται λες και σε ξέρει. Η σταση της ειναι τόσο κουλ που σε κανει και εσένα να χαλαρώσεις και νομίζεις οτι τη γνωρίζεις καιρό. Αφού κάναμε το τσιγαράκι και τα είπαμε, μου λέει πάμε τωρα για μπανάκι. Με πήρε απο το χέρι και πήγαμε στη ντουζιέρα, Χωρούσαμε ισα ισα βέβαια αλλά κάναμε μαζι μπανάκι και όπως ήμουν καυλωμένος τη σκούπισα ελάχιστα, το ιδιο και τον εαυτό μου και την πήγα στο κρεβάτι. Πήγε να ξαναξεκινήσει με πίπα αλλα της ειπα να μου φορέσει σκουφο να τη ξαναγαμήσω στα 4 με θεα την κωλαρα της. Ηθελα να την έχω στα 4 οσο περισσότερο μπορώ. Δεν ήθελα καν να αλλάξω στάση.
Στα τελειώματα βγήκα και εχυσα στην κωλάρα της.

Έκανε μπανάκι, ντύθηκε και έφυγε. Στη διάρκεια όλων αυτών εννοειται τα λεγαμε γιατι μου είχε ανοιχτεί πολύ.

Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα. Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
941
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JOSSS, xlm, lagonisian και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού