Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η ημερομηνία ειναι ενδεικτική. Η κοπέλα ήρθε ακριβώς στην ώρα της. Ευκολη επικοινωνία με το γραφείο.

Η Ζήνα ειναι πετιτ, ξανθούλα με γαλαζιες ματάρες και με υπέροχη καυλοφωνή. Σωματάκι γυμνασμένο.

Στα του αγώνα με το που γδύθηκε να πάει για μπάνιο μου έπεσε το σαγόνι. Ωραία μικρά στητά βυζάκια με τουρλωτό κωλαράκι.

Δίνει αβέρτα γλωσσόφιλα και στην πίπα ειναι φοβερη. Ο πρώτος γύρος είχε αυτην απο πάνω και ιεραποστολικό. Δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου, αλλά νομίζω το απο πάνω δε το γουστάρει πολύ. Στον πρώτο γυρο τελείωσα στο ιεραποστολικό.
Πάει για μπανάκι και πριν το δευτερο γύρο, την κέρασα τσιγάρο και είχαμε λίγο σόσιαλ. Κατα τη διάρκεια του σόσιαλ καυλωνα και μονο που την έβλεπα να καπνίζει, να με κοιτάει με τις γαλάζιες ματάρες, να μου μιλάει με αυτη την καυλοφωνή και ταυτόχρονα να μου τρίβει τον π....ο με το λεπτό ποδαράκι της.

Στο δεύτερο γύρο, αφου έσβησε το τσιγάρο, με διλή της πρωτοβουλία συνέχισε για κανα λεπτό να μου τον παίζει με τα πόδια της και μετά μου έκανε twerk. Συνεχίσε με την φοβερη πίπα της και μετά γυρνώντας τη στα 4, τελείωσα. Στα 4 την είχα αρκετη ώρα γιατι δυσκολευτηκα να τελειώσω στο δευτερο γύρο, αλλα δε διαμαρτυρηθηκε καθόλου. Φυσικά, όλα εντός της ώρας.

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο τη ζήνα, θα την ξανασυνατήσω σύντομα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί