Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 18 10
Call-Girls
18835
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρόσφατη συνάντηση με την κοπέλα στον δικό της χώρο,ο οποίος είναι άνετος καθαρός και ευρύχωρος στο κέντρο της πόλης. Όταν άνοιξε την πόρτα αντίκρισα μια κοπέλα γύρω στα 30 σχετικά ψηλή με ελκυστικό πρόσωπο ωραία μάτια και σώμα με πιασίματα και αφράτη κωλάρα. Σίγουρα για εμένα η πραγματικότητα διαφέρει απ τις φώτο προς το καλύτερο. Η συμπεριφορά της φιλική και άνετη απ το πρώτο λεπτό και τα αγγλικά της αρκετά καλά.
Στο κυρίως πιάτο δίνει τα γλωσσόφιλα απλόχερα κάνει καλά προκαταρκτικά με διάρκεια. Η πίπα της αγγίζει το άριστο είναι βαθιά χωρίς καθόλου δόντι και με γλύψιμο στα @.Στο σεξ δοκιμάσαμε μπόλικες στάσεις και πάντα είχε ενεργό συμμετοχή με κραυγές και δεν σταμάτησε λεπτό να κοπανιέται πάνω μου με μόνο αρνητικό ότι χρησιμοποίησε μπόλικο τζελ πράγμα το οποίο με προέτρεψε να μην τελειώσω και δεύτερη φορά
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι πέρασα αρκετά καλά με μια κοπέλα η οποία είναι έμπειρη ξέρει να δουλεύει και να ικανοποιεί τον πελάτη με μόνο αρνητικό το μπόλικο τζελ που βάζει
Στο κυρίως πιάτο δίνει τα γλωσσόφιλα απλόχερα κάνει καλά προκαταρκτικά με διάρκεια. Η πίπα της αγγίζει το άριστο είναι βαθιά χωρίς καθόλου δόντι και με γλύψιμο στα @.Στο σεξ δοκιμάσαμε μπόλικες στάσεις και πάντα είχε ενεργό συμμετοχή με κραυγές και δεν σταμάτησε λεπτό να κοπανιέται πάνω μου με μόνο αρνητικό ότι χρησιμοποίησε μπόλικο τζελ πράγμα το οποίο με προέτρεψε να μην τελειώσω και δεύτερη φορά
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι πέρασα αρκετά καλά με μια κοπέλα η οποία είναι έμπειρη ξέρει να δουλεύει και να ικανοποιεί τον πελάτη με μόνο αρνητικό το μπόλικο τζελ που βάζει
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;