Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 8 10
Call-Girls
10129
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Άλλο ένα ευχαριστώ στην κοπελα του τηλεφωνικου κεντρου….απο τοτε που της ζητω την γνωμη της πρεπει να εχω 12 στα 12 επιτυχημενα ραντεβου….
Ινγκα μου λεει αλλα θα ερθει από αουτ κολλ ….
Το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο είναι ότι μπορει να ερθει κομματια…
Οι κριτικες ηταν μετριες σαν ελληνικος καφες….
Εβγαλα ένα σεναριο της συναντησης στο μυαλο μου ότι θα είναι ένα αχρωμο ραντεβου , με ένα τζοι στικ θα την κατευθυνω και θα απολαυσω σιγουρα την διεισδυση…
Βεβαια στην ηλικια μου [50+] χρειαζομαι την πουτανια σε μια γυναικα γιατι η στυση ευκολα παιρνει την κατιουσα…
Εδώ μιλαμε για ένα κοριτσι ολοδροσο που στα ματια μου κανει για 21 μαιων….
Δεν είναι μοντελο , δεν είναι μουναρα , εχει λιγα κιλακια παραπανω στα ποδια αλλα είναι δροσια, κοριτσι , νιοτη …
Κολος αρκετα καλος , δεν συμβαδιζει με τα λιγα παραπανω κιλακια στα ποδια της !!!
Το ευχαριστο είναι ότι ειχε ορεξη να προσφερει , να με κανει να νιωσω ότι ειμαστε ερωτευμενοι….
Η λεπτομερεια είναι ότι σ αυτό το τουρ εχει αποφασισει να είναι με τον εκαστοτε παρτενερ ερωτευμενοι…
Δηλωνω ότι περασε και αυτή παρα πολύ ομορφα κανοντας απλα ερωτικα πραγματα…καλη πιπα για κοριτσακι…διεισδηση με λιγο τζελ αλλα ακομη στενη
Ταταταμμμμμ !!!! τι βυζαρες είναι αυτές ???? ελεγα για σοφια αλλα αυτηνης εδώ θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα 8 θαυματα του κοσμου…[7+τα βυζια της ινγκας]
Τσουρουκαδες , κατσιαπλιαδες , μακρια από το ανθος
Θα μεινει 2 βδομαδες, ξεβιδωστε την με συναισθημα
Γκρα τι πα 7
Ινγκα μου λεει αλλα θα ερθει από αουτ κολλ ….
Το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο είναι ότι μπορει να ερθει κομματια…
Οι κριτικες ηταν μετριες σαν ελληνικος καφες….
Εβγαλα ένα σεναριο της συναντησης στο μυαλο μου ότι θα είναι ένα αχρωμο ραντεβου , με ένα τζοι στικ θα την κατευθυνω και θα απολαυσω σιγουρα την διεισδυση…
Βεβαια στην ηλικια μου [50+] χρειαζομαι την πουτανια σε μια γυναικα γιατι η στυση ευκολα παιρνει την κατιουσα…
Εδώ μιλαμε για ένα κοριτσι ολοδροσο που στα ματια μου κανει για 21 μαιων….
Δεν είναι μοντελο , δεν είναι μουναρα , εχει λιγα κιλακια παραπανω στα ποδια αλλα είναι δροσια, κοριτσι , νιοτη …
Κολος αρκετα καλος , δεν συμβαδιζει με τα λιγα παραπανω κιλακια στα ποδια της !!!
Το ευχαριστο είναι ότι ειχε ορεξη να προσφερει , να με κανει να νιωσω ότι ειμαστε ερωτευμενοι….
Η λεπτομερεια είναι ότι σ αυτό το τουρ εχει αποφασισει να είναι με τον εκαστοτε παρτενερ ερωτευμενοι…
Δηλωνω ότι περασε και αυτή παρα πολύ ομορφα κανοντας απλα ερωτικα πραγματα…καλη πιπα για κοριτσακι…διεισδηση με λιγο τζελ αλλα ακομη στενη
Ταταταμμμμμ !!!! τι βυζαρες είναι αυτές ???? ελεγα για σοφια αλλα αυτηνης εδώ θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα 8 θαυματα του κοσμου…[7+τα βυζια της ινγκας]
Τσουρουκαδες , κατσιαπλιαδες , μακρια από το ανθος
Θα μεινει 2 βδομαδες, ξεβιδωστε την με συναισθημα
Γκρα τι πα 7
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 23, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν