Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 10 10
Call-Girls
7769
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Συναντηση χθες με την δεσποινιδα και γραφω δυο λογακια με σκοπο να φτασει αισιως σε 10 καλες κριτικες ώστε να μπει στο πανθεον των κοριτσιων που τιμησαν τον ελληνα εθισμενο με το σεξ και να μην ασχοληθουμε άλλο μαζι της.… να θεωρηθει δηλαδη στανταρακι.
δεν ειναι μιλφ
Στα ματια μου η εμφανιση της ηταν ως εξης :
Ωραιο σωμα ωραιος κωλος με χερουλια, βυζι όπως ειπε και ο προηγουμενος ανασκελα λιγο κρεμεται…ωραια σεξυ παρουσια, όχι μουναρα όχι μοντελο
Στο σεξ υπεροχη, στα κοκκινα , με περιεργες στασεις , ομορφες ….γυριζε το σωμα της στο σκισιμο και δημιουργουσε πρωτοτυπα στησιματα…
Ειτε είναι κουρασμενη ειτε όχι θα σε παει στα κοκκινα….την ευχαριστω
Υ.γ για τα ταγαρια που την ειχαν γεματη μελανιες στα μπουτια, τι να πω ??? ειστε η ντροπη των αντρων…ελπιζω να μην είναι τα παιδια που γραφουν κριτικες στο φορουμ , για τι πλεον μετα από τοσα χρονια σας θεωρω παρεα και σας σεβομαι.
Για τα γιδια, ένα εχω να πω …αυτές τις μαγκιες στην γυναικα σας [αλλα εκει εχει παντοφλα]
δεν ειναι μιλφ
Στα ματια μου η εμφανιση της ηταν ως εξης :
Ωραιο σωμα ωραιος κωλος με χερουλια, βυζι όπως ειπε και ο προηγουμενος ανασκελα λιγο κρεμεται…ωραια σεξυ παρουσια, όχι μουναρα όχι μοντελο
Στο σεξ υπεροχη, στα κοκκινα , με περιεργες στασεις , ομορφες ….γυριζε το σωμα της στο σκισιμο και δημιουργουσε πρωτοτυπα στησιματα…
Ειτε είναι κουρασμενη ειτε όχι θα σε παει στα κοκκινα….την ευχαριστω
Υ.γ για τα ταγαρια που την ειχαν γεματη μελανιες στα μπουτια, τι να πω ??? ειστε η ντροπη των αντρων…ελπιζω να μην είναι τα παιδια που γραφουν κριτικες στο φορουμ , για τι πλεον μετα από τοσα χρονια σας θεωρω παρεα και σας σεβομαι.
Για τα γιδια, ένα εχω να πω …αυτές τις μαγκιες στην γυναικα σας [αλλα εκει εχει παντοφλα]
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί