Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτο ραντεβού, ντεμπούτο με το γραφείο απο ότι μου είπε η μικρή!
Ακριβέστατη στην ώρα της, καλοντυμένη, οχι πρόστυχα αλλά κομψά και ποιοτικά, είναι fun των επώνυμων ρούχων/αξεσουάρ από ότι κατάλαβα από την μετέπειτα κουβέντα μας.

Μπήκε αρκετά κουμπωμένη, φιλάκι στο μάγουλο και χειραψεία...την πατήσαμε λέω..εμφανισικά όμως αρκετά καλή, ομόρφο πρόσωπο και ωραίο χαμόγελο, μαλλί μαύρο ίσιο στην πένα, σχετικά κοντούλα-petit που εμένα μου αρέσει πολύ, σώμα καλό, υπέροχο Channel άρωμα! Οπότε λέω άντε να το παλέψουμε..

Μετά από λίγη κουβεντούλα που καταλάβαινα ότι το χρειαζόταν για να χαλαρώσει, ντουζάκι και εμφάνιση με classy sexy εσώρουχα, μια χαρά θέαμα! Στήθος μικρό, καλοσχηματισμένο και πέτρα στητό με ωραίες ευαίσθητες ρόγες. Κωλαράκι μικρό, κοιλίτσα τέλεια με μικρό piercing στιν αφαλό. Δέρμα σφικτό και απαλό. Νινάκι με πολύ μικρά απαλά χειλάκια, όπως φαίνεται στη φώτο, και ποοολύ στενό! Καθαρή και ευωδιαστή.
Στην αρχή του αγώνα ακόμα σφιγμένη, με ρώταγε τι θέλω κλπ, αλλά μετά από χαδάκια και διστακτικά φιλάκια ήταν εμφανές ότι χαλάρωνε και αφήνονταν! Η αποκαλυψη ήρθε μετά την δική μου περιποίηση, βογγητά, φωνές και τελείωμα με σπασμούς και πολλά υγρά!!
Στοματικό το έχει, πήγε αρχικά να χρησημοποιήσει χέρι αλλά το ξέκοψα και ανταπεξήλθε μια χαρά, φιλότιμες προσπάθειες deepthroat με πνιξίματα, πολύ σάλιο, πρόστυχες ματιές καιπεριποίηση της γύρω περιοχής! Η γατούλα είχε μεταμορφωθεί! Ακολούθησε sex σε διαφορετικές στάσεις που ακόμα και όταν έγινε πιο δυνατό, ιδίως στο δεύτερο γύρο, ακολούθησε μια χαρά χωρίς μα και μου, παρότι είναι υπερβολικά στενή! Α και τα φιλιά γίνανε πιο βαθιά και ερωτικά αλλά καταλάβαινα ότι δεν τρελαίνεται κιόλας.

Αγγλικά καλά, μιλάει και κάποια ελληνικά, social καλό.

Συνολικά θα έλεγα ότι είναι ένα αξιόλογο new entry με προοπτική, περισσότερο gfe, δεν είναι για πολλά ζόρια ακόμα, ίσως αν αφεθεί..

Καταλήγοντας να πω ότι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αστέρι του γραφείου, χωρίς να θέλω να μειώσω τις πραγματικά αξιόλογες επιλογές που προσφέρει, είναι η Τζένη! Respect!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ndivo
Σπουδαίος
20
Πόντοι:
3.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparovicz, company of heroes tho, manaconda13 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2020
Παιδία τι να λέμε....εγώ το λέω σε κάθε μου κριτική. Κοπέλα τόσο υπομονετική, ευχάριστη και κατατοπιστική στην εξυπηρέτηση όπως η Τζένη απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! αφού πολλές φορές παίρνω μόνο κ μόνο για να την ακούσω...Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
12 Φεβρουαρίου, 2020
Υπάρχει Τζένη στο γραφείο αυτό φίλε?
12 Φεβρουαρίου, 2020
Ποια είναι η Τζένη?
Δεν είδα τέτοιο όνομα στα κορίτσια του Μάγου...
13 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η Τζένη η τηλεφωνητρια... Η τυπισσα δεν παίζεται... Σε ψυχολογει με τη μια και πάντα ότι πει ειναι εγγύηση
13 Φεβρουαρίου, 2020
Αχ Τζένη...
13 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι η κοπέλα που μας κανονίζει τα ραντεβού φίλε μου!
Αστέρι! Ευγενική, έξυπνη να καταλάβει τι θές και ειλικρινής!
14 Φεβρουαρίου, 2020
Προσκύνημα σας ευχαριστώ όλους!!!!!!
Χαίρομαι που αντιλαμβάνεται την ειλικρίνειά μου Σας αγαπώ όλους εσάς που εκτιμάται
15 Φεβρουαρίου, 2020
Χωρις να εχω την προθεση να σε αμφισβητησω συναγωνιστη, σου αρεσαν τα χειλια της κοπελας? Τι πανε και κανουν αυτα τα χειλια ροφου οι τρελες. Καμια αισθηση γουστου. Κατα τ αλλα κοριτσι με καλες υπηρεσιες.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8