Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 2 10
Call-Girls
3246
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Όπως λέει ο τίτλος. Το "βρώμικο", αυτό που θέλουμε να φάμε το βράδυ μετά τα μπουζούκια. Αυτό ακριβώς είναι η Νίνα. Δεν είναι μουνάρα, χωρίς να είναι άσχημη όμως, δεν είναι ταλέντο επικοινωνίας, δεν ξέρει να σπάει τον πάγο κλπ, αλλά τα σπάει κυριολεκτικά στο γαμήσι. Εάν λοιπόν σας αρέσει το "βρώμικο" μία στις τόσες, τότε η Νίνα κάνει απόλυτα για τον ρόλο. Πίπα, κώλο, μουνί, εμπλοκή, φάπες, φτυσίματα, σφαλιάρες, ότι θέλετε. Επανάληψη -ΙΣΩΣ-, ιδανική για δύσκολες ώρες που δεν βρίσκεις κάτι καλό, τουλάχισοτν εδώ θα ευχαριστηθείς γαμήσι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Κάποιοι γράφουν για να ενημερωθούν οι συμπαίκτες κ κάποιοι γράφουν να μας πουν ότι πήδηξαν άλλο ένα κωλο κ μετά σταμάτησε η κοπελα να δίνει κωλο γιατί έκλεισε σα γυναικα κ αυτη ! Παραμύθια του κωλου κ του κόμπλεξ δηλαδή .
Πόσο χαίρομαι που το κόμπλεξ σου σε τυφλώνει και ακόμα και κάτω από κριτικές άλλων αναφέρεσαι στην αφεντιά μου. Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος οπότε ζητώ συγνώμη.
Γιατί ξεκάθαρα την παπαρια που γράφεις δε θα τη βρεις πουθενά στην κριτική μου....
Λες και είναι η πρώτη που έβαλε αναλ για να τραβήξει κόσμο και να βγάλει κανα φράγκο έξτρα και μόλις κατάλαβε ότι θα πέσουν να της τον ξεσκίσουν το έβγαλε....
Πάντως σ' ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνεις
Το Άρλεκιν είμαι εγώ!!!