Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 74 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παρολο που το nickname μου ειναι καινουριο, ειμαι μελος πολλα χρονια στο σαιτ. Και λογω ηλικιας(47) εχω αρκετη εμπειρια στο σπορ.
Διαβαζοντας τις κριτικες που προυπηρχανε (ευχαριστω παντα αυτους που βοηθανε γραφοντας τις εμπειριες τους)ειπα να δοκιμασω την Ελενα 110. Συναντηση πρωινη ωρα στο κλασικο ξενοδοχειο (Bill).Ηρθε πολυ γρηγορα γιατι μενει πολυ κοντα. Απο την πρωτη στιγμη που βρεθηκαμε-γνωριστηκαμε η Ελενα ξερει να σε κανει να νοιωσεις ομορφα εστω και να μην την ξερεις.Οπως εγραψαν και οι προηγουμενοι εχει ενα βαλιτσακι με διαφορα σαμπουαν & διαφορα ειδη υγιεινης μια που ειναι πολυ σχολαστικη με την υγιεινη (π.καλο). Εκανε μπανιο και προχωρησαμε στο κυριως πιατο. Γι αυτο δε θα γραψω τιποτα , απλα οτι κανει τα παντα εκτος πρωκτικο.Εμενα μου αρεσε, με εκανε να αισθανθω οτι ειμαι με μια γκομενα που με γουσταρει πολυ. Μετα μπανακι ξανα και πολυ καλο social time.Μιλουσαμε κανα 20 λεπτο με αποτελεσμα η ωρα να τελειωσε. Και εκει που ημουν ετοιμος να ντυθω, μου λεει"Θελω να σε γλυψω" και φυσικα συνεχισαμε με πιπα και τελειωσα για 2η φορα. Μου εκανε εντυπωση , μου δινει να καταλαβω οτι σεβεται τον απεναντι της και θελει να περασει καλα.Για μενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 06, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί