Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 45 10
Call-Girls 82583
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
ήρθε η νεαρά στον χώρο μου στην ώρα της. όμορφα ντυμένη, με θυμήθηκε από ένα ντουο μας,καλησπέρες , φιλάκι πεταχτό και πάμε.
της πρόσφερα ποτό αλλά δεν προλάβαμε να πιούμε , ίσα ίσα τσουγκρίσαμε γιατί άρχισε τα αγγίγματα , φιλιά με γλωσσίτσα απλόχερα δίνει . με κόβει και ζητά να περάσει στο μπάνιο. επιστροφή ολόγυμνη, κορμάκι φυσικότατο- νεανικό. γερό σκαρί γυμνασμένο , όλα στην θέση τους, εάν θέλετε κοκαλιάρα όχι εδώ, κωλαράκι καλούτσικο λόγω σχήματος αλλά σφιχτό . στήθος μικρό αλλά για καραμέλωμα.
φατσούλα ιδιαίτερη λόγω καταγωγής από καζάν , με φανταστικά σχιστά μάτια που σε μαγνητίζουν.
άρχισε να με χαϊδεύει η άτιμη με τα νύχια της, τί ερεθιστικό, να φιλιόμαστε και να ανιχνεύουμε ο ένας το κορμί του άλλου, την σηκώνω όρθια και κάθομαι στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια της. έδειχνε να το απολαμβάνει , κούναγε το μουνάκι της πάνω στην γλώσσα μου, εγώ μόνο γλώσσα είχα βγάλει και εκείνη έδινε το ρυθμό. υγραίνεται και το γουστάρει, έκανα πίσω για να πάρω μια ανάσα, μου αρπάζει το κεφάλι και με πιέζει στο μουνάκι της το οποίο το έτριβε πάνω στην γλώσσα μου με μανία. έτρεμε από καύλα η μικρή.
ξάπλωσε στον καναπέ και ζήτησε ημίχρονο για να συνέλθει. μου ήρθε να της πω εξτρά 20€!
ψάχνει στην τσάντα της και βγάζει σαμπρέλα, μου το περνάει και όπως είναι καθισμένο στον καναπέ , καβαλάει, όλος μέσα, στενή με πολύ καλή αίσθηση, όσο γίνεται με το λαστιχοσάμπρελο. ανεβοκατέβαινε δυνατά , ταυτόχρονα να σε κοιτάει με τα γατίσια μάτια.
την παίρνω αγκαλιά και σηκώνομαι όρθια , το καταφέραμε και αυτό λόγω ηλικίας και μέσης. η γκόμενα περνάει καλά όπως και εγώ.
πάμε για πισοκολλητό όπου αντέχει στα δυνατά , δεν θέλει σφαλιάρες δυνατές στα καπούλια . ε φτάσαμε και στο τέλος πια. φτάνει δεν αντέχω άλλο.
πέρασμα για φρεσκάρισμα και ψιλοκουβέντα. κοιτάει κινητό και είναι και δέκα, παθαίνει αμόκ. γιατί δεν άκουσα το μνμ αναρωτιέται , μονολογεί και ταυτόχρονα ντύνεται.
το σίγουρο είναι πως περάσαμε καλά
χαιρετιόμαστε και τα ξαναλέμε στα σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 31, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
gpd
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
329
Likes:
26.143
Πόντοι:
33.779
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Antonis78, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού