Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 1 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Κριμα το κορμι και την ομορφια της. πραγματικα κριμα. Money MouthMoney Mouth
ηταν μια επιεικως μετρια συναντηση που θα ξεχασω πολυ γρηγορα.

συναντηση με την Αleksis λοιπον αφου αυτη ηταν που μου κινησε το ενδιαφερον περισσοτερο απο το τρεχον ροστερ του γραφειου.

εμφανισιακα ειναι ακριβως αυτο που βλεπετε στις φωτο της εδω. μαλιστα την αδικουν κιολας αρκετα θα ελεγα. πιο κοντινη ειναι η τελευταια που καθεται διπλα στο χριστουγεννιατικο δεντρο.
απο κοντα ειναι πολυ πιο γλυκια ομως και με πολυ ωραιο χαμογελο.
υποδοχη με ενα αερινο μπλε πολυ κοντο φορεματακι που αφηνε τον μισο κωλο εξω και γοβες.
τα Αγγλικα της πολυ καλα και συνεννοηση αριστη,αλλα προσοχη γιατι μιλαει πολυ και οσοι πατε να εχετε το νου σας μη σας φαει τον χρονο με το μπλα μπλα.
και στο σωμα ειναι πολυ καλη και ακριβως ο σωματοτυπος που προτιμω.
η φωτο που ειναι στον καναπε και τουρλωνει την κωλαρα της ειναι αληθινοτατη. Ναι!
κανονικο υψος λοιπον,πολυ μακρια μαλλια,λεπτη,μικρο στηθος με ομορφη ρωγα για πιπιλισμα και απιστευτο κωλο που διατιθεται αλλα δεν τον πηρα.
εδω ομως τελειωνουν τα καλα.

το κοριτσι δυστυχως στο σερβις ειναι μετριο. και εξηγουμαι.
τα γνωστα,αφου χαιρετηθηκαμε κλπ κλπ περναω για το φρεσκαρισμα μου αφου μου εδωσε καθαρη και στεγνη πετσετα.
βγαινοντας με περιμενε στο κρεββατι κι αρχισαμε αμεσως.
το κοριτσι λοιπον δεν φιλαει καθολου παρα μονο επιφανειακα και προφασιστηκε οτι εχει ενα κρυολογημα και καλυτερα να το αποφυγουμε για να μην κολλησω.
λεω δε γαμιεται αστην.
την περναω ενα χερι εγω γυρω γυρω στο στηθος,κοιλια κλπ και κατεβαινω κατω.
δεκτικη στο γλυψιμο και στο δακτυλιασμα σε αμφοτερες τις οπες της. καθαρη,καθαροτατη χαμηλα και με περιποιημενα και πληρως αποτριχωμενα ποδια.
ερχεται για στοματικο και με ρωταει για προφυλακτικο προφασιζομενη οτι εχει καποιο θεμα με το δοντι της.
ασφαλως ψεμμα κι αυτο.
λεω οχι,θελω χωρις προφυλακτικο. ξεκιναει λοιπον στοματικο χωρις.
η λεξη αεροπιπα ειναι λιγη για να περιγραψω το στοματικο της. σιγουρα το εκανε επιτηδες.
απλες επαναλαμβανομενες κινησεις μεχρι τη μεση,επιφανειακο γλυψιμο στα μπαλλακια με την ακρη της γλωσσας της μετα απο προτροπη μου,που σημειωτεον ξεχασα να πω οτι πριν ειχε "απολυμανει" με καποια κρεμα ολη την περιοχη και γενικα τιποτα.
το απολυτο μηδεν. δεν ενιωθα τιποτα. εμενα στο ραντεβου μονο και μονο επειδη ηταν ωραια γκομενα και λεω δε θα τη γλυτωσεις,θα σε πηδηξω θελοντας και μη.

στο σεξ ηταν λιγο πιο συμμετοχικη. αλλαξαμε μερικες στασεις στα δυο ημιχρονα που παιχτηκαν.
στο cow ανεβοκατεβαινε πανω μου και εδειχνε να της αρεσει ετσι αφου ειχε αυτη τον ελεγχο των κινησεων.
στο ιεραποστολικο μετα τι να το κανεις αμα δεν φιλαει η αλλη? τζιφος. μονο το ομορφο προσωπο της με εφτιαχνε.
της σηκωνω τα ποδια για πιο γρηγορο τεμπο και μετα τη φερνω στα τεσσερα.
εκει της αρεσε τουλαχιστον κι εκεινης και κοπανιοταν κι αυτη πανω μου,χαιρομουν κι εγω να βλεπω τον κωλο της και το κορμι της,ωσπου την εχυσα στην πλατη τη δευτερη φορα.

με λιγα λογια μια μετρια συναντηση. η κοπελλα ηταν πολυ ομορφη,τοσο στο προσωπο,οσο και στο σωμα κι αυτος ηταν ο παραγοντας που με εκανε κι εμεινα τελικα στο ραντεβου,γιατι απο σερβις δεν ηταν κατι εξαιρετικο.
αρνηθηκε βασικες υπηρεσιες προφασιζομενη καποιες φτηνες δικαιολογιες,το στοματικο της ηταν μετριο και μονο στο κυριως σεξ ηταν καπως καλυτερη.
ευτυχως που το ξεκινημα της χρονιας για μενα δεν ηταν μαζι της για να με κυνηγαει η κακοτυχια της ολο το χρονο.
να ειστε καλα παιχτες. καλη χρονια σε ολους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα