Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η κοπέλα είναι από την Ουκρανία, το πραγματικό της όνομα είναι Σάσα, είναι γύρω στα 30-32 (γενικά στην ηλικία που γράφει το Glamour να προσθέτετε γύρω στα 5-8 χρόνια Ματάκι), έχει καλούτσικο σώμα (λεπτή, αλλά κάπως χαλαρή/αγύμναστη, και το βυζί δεν είναι τόσο τούμπανο όσο δείχνουν οι φωτογραφίες της). Οι φωτογραφίες της είναι ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά όχι και τρομερά μακριά από την πραγματικότητα.

Το πρόβλημα είναι αλλού. Είναι ολοφάνερο ότι ΔΕΝ γουστάρει αυτό που κάνει, το βλέπει σαν αγγαρεία για να βγει το μεροκάματο, και αυτή η στάση της γίνεται αμέσως αντιληπτή από τον πελάτη, ξενερώνοντάς τον.

Εδώ πρέπει να κάνουμε μια διευκρίνιση. Δεν περιμένουμε από μια πόρνη να γουστάρει στα αλήθεια να κάνει σεξ μαζί μας (αυτό είναι από εξαιρετικά σπάνιο ως απίθανο). Περιμένουμε όμως να μας δώσει την ψευδαίσθηση ότι γουστάρει και περνάει καλά. Για αυτό πληρώνουμε στην τελική: για να ζήσουμε μια φαντασίωση. Αν η κοπέλα δεν κάνει έστω μια προσπάθεια να παίξει τον ρόλο για τον οποίο την πληρώνουμε, τότε δεν μας σέβεται ως πελάτες, η φαντασίωση καταστρέφεται και γενικά το όλο πράγμα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Σε πάρα πολλά επαγγέλματα, στα περισσότερα ίσως, αυτός που το εξασκεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κάνει με χαρά. Η ταμίας του σουπερμάρκετ ή το παιδί που δουλεύει στο βενζινάδικο, το πιο πιθανό είναι κάνουν τη δουλειά αυτή απλά γιατί χρειάζονται τα χρήματα και όχι απαραίτητα γιατί εκείνη τη στιγμή ζουν το όνειρό τους. Παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν τον πελάτη τους και να του παρέχουν μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Γιατί αυτό που είναι τόσο αυτονόητο σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα, δεν είναι αυτονόητο στο επάγγελμα της πόρνης;

Δεν χρειάζεται να πω με λεπτομέρεια τι συνέβη στη συνάντησή μου μαζί της. Αρκεί να πω ότι μετά την πρώτη εκσπερμάτισή μου, και ενώ είχαν περάσει μόνο 45 λεπτά, με το που μπήκα να κάνω ντους την άκουσα να ντύνεται. Βγήκα από το ντους και τη ρώτησα «τι ώρα είναι;» (και καλά ότι δεν ήξερα, ενώ ήξερα πολύ καλά) και αυτή απάντησε «τι; ...Θέλεις και άλλο; ...Νόμιζα ότι τελείωσες...».

Βλέπω, δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα ασέβειας προς τον πελάτη να γίνονται όλο και πιο συχνά στις κοπέλες που πέρνω από το Glamour, ένα γραφείο που στο παρελθόν ήταν πολύ σοβαρό και αξιόπιστο, αλλά εδώ και αρκετό καιρό δείχνει να χαλάει. Ένα σοβαρό γραφείο οφείλει να εκπαιδεύει τις κοπέλες με τις οποίες συνεργάζεται. Κανόνες συμπεριφοράς όπως «δεν πας να φύγεις ποτέ πριν τελειώσει ο χρόνος για τον οποίο ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο πελάτης» ή «δεν ζητάς ποτέ τα λεφτά από την αρχή, τουλάχιστον όχι αν ο πελάτης είναι παλιός» είναι θεμελιώδεις και αυτονόητοι, και είναι το ελάχιστο που ένα καλό γραφείο οφείλει να φροντίζει ότι έχουν εμπεδώσει καλά όσες εργάζονται για αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
248
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mamasan, chris1955, Marcus77 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2020
Την έβλεπα τη συγκεκριμένη και μου έτρεχαν τα σάλια! Με γλίτωσες φίλε από μεγάλη ξενέρα. Κρίμα που την έφαγες εσύ, βέβαια.
19 Φεβρουαρίου, 2020
Μιά μικρή διόρθωση: Σάσα είναι το υποκοριστικό ΚΑΙ της Αλεξάνδρας ΚΑΙ του Αλέξανδρου. Κάτι σαν το Αλέκος και το Αλέκα σε εκδοχή unisex... Καπέλο
19 Φεβρουαρίου, 2020
big συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις και το θέμα είναι ότι το πρόβλημα δεν παρατηρείται μόνο στο συγκεκριμένο πρακτορείο αλλά στα περισσότερα από αυτά που χαρακτηρίζονται “μεγάλα” , με αθρόες αφίξεις “τουριστριών” που έχουν βρει τρόπο να βγάλουν εύκολο χρήμα χωρίς να κουράζονται ιδιαίτερα. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τα γραφεία ποσο κακό τους κάνει αυτό θα πρέπει να αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη για να τις “μαυριζουμε” εγκαίρως... Όπως είδα η Gloria από το συγκεκριμένο πρακτορείο έφυγε πυξ-λαξ. Να πω ένα μπράβο!
B
Bonus
19 Φεβρουαρίου, 2020
Σωτήρια κριτική, είχα ψηθεί από τις photos.
Η τρίτη παράγραφος της κριτικής σου είναι όλο το νόημα...
19 Φεβρουαρίου, 2020
Δυστυχώς τελευταία όλο και περισσότερο ακούγονται πολύ άσχημα πράγματα για το συγκεκριμένο γραφείο καθόλου επαγγελματισμός κοπέλες που δεν ανταποκρίνονται σε ότι λένε στις σελίδες ψεύτικες φωτογραφίες κοπέλες που δεν μιλάνε καθόλου αγγλικά και δεν έχουν διάθεση καθόλου ευτυχώς που γράφεται κριτικές συνάδελφοι να μαθαίνουμε τι παίζει και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιες κανονικά φίλε πρέπει να επικοινωνήσεις με το γραφείο αλλά θα μου πεις και τι να λέει αν η πολιτική του γραφείου είναι σε στυλ τα φράγκα να αρπάξουμε και άντε γεια θα τα αρπάξουμε και από το επόμενο θυμα.Μακρια λοιπον
19 Φεβρουαρίου, 2020
Φίλε, πως τα κατάφερες έτσι ? 3 κριτικές - 3 αποτυχίες...
20 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστά gauguin.οντως τρεις κριτικές αποτυχία πως το πηγές το πράμα...?
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7