Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 11 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όπως λέει και ο τίτλος...από το πουθενά λοιπόν και εκεί που δεν το περίμενα, ένα πολύ καλό ραντεβού. Είχα δει τις φωτογραφίες και κάπως είχα ξεσηκωθεί για να το πω ευγενικά. Έλεγα όμως, ότι με όλα αυτά τα τατουάζ, αποκλείεται να την βρω μαζί της. Επιπλέον, δεν πίστευα ότι μπορεί το πρόσωπο αυτό να είναι αληθινό και αναφέρομαι ειδικότερα στις εκφράσεις που φαίνεται να παίρνει στις φωτογραφίες. Αποφάσισα τελικά και πήγα για την καταδρομική. Οι φωτό λοιπόν είναι αληθινές, με μία μόνο παραφωνία στην οποία θα αναφερθώ αργότερα. Θα συναντήσετε ακριβώς αυτό που βλέπετε, οπότε παρατηρήστε καλά πριν πάτε. Καλά, όχι πεταχτά. Θα εξηγήσω παρακάτω.
Πρόσωπο -8- και δεν είναι 10 κατά την γνώμη μου για 2 λόγους. Πρώτον (κλασσικά) έχει πειράξει τα χείλη της και δεύτερον καθώς στο πρόσωπο βαθμολογούμε και το μαλλί (οεο), το μαλλί είναι ακριβώς όπως στις φωτό, δηλαδή με μαύρες ρίζες. Fashion alert...και μείον ένας πόντος λοιπόν. Κατά τα λοιπά όμως, ένα πάρα πολύ ωραίο πρόσωπο, νεανικό, λαμπερό και φρέσκο, με πολύ ωραίες εκφράσεις, οι οποίες είναι ερωτικές χωρίς να είναι φτηνές ή πορνοπρόστυχες. Θεαματικό πως κρατάει ελάχιστα ανοιχτό το στόμα της όταν ανεβάζει στροφές και αναπνέει έντονα, το πως πέφτουν τα μαλλιά της στο πρόσωπό της όταν σε καβαλάει, το πως ανοίγουν έντονα οι κόρες των ματιών της όταν ξεφεύγει, το πως γυρίζουν τα μάτια της όταν της τραβάς το μαλλί και απογειώνεται. Θέατρο? Μπορεί, και εάν ναι, τότε μεγάλη μαγκιά της και οσκαρικό performance.
Σώμα -8- και δεν είναι 10 για τους λόγους που βλέπετε στις φωτογραφίες. Και εάν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες, το σώμα της δεν είναι αθλητικό και δεν μπορεί να είναι σφιχτό. Ότι δηλαδή συνάντησα και στην πραγματικότητα. Έχει φυσικό βυζί που μου άρεσε πολύ, είναι ψηλή, κοντά στο 1,80 θεωρώ, σίγουρα πάνω από 1,75. Στις φωτό όμως, φαίνεται ένας ωραίος πεταχτός κώλος, που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Το συνολικό πακέτο όμως ήταν τόσο καλό (εμφάνιση, συμπεριφορά και σεξ), που όλα αυτά τα παραβλέπω. Αναφέρω όμως, ότι εάν σχοληθεί με γυμναστήριο και φτιάξει το κορμί της (όχι ότι είναι τίποτα χάλια, ειδικά ντυμένη όταν την δεις με το στενό παντελό κλπ χλιμιντρίζεις!!), τότε .... το χάσαμε το κορμί, δεν θα ξαναέρθει. Τα τατουάζ τώρα, είναι υπερβολή. Και σαν θέματα αλλά και σαν επιφάνεια. Συγχωρείται όμως, κυρίως επειδή τα έχει κάνει επειδή γουστάρει και όχι για να τα δείχνει στο instagram. Παραμένουν υπερβολή όμως, θα προτιμούσα να λείπουν.
Συμπεριφορά -10- Γενικά φαίνεται ότι είναι άτομο περπατημένο, ταξειδεμένο, πιθανότατα σπουδαγμένη και σίγουρα προβληματισμένη και παρόλο της νεαρής της ηλικίας. Εκτιμώ ότι είναι κάπου μεταξύ 25 και 30, εάν τελικά είναι μεγαλύτερη και έχει αυτό το πρόσωπο, τότε πρέπει να γνωρίουμε την μαμά της! Δεν είναι το τυπικό πουτανί που μαζεύει χρήμα για να πάρει λούμπους και βουιτόν για να τα δείξει στο instagram. Δεν παίζουν ρωσικές νυχάρες και διάφορες χρυσομαλακίες σε λαιμούς και χέρια. Θα έλεγα ότι πλησιάζει τα όρια της αντικομφορτίστριας και αυτό φαίνεται και στο ντύσιμό της, το οποίο επίσης θέλει βελτίωση για να απογειωθεί, ειδικότερα εάν θέλει να ανεβεί κατηγορία σε αυτό το άθλημα. Αυτά κατάλαβα στο λίγο που μιλήσαμε και γενικά μου έκανε εντύπωση, ότι παρόλο που βγάζει μία αντιδρασίλα λόγω της νεότητας (όχι ΣΥΡΙΖΙΛΑ), ξέρει τι της γίνεται και το κεφάλι της δεν είναι άδειο.
Επικοινωνία -10- Μια χαρά αγγλικά για να μπορέσεις να πεις πολλά και διάφορα μέσα στον λίγο χρόνο που περισεύει για πάρλα την μία ώρα που συναντηθήκαμε.
Συμμετοχή και Σεξ -10- και αυτό όχι επειδή είναι πορνοστάρ, αλλά επειδή το ζει 100%. Τεχνική έχει, δηλαδή και τα DT της έκανε μέχρι πνιγμού, στάσεις όλες άρτια και όπως πρέπει με τα κατάλληλα σπασίματα μέσης κλπ. Εκεί που κερδίζει όμως, είναι το πάθος που δείχνει να νιώθει και το πως ανεβάζει αισθησιακά και σταδιακά στροφές και απογειώνεται. Αναπνοές, γύρισμα ματιών, κόκκινο στέρνο, σφίγγει τα πόδια της τριγύρω σου, σε τραβάει με τα χέρια της για βαθιά διείσδυση κλπ τα γνωστά. Και πάλι θα πω, εάν είναι θέατρο, τότε μαγκιά της. Εγώ πάντως, πείστηκα, οεο.
Επανάληψη -ΣΙΓΟΥΡΑ- με την πρώτη ευκαιρία.
Συνοψίζοντας, νεαρή κοπέλα από ουκρανία, περπατημένη, γουστάρει το σεξ και τους άντρες, δεν είναι το σαχλοκούδουνο που συναντάμε συνήθως, το αντίθετο μάλιστα, που εάν γυμναστεί λίγο και ανεβάζει και τον πήχη σε θέματα όπως μαλλί και ντύσιμο (να μην είναι δηλαδή αυτό το επαρχιακό πρώην σοβιετικο βλαχέ των απογαμηδιών δημοκρατιών), τότε θα κάψει πολλές καρδιές και θα μας αδειάσει τις τσέπες. Θέλουμε και άλλα τέτοια παρακαλώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.338
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, AlexGold, Limperatore XXI και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού