Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Call-Girls 47344
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Το ραντεβού έγινε εχτές το βράδι σε γνωστή γαμιστρωνα στο Μεταξουργείο .
Την ζετα την είχα συναντήσει μια φορά πριν δυο μήνες περίπου και την ιολη ως γνωστό την έχω στανταρακι μου . Ήθελα εδώ και καιρό να κάνω μια παρτουζα με δυο γυναίκες και όλο γύρναγε στο μυαλό μου μέχρι να το ταιριάξω με κάποιον τρόπο και κάπως έτσι λοιπόν κατέληξα να παίρνω το δρόμο για τα στενά του Μεταξουργείο αργά το βράδι
Μετά από εύκολες συνεννοήσεις και μετά δυο κορίτσια μηνυματακι στην ιολη και αντίστοιχα στην ζετα φτάνω πρώτος. στέλνω αριθμο δωματίου στα κορίτσια να σου πρώτη ιολη αγκαλίτσες φιλάκια μπαίνει για μπανάκι να φρεσκαριστεί εγώ είχα είδη ετοιμαστεί με τα αφρόλουτρα μου και ήμουν έτοιμο πόλεμος .
Μετά από λίγο ακούω βηματισμό από τακούνια στο διάδρομο σκάει και η ζετουλα έβαλα την ιολη να της ανοίξει έβαλα έκπληξης .
Μπαίνει μέσα το ζετακι λοιπόν φορώντας μια μαύρη δερμάτινη φούστα και ψηλοτάκουνες μπότες κάνοντας την 1.80 plus γδύνεται και μπαίνει στο μπάνιο για το δικό της φρεσκάρισμα για την ιολη δεν θα αναφερθώ σε θέμα εμφάνισης μιας και έχω ξανά γράψει κριτικές για αυτή .
Όσο αναφορά την ζετα θα την έλεγα γυναίκα με τα όλα της έχεις τα πάντα σε plus βαθμό βυζαρες φυσικές και άκρως στητές λόγου του νεαρού της ηλικίας της κωλαρα ατελείωτη και μια ευχάριστη καυλοφατσα αρχίζει λοιπόν ο αγώνας τι πρώτο θυμηθώ αρχίζουν τα κοροτσια να παίζουν μετάξι τους εγώ ξάπλα στο κρεβάτι να απολαμβάνω το θέαμα αρχίζουν να γλύφουν η μια την άλλη και να βάζουν δάχτυλα αναμεταξι τους εγώ να έχω μείνει παγωτό να γλύφει η ιολη τις βυζαρες της Ζέτας και ταυτόχρονα η ζετα να παίζει με το μουνακι της Ιόλης μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι αρχίζω να γλύφω και να φιλάω και της δυο ταυτόχρονα και σιγά σιγά κατεβαίνουν προς την πουτσα μου και οι δυο με την ζετα να ρουφάει το ζεστό καυλί μου και να με κοιτάει στα μάτια , ενώ η ιολη από κάτω να καραμελωνει τα μπαλάκια πίπα εναλλάξ και οι δυο με τα από λίγο ανεβαζω τη ζετα από πάνω μου να παίζω με τα βυζια της και η ιολη από κάτω να μην σταματάει να μου τον παίρνει . Πέρασμα σκουφου και βουρ για γαμησι στην ιολη ενώ ταυτόχρονα έγλυφε την ζετα ομολογώ ότι δεν άντεξα και πολύ μέσα σε τόση καυλα έτσι έβγαλα τον σκούφο και τα έδωσα όλα στο στοματάκι της Ιόλης όπου και πήγε διακριτικά στο μπάνιο να τα φτύσει .
Δυστυχώς για μένα άλλος γύρος δεν υπήρξε λίγο το περασμένο της ώρας λίγο η κούραση της ημέρας δεν είχα αλλά αποθέματα πράγμα που θα το ήθελα την επόμενη φορά σίγουρα θα έχω περισσότερα απόθεματα δυνάμεων σίγουρα .
Κάτσαμε για λίγο κουβεντούλα όλοι μαζί κι να χαλαρώσουμε και κάπως έτσι τελείωσε αυτή η υπέροχη εμπειρία που σίγουρα θα επαναλάβω
ο τίτλος της κριτικής εγγυταί στο ότι παρόλο που οι κοπέλες αν και διαφορετικού σωματότυπου είχαν απίστευτη χημεία μεταξύ τους γυναικάρα η μια το απολύτο πετίτ η ιόλη παρόλα αυτά πάνω στο σέξ είχαν απόλυτη συμμετρία μεταξύ τους







Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
290€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ν
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Katz, GALLAS, Diblasi και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού