Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 12 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Οι φωτογραφίες μαζί με τα καλά λόγια των συναγωνιστών με έκαναν να υποκύψω στον πειρασμό... λοιπόν το γραφείο ΆΨΟΓΟ...!!! Ραντεβού σε χοτελι του κέντρου και η κοπέλα 5 λεπτά πιο νωρίς...η πρώτη εντύπωση πολύ καλή...φορεματακι κοντό στενό που έγραφε τέλια τις καμπύλες της... πρόσωπο εμένα μου άρεσε είναι καυλακι...!!! Στην αρχή ίσως λίγο κουμπωμενη...ίσως να είναι στο παιχνίδι της ... Λεφτά δεν ζήτησε στην αρχή...πήγε για μπανάκι και όταν ήρθε και της τράβηξα την πετσέτα... παιδιά το θέαμα είναι πολύ ΚΑΛΌ...λίγα σχετικά προκάτ... αρκετά μέτρια στην αρχή πίπα μέχρι που με ζωσαν τα φίδια ότι θα πάω κουβά...αλλά μόλις της άρχισα τα χάδια τα δάχτυλα και πήγαμε στο 69 ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΝΕΤΑΙ....!!! Δεν θα κουράσω πολύ απλά θα πω ότι με άλλη κοπέλα ξεκίνησε ο αγώνας και μόλις καύλωσε απλά άραξα και απλά είχα μια καύλα να με γλείφει σχεδόν παντου και να με κάνει να θέλω να την σκίσω από παντού με κάθε δυνατό τρόπο.... δύο γύροι απολύτως επιτυχείς με τελείωμα στα υπέροχα βυζάκια της....πέρασα υπέροχα... ελπίζω να συνεχίσει με της ίδιες καύλες και αργότερα....από εμένα ΝΑΙ...!!! Συμβουλή αλλά και παράκληση στο γραφείο... προσέξτε λίγο τις τιμές..... αυτά...!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
nikos708
Ανώτατος
131
Πόντοι:
17.576
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, Sweetandbitter, chris1955 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2020
Φαινεται μεγαλη καυλα η πιτσιρικα. Ωραια κριτικη. !! Αυτο με τις τιμες εχει κουραση παιδια. Υπαρχει πληθωρα επιλογων για ολα τα πορτοφολια. Μου αρεσε ενα σχολιο καποιου συναγωνιστη "Τα call girls δεν ειναι κοινωνικό αγαθό"
11 Ιανουαρίου, 2020
ρε φίλε εχεις ανεβάσει 18 κριτικές σε 33 μέρες...Money Mouth
J
john100
12 Ιανουαρίου, 2020
Μπορει να κερδισε το τζοκερ ή καμια κακη κληρονομια. Εγω παντως αν πιασω την καλη θα παιρνω καθε μερα διαφορετικη χαχα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3