Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση από σποντα για άλλη πήγαινα σε άλλο γραφείο και μετά από συμβουλή φίλου πήρα στο γραφείο και η κοπέλα ήταν διαθέσιμη...στην ώρα της η κοπέλα με πολύ καλό για την περίσταση ντύσιμο και χωρίς εσώρουχα μετά από απαίτηση δικιά μου... μπήκε στο δωμάτιο κάθησε λίγο μιλήσαμε και με τρόπο κάθε τρεις και λίγο δήθεν τυχαία μου έδειχνε ότι δεν φορούσε τίποτα...καυλααααααα.... έπεσα στα γόνατα και η σπάτουλα ήταν μονόδρομος...μετά μπανάκι μόνη της και όταν ήρθε άρχισε ο αγώνας...γενικά με εγλυψε παντού με πάρα πολύ καλή διάθεση και τεχνική στον αγώνα στην ιππασία ήταν από της λιγες που δεν ήθελα με τίποτα να αλλάξω στάση... κατέβηκε μόνη της λίγο πριν το τέλος έβγαλε την καποτα και με τελείωσε με πίπα.... καυλααααααα... μπανάκι λίγο μπλα μπλα και με ξεκινάει η μάχη πάνω κάτω στα ίδια αλλά αυτή την φορά λίγο πάνω λίγο ιεραποστολικό και για τέλος στα 4 και τελος στην κωλαρα της... έξτρα δεν ζήτησε για το πρώτο τελείωμα και μέχρι το τέλος ήταν χαλαρή παρότι πρέπει να ξεφύγαμε λίγο από τον χρόνο.... πέρασα πολύ καλά με μια ωραία γυναίκα που ήταν πολύ θετική και πραγματικη σε όλα της!!! Από εμένα ναι ...!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
129€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
nikos708
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
131
Likes:
6.985
Πόντοι:
17.576
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, Europunk, mallias20 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2020
ο τίτλος σε σχέση με τα γραφόμενα είναι εντελώς αντίθετος. όσα περιγράφεις δεν είναι μόνο "αρκετά καλά"...Καταλαβαίνω ότι είναι "πάρα πολύ καλά"...Χμμμ;Χμμμ;
28 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λες αντίθετο το ...αρκετά καλή) σε σχέση με αυτό που περιγράφω;;;;το τι καταλαβαίνεις εσύ είναι δικό σου θέμα ... Ο καθένας σύμφωνα με τις εμπειρίες του δίνει τον χαρακτηρισμό που του ταιριάζει...για τις εμπειρίες που έχω την ηλικία μου και αυτό που έζησα ήταν μια αρκετά καλή συνάντηση...τώρα αν εσύ την λες αντίθετη...μάλλον έχεις θέμα με το συντακτικό σου... δηλαδή αν έγραφα αρκετά κακή τι θα ήταν...???
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2