Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 20 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μπελα λοιπον!! το ραντεβου το εφτιαξα με την φοβερη Τζενουλα την τριτη για την τεταρτη βραδακι, λιγο πριν ερθει η κοπελα με επιασε ενα αγχος χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, το οποιο εφυγε 2 λεπτακια αφοτου την ειδα... τι ειδα;; μια ξανθια κοπελα , ισως και πανω απο το 1.85 πανω στα τακουνια με ενα αρκετα ομορφο προσωπο για τα γουστα μου, μεσα σε ενα στενο οσο δεν παει ροζ κοντο φορεμα.
Μπηκε στο δωματιο με εναν αερα... λες και με ηξερε καιρο, καθολου τρακ. 2η μερα στην δουλεια απ οτι μ ειπε πιο μετα και ηταν τοσο ξεψαρωτη που δεν το περιμενα. Αφου καναμε την γνωριμια πηγε για μπανιο και με το που βγηκε αρχισε αμεσως τα χαδια, φιλια σε λαιμο... στομα.. και πηρε τον μικρο στο χερι της και τον οδηγησε στο στομα της, με εμενα να χαζευω για αρχη την κωλαρα της!
Το στοματικο της θα ηταν πολυ καλυτερο αν δουλευε περισσοτερο το χειλη της (οπου ηταν το μονο - που μπορω να βρω) αλλα δεν ηταν κακο, μην τρελαθουμε κιολας, πολυ παθος και σαλιο. Σειρα μου.... και τοτε βλεπω αυτο που δεν εχω ξαναδει!! ΤΙ ΠΑΧΙΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!! να μην θες να σταματας να τα γλυφεις, να τα εχεις στην παλαμη σου, και μουσκευουν καλα...
Η αρχη με αυτην απο επανω και αφου την προηδοποιησα οτι δεν τελειωνω ευκολα , (καλο αυτο , μου λεει και χαμογελαει) (που να ξερα ο βλακας...) με καβαλαει και αρχιζει σιγα σιγα και μετα οσο πιο γρηγορα μπορουσε.. σιγα παλι να ξεκουραστη και παλι γρηγορα... με λυσα... να φιλαει σε λαιμο παλι, στομα.... παθος... ειχα αρχισει να τα χανω, τι ειναι αυτη ελεγα μεσα μου!! γλυφοντας της σκληρες ρωγες απ το μικρο στηθος της και χουφτονοντας δυνατα την κωλαρα της, και μετα απο σχεδον 10 λεπτα τελειωσα, ουτε δευτερη σταση δεν αλλαξαμε. τοσο λυσα... με ειχε κατω και εδινε ... οπα λεω;; τι εγινε;; ειχα καιρο να τελειωσω τοσο συντομα. Μερικες φορες απο την κουραση της ημερας απο την βαρια δουλεια που κανω + το οτι δεν με βοηθαει το προφυλακτικο, δεν τελειωνω καν....
Μπανιο και οι 2 μας, κουβεντες για διαφορα θεματακια.... ελεγα μεσα μου σιγα μην κανω και 2η φορα μεσα σε 1 ωρα, μετα απο ενα τεταρτακι αρπαζει παλι τον μικρο στο στομα της και τον ξανασηκοσε!! κοιτα να δεις λεω.... καθεται στα 4 και αρχιζω να βαζω δαχτυλα και στης δυο τρυπουλες... μαζι.. να αρχιζει να βογκαει... Ξαπλωνει μπρουμιτα στην ακρη του κρεβατιου και ανοιγει τα ποδια για να μπω ενω ημουν ορθιος, ωραια θεα... και μπροστα μου και στον καθρεπτη που εβλεπε ο ενας τον αλλο στα ματια.
Εχω αρχισει να τα παιζω... λεω , παμε για πρωκτικο μπας και καταφερω 2η φορα;; θες; μου λεει με ναζι με την βραχνη σεξι φωνη της, μπαααα ετσι το ειπα... γελια.. Γυρναει ανασκελα και σηκωνει την μεση της οσο μπορει, ανοιγει τα ποδια και μπαινω μεσα σιγα σιγα... με αγκαλιαζει με τα ποδια, ωραιο!!! μετα απο 1-2 λεπτα γιατι ηταν κουραστηκο γ αυτην αφου ο μαλακας ξεχασα απ την σαστιμαρα μου να βαλω μαξιλαρι απο κατω της, γυρναει και στηνεται στα 4... ειδα το φως το αληθινο!! ωραια θεα!!! σιγα στην αρχη και οσο ανεβαζα στροφες, αλλο τοσο εσπρωχνε κ η Μπελα τον κωλο της στην πουτσα μου.... 6 εγω, 7 αυτη , 8 εγω . 9 αυτη, 10 εγω, 11 αυτη!!! σαν το volume στους SPINAL TAP χαχαχα (οσοι ξερουν , θα καταλαβουν Χαμόγελο ) και ναι... ηρθε και για 2η φορα το τελος, τα καταφερε, με χερι και στομα στο τελος , αλλα ηρθε!
Η Μπελα ειναι μια ευχαριστη , ομορφη κοπελα, χαβαλεδιαρα και μαγκακι, ετσι την εκοψα, στο σεξ ειαν καπου αναμεσα σε Αριανα και Βανεσσα!! αυτο πιστευω!! αυτο μου εβγαλε, και... ΤΙ ΚΩΛΟΣ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πρωκτικό
Ναι
koskam
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
9.982
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 batsos, mysterious, antisthenis και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2020
Καταλάβαμα,μάπα το καρπούζι!"πρόσωπο όμορφο για τα γούστα μου","παχιά μουνόχειλα"
"πίπα θα μπορούσε να ειναι καλύτερη",δηλαδή τζίφος
15 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@nakosgn ρε συ συνάδελφε κατάλαβες ότι είναι μάπα?? με βαθμολογία 9,2?? απλά επισήμανε ο φίλος κάποια σημεία που χρήζουν ενδεχομένως βελτιωσης...Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
15 Φεβρουαρίου, 2020
Συναγωνιστή λες ότι

" στο σεξ ειαν καπου αναμεσα σε Αριανα και Βανεσσα!! αυτο πιστευω!! ", δηλαδή ότι είναι καλύτερη από την μία και χειρότερη από την άλλη. ΟΚ, κατανοητό.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής : βάζεις διάθεση/συμμετοχή 10. Στην καλύτερη από αυτή (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) τι θα βάλεις? 12?
15 Φεβρουαρίου, 2020
Καλά εάν βάζουμε 8 και 9 σε τέτοια κορμιά και πρόσωπα, άντε γεια!

Π
15 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καπέλο
15 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για το προσωπικο μου γουστο, ετσι ειναι! δεν ηξερα οτι πρεπει να παρω την αδεια απο καπου για το πρεπει να μου αρεσει και τι οχι. Δεν αρεσει σε εσενα;; απολυτα σεβαστο!! εμενα μ αρεσει και βαζω τοσο
15 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχει τα καλα στοιχεια απο αυτες της 2... Αφου περασα ΣΟΥΠΕΡ, πηρα οτι ζηταω απο ενα call girl , τιποτα λιγοτερο, γιατι να μην βαλω αυτο που εβαλα;; Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να περνω πολυ συχνα, ετσι ωστε να δω 300 διαφορετικες... δεν ξερω ποσες ειναι, και να βρω την μια που θα παρει το 10. Αν μου δινει αυτο που ζηταω, που σεβεταιτα λευτα που περνει απο εμενα, γιατι κ εγω δυσκολα τα βγαζω, και με κερδιζει με το σεξ την, την διαθεση της, τον χαρακτηρα της και την αυρα που μπορει να εχει θα βαζω καλη βαθμολογια Καπέλο
16 Φεβρουαρίου, 2020
για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους και να μην εχουμε κοντρες για το ενα και το αλλο, θα πω δυο λογια.αν ειναι η κοπελα που υποπτευομαι και που εχω δει πριν ενα χρονο,για το νεαρο της ηλικιας ειναι μπομπα σε ολα.ομορφια,εμφανιση,σωμα και υπηρεσιες.τωρα σε επιμερους ζητηματα,ο κθενας μπορει να βρει κατι που δεν του αρεσει η κατι που χριζει βελτιωσης.στην σουμα ειναι μια πολυ καλη περιπτωση.περισσοτερα σε λιγες ημερες που θα την συναντησω.πιστευω να μην ειναι κλεισμενη η να μην δουλευει.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8