Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 21 10
Call-Girls 21194
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την κοπέλα πριν από λίγο καιρό στον δικό της χώρο επί της λεωφόρου Συγγρού. Έφτασα στην ώρα μου κ αυτό που αντίκρισα διάφερε απ τις φώτο, στο πρόσωπο δεν είναι τόσο εκθαμβωτική αλλά όχι ότι είναι άσχημη, όμορφο με ωραίο μάτια κ το σώμα της είχε παραπάνω κιλά ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς αλλά δεν είναι χοντρή απλώς έχει πιασίματα. Τα αγγλικά της καλά, η συμπεριφορά της όμως αλλοπρόσαλη μίλαγε κατά την διάρκεια του ραντεβού μόνη της κάποιες φορές, το δωμάτιο το πιο ακατάστατο το οποίο έχω συναντήσει με πεταμένα ρούχα από εδώ και από εκεί κ το ένα σεντόνι σε ένα απ τα 2 κρεβάτια να είχε λεκέ. Επίσης έχασε γύρω στα 15 λέπτα στην αρχή μέχρι να συμμαζέψει το δωμάτιο και να δει τι θα φορέσει
Στο κυρίως πιάτο είναι το ακριβώς αντίθετο γουστάρει να γαμιέται λαρυγκωτή πίπα μέσα στο μπάνιο μέχρι δακρύων και απίστευτη περιποίηση από κάτω απ τις καλύτερες που μου έχουν κάνει.Στο σεξ η κοπέλα το ζει βαθιά γλωσσόφιλα, γλύψιμο από αυτή παντού και της αρέσει να γαμιέται όρθια η στο πάτωμα, δοκιμάσαμε 2-3 στάσεις χωρίς χρήση τζελ όπου είχε ενεργό συμμετοχή χωρίς κανένα ίχνος διαμαρτυρίας στον γρήγορο ρυθμό μου και στις μπάτσες που της έριχνα στα κωλομέρια τα οποία έγιναν κατακόκκινα.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι η κοπέλα αδικεί τον ευατό της διότι αν και η συμμετοχή της αγκίζει το άριστο για εμένα η συμπεριφορά της είναι κάκιστη χάνει αρκετό χρόνο, μιλάει αρκετά νευρικά το δωμάτια της απ τα πιο βρόμικα και αφήστε δε που σηκώθηκε κατά τη διάρκεια του σεξ για να πιει χάνοντας γύρω στα 5-10 λεπτά.
Υ.Γ σεξ χωρίς προφυλακτικό δεν μου πρότεινε

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mihla
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
194
Likes:
7.178
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 batsos, Gentleman_40, anatoliz και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2020
Προφανώς είναι τρελή η τύπισσα, τρελή και μαστουρωμένη.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1