Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 28 10
Call-Girls 19164
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Έχοντας διαβάσει τις πολλές κριτικές με υψηλές βαθμολογίες για την κοπέλα, αποφάσισα να την συναντήσω. Μετά από κάποιες προσπάθειες να ταιριάξουν τα ωράρια μας, διότι είναι πολύ δημοφιλής, κατάφερα να κλείσω ραντεβού μαζί της στο χώρο της. Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν άψογη.
Η κοπέλα εμφανισιακά είναι αυτό που βλέπετε στις φώτος και στο βίντεο. Πολύ όμορφο πρόσωπο, κοντούλα με αρμονικό σώμα που αν δεν γυμνάσει όμως σύντομα θα έχει θέματα. Μοναδική παραφωνία το στήθος που έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα...
Είναι πολύ ευγενική, χαμογελαστή και βγάζει θετική αύρα, μέσω των οποίων προσπαθεί να κρύψει τη "ψυχρή" επαγγελματική συμπεριφορά επιπέδου στούντιο στο service.
Η κοπέλα δεν φυλάει με γλώσσα, με το ζόρι και χίλιες προσπάθειες άγγιξα την γλώσσα της, παρόλο που αναφέρεται στις υπηρεσίες της. Αξιοσημείωτο ότι μύριζε το στόμα της, παρόλο που είναι μανιακή με την καθαριότητα του πελάτη.
Δεν αφήνει δάχτυλα ούτε μπροστά ούτε πίσω. Δεν επιτρέπει να σαλιώνεις το μουνί της και γενικά την περιοχή.
Φυσικά ούτε συζήτηση για γλυφοκώλια κλπ. Μάλιστα πέταγε ατάκες του στυλ την επόμενη φορά ή με έξτρα χρήματα που όταν την ρώτησα πόσα μου είπε την επόμενη φορά.
Στο στοματικό, αφού ψέκασε το πουλί μου με ένα σπρέυ που έχουν αναφέρει και άλλα μέλη, έκανε φιλότιμες προσπάθειες με πολύ χερί όμως. Κερασάκι ότι με άφησε να την βάλω ανάσκελα στο κρεβάτι και κρατώντας τα χέρια της να της προσφέρω λίγο mouthfuck, το οποίο όμως διέκοψε σχετικά σύντομα.
Στο κυρίως πιάτο δε μπορούσε να με πάρει στα 4, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήει πολύ τζελ και να το γυρίσουμε στο ιεραποστολικό και μετά να την πάρω στον αέρα μέχρι να ανοίξει και να την πάρω με μικρή ένταση στα 4. Αξιοσήμειωτο ότι δεν αφήνει κωλοσκάμπιλα.
Με αυτά και αυτά τελείωσε σχετικά σύντομα ο 1ος γύρος και αφού ακολούθησε ντουζ, προχωρήσαμε στο 2ο γύρο όπου ήταν μια επανάληψη του 1ου, προκαλώντας μου σχετική βαρεμάρα...
Κατά το σεξ η επικοινωνία ήταν δύσκολη, γιατί μιλούσε ρώσικα (παρόλο που μιλάει αγγλικά) και δε μπορούσα να καταλάβω τι λέει.
Η κοπέλα δε συστήνεται σε καμία περίπτωση για PSE. Το όλο πακέτο υπηρεσιών της μου θύμισε στουντιοκόριτσα και GFE (λόγω του ευχάριστου χαρακτήρα της).

ΥΓ. δε μπορώ να καταλάβω πως διάφορα μέλη αναφέρουν υπηρεσίες της που παραπέμπουν σε σκληρό πορνό. Η κοπέλα δεν αντέχει με τίποτα τα ζόρια...!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
121
Likes:
5.735
Πόντοι:
29.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 flynow, mallias20, JOHN-PLAYER-SPECIAL και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2020
Αδελφέ την πήρα χτες. Ακριβώς με τις ίδιες απορίες έμεινα και εγώ όταν έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ούτε με τις σφαίρες δεν αξίζει τα 140. Για 80 και πολλά της είναι.
07 Ιανουαρίου, 2020
Είσαι ο ιδανικός tester!! Καπέλο
07 Ιανουαρίου, 2020
Εμπιστεύομαι mimis69, απλά η δική μου εμπειρία (κάμποσες κριτικές πιο κάτω) ήταν εντελώς διαφορετική. Αυτό με προβληματίζει γενικώς για τα κορίτσια του επαγγέλματος ,γιατί και εμένα μου έχει τύχει (ευτυχώς λίγες φορές) άλλα να διαβάζω στις κριτικές και άλλα να συναντώ τελικά.
07 Ιανουαρίου, 2020
την δικασε!!!Κουλ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4