Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Θα ξεκινήσω μια πολύ δύσκολη περιγραφή μιας από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες μου με τα εξής:

1ον. Γιατί σε μένα πάντα ρε πούστη μου;Κεφάλι σε τοίχο!
2ον. Είναι η περιγραφή της εμπειρίας μου και μόνο. Τίποτα παραπάνω.
3ον. Είμαι 100% βέβαιος ότι ήμουν ο άτυχος, η εξαίρεση, και ότι η γενική εικόνα της κοπέλας είναι οι 2 πρώτες κριτικές. (Εσύ με το διακοσσάρι μιλάμε τρανός Μαλακία).
4ον. Ευχαριστώ το γραφείο για τον διακανονισμό που έγινε για να φύγω στο μισάωρο και ζητώ συγνώμη, αλλά δεν γίνεται να μην σχολιάσω την εμπειρία μου.
5ον. Γιατί σε μένα πάντα ρε πούστη μου;Κεφάλι σε τοίχο!

Κορμί τουφέκι, ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, χυμώδες, καμπύλες, πιασίματα, τρελή καύλα. Αν η αίσθηση του βύζου ήταν κάπως καλύτερη και αν δεν είχε το είχε γεμίσει με μαλακισμένα τατουάζ θα έλεγα για εννιάρι χαλαρά...Γλώσσα
Τεράστιες πεταχτές ρώγες στις βυζάρες, αλλά η σιλικόνη εντελώς χάλια στην αφή, για εμφάνιση μιλάμε σούπερ.
Κόσμημα στην δεξιά ρώγα και στην κλειτορίδα...Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Στο πρόσωπο μου άρεσε πάρα πολύ, ματάρες και κοντό μαλλί που της πάει πάρα πολύ.
Στα 10 δευτερόλεπτα που μπήκα στο δωμάτιο είχα ήδη στύση και δυστυχώς αγνόησα τα μηνύματα που μου έλεγαν ότι θα έπρεπε να αποχωρήσω....
Πέρα από τη χειραψία και το όνομά της, δεν πρόλαβα να καθήσω και με στέλνει στο μπάνιο...εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά...δεν είχε την παραμικρή διάθεση για κουβέντα.

Πήρα φιλιά, μου πήρε μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν πάρει, προκαταρκτικά οκ, αλλά στο σεξ μιλάμε για πτώμα, λες και γύρισε ο διακόπτης και έπεσε αναίσθητη. Δεν είμαι κανένας πρωτάρης, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν ήμουν εγώ η αιτία.
Για να μην τα πολυλογώ, η κοπέλα τις μέρες που είναι εδώ και ειδικά την προηγούμενη μέρα είχε φάει μαζεμένη πούτσα όση δεν είχε φάει σε όλη της τη ζωή και ΔΕΝ ήταν καλά....ψυχολογικά.
Είναι λίγες φορές που έχω νιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου αλλά ταυτόχρονα μου γύρισαν πάλι τα λαμπάκια με τη γαμημένη την τύχη μου....Σε συνδιασμό και με την αρκετά μεγάλη αποχή των προηγούμενων ημερών δεν το έληξα αμέσως, είπα να ρίξω μια χυσούρα και να σηκωθώ να φύγω. Της είπα για cim, στήθηκε σαν άβουλο ζόμπι και τα πήρε κάπως...τραβήχτηκε σχεδόν αμέσως και κατέληξα να χύνω το κρεβάτι...Κεφάλι σε τοίχο!
Με το που βγήκα από το μπάνιο, χωρίς να της έχω πει ότι θα φύγω στο μισάωρο τη βρήκα να ντύνεται και να ετοιμάζεται να φύγει...Χμμμ;, από το δωμάτιό της...Χμμμ;. Τη ρώτησα αν είναι καλά, μου απάντησε σχεδόν βουρκωμένη "ναι".
Αφού έχω φρικάρει ακόμη παραπάνω με τη συμπεριφορά της θεώρησα υποχρέωσή μου να τη ρωτήσω αν χρειάζεται κάποια βοήθεια σε κάτι και αφού είπε όχι, επικοινώνησα με το γραφείο για να αποχωρήσω αμέσως.
Ούτε χαιρετηθήκαμε ούτε τίποτα. Ήταν παντελώς αδιάφορη ακόμη και αν άφησα λεφτά όταν έφευγα...αφού στο τέλος λέω δεν μπορεί, έχει κουμπώσει κανα ηρεμιστικό και δεν νιώθει...μιλάμε ήταν αλλού...Χμμμ;

Λυπάμαι αν την αδικώ αλλά το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι άλλη μια πολύ καλή περίπτωση κάηκε πρόωρα από την υπερβολική δουλειά, έτσι είναι στη μίζερη αυτή πόλη, μόλις έρθει ένα αστέρι πέφτουν όλοι με τα μούτρα και της δίνουν το μουνί στο χέρι.
Όσο για εμένα, παραβίασα τον κανόνα που έχω να συναντώ κοπέλες στις πρώτες ημέρες που έρχονται και για άλλη μια φορά το πλήρωσα...

Καλά βόλια σε όλους...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
193
Likes:
25.266
Πόντοι:
33.818
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, NICK TRIVE, JACK SPARTALOW και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2020
Πραγματικά μένω άφωνος....στο ραντεβού μαζί μου ήταν αντικείμενα ΠΙΣΤΌΛΙ...!!! Κρίμα φίλε μου...!!!
28 Ιανουαρίου, 2020
Το κουρασμενη και το οτι καηκε απο την πολλη πουτσα δε δικαιολογητε πρωτον αν δε μπορει ας μη κανει αυτη τη δουλεια και δευτερον αν οντος ειχε πολλα ραντεβου τις μερες που ηρθε ας ελέγε στο γραφειο για λιγοτερα ραντεβου η ας εκανε ενα break για 2-3 μερες δηλαδη η Λαρα οταν επιστρεφει στα μπουρδελα απο αδεια τις πρωτες μερες που γινετε λαικο προσκυνημα τη επρεπε να κανει να παρει ενα μαχαιρι και να κοψει το λαιμο της μη λεμε μαλακιες τωρα και γινετε καιρο τωρα αυτο στην κοπελα αλλα παντα ειναι αψογη στο δωματιο παρα που της δινουν το μουνι στο χερι για μενα απαραδεκτη δε δικαιολογητε καθολου
28 Ιανουαρίου, 2020
Μια φουσκωτή κούκλα είναι πιο ενεργητική από τ τανυα
28 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το τί πρέπει και το τί γίνεται στην πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικό θέμα...Να σου πω την αλήθεια δεν θεωρώ τον εαυτό μου ριγμένο έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, απλά χαλιέμαι γιατί η κοπέλα είναι πραγματικό τουφέκι και έπεσε σε μένα να τη συναντήσω τη στιγμή που τα έπαιξε....Κεφάλι σε τοίχο!
29 Ιανουαρίου, 2020
Το χω ξαναπεί κρίση ξεκρίση ο Έλληνας 200 να βγάζει θα δίνει τα 100 να πηδήξει και δε το νοιάζει. Αυτό φαίνεται και εδώ στο bou. Πέφτουν όλοι με τα μούτρα μόλις βγει κάποια. Δε πα να είναι των 100 των 140 των 200. Θα τα δώσουν. Επίσης καταλαβαίνω ότι μια κοπέλα είναι επαγγελματίας αλλά πιστεύω πως η εμφάνιση και η συμπεριφορά κάποιου παίζει στη τελική ρόλο για την κάθε κοπέλα. Αλλιώς θα είναι με ένα εμφανισιμο παλικάρι αλλιώς μέ ένα κοιλαρά τριχωτό(σόρρυ για το χαρακτηρισμό να δώσω παράδειγμα θέλω
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5