Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 73 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 200521
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
1 ώρα incall μετά από άψογη συνεννόηση με το γραφείο. Εδώ θα παρακαλούσα το συγκεκριμένο γραφείο να μην τις βαφτίζει όλες Ρωσίδες άλλα να γράφει αν μια κοπέλα είναι πχ από την Ουκρανία όπως η συγκεκριμένη. Σε εμένα, και φαντάζομαι σε αρκετούς άλλους, έχει σημασία γιατί οι Ουκρανές βγάζουν κατά κανόνα μια βλαχιά και σαχλοκουδουνιά που με ξενερώνει.

Τέλοσπάντων, η συγκεκριμένη είναι αντικειμενικά μουνάρα. Πρόσωπο 9αρι, σώμα 10αρί. Οι φωτό μπορεί και να την αδικούν.
Το ξέρει φυσικά ότι είναι μουνάρα και λειτουργεί μηχανικά, πλαστικά και χωρίς πάθος.

Τελείως επιφανειακά φιλία και πίπα μέτρια.

Όταν δε ανοίξει το στόμα της, τα τούβλα φεύγουν βροχή.
Ενδεικτικά ειπώθηκε από την κορασίδα οτι:
- O πούτσος μου είναι πολύ μεγάλος με επιφωνήματα ουάουυυ αλα Καγιά (κανονικός είμαι)
- Στον πρώτο γύρω την πηδούσα για περίπου 25 λεπτά και μου έδωσε συγχαρητήρια για την διάρκεια (γελάνε και τα σκυλιά στην Πειραιώς)
- Είμαι λίγο γυμνασμένος λόγω δουλειάς και αυτή έκανε λες και είδε κάνα τύπο που είναι τρελές φέτες.

Γενικά πολύ φουσκωμένες και υπερβολικές οι αντιδράσεις τις για να βάλει τον πελάτη σε mood (παπάρια).

Λοιπόν επειδή είναι μουνάρα, κλείδωσα και την γάμησα 2 φορές άνετα σε διάφορες στάσεις και έγραψα τελείως στα αρχίδια που την σαχλοκουδουνιά της μην πάει χαμένο το 150αρι.
Στο ενδιάμεσο μου έκανε ένα ότι να ναι μασάζ με ένα λάδι και το σοσιαλ όπως ήταν αναμενόμενο κινήθηκε σε επίπεδο λαχανόκηπου.

Στα θετικά πρέπει να της προσάψω ότι είναι πολύ καθαρή και παρόλο που είναι μουνάρα δεν είναι ξινή.

Επίσης, προσοχή επειδή μιλάει πολύ, άνετα σου κλέβει χρόνο με τις μαλακίες που πετάει. Οπότε κόψτε τις απότομα το βήχα γιατί τον δεύτερο γύρο προσπαθεί να τον αποφύγει.

Α επίσης η μαλακία που σου τραβάει είναι άτεχνη τελείως.

Γενικά στην όλη φάση θα έβαζα ένα 7, κυρίως λόγω εμφάνισης, άλλα με τίποτα δεν θα την ξανασυναντούσα.

Αυτά και καλές γιορτές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
18
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, mobydickj, tsoukou και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2019
Χρήσιμη κριτική
review reaction 1 hornyasfuck
29 Δεκεμβρίου, 2019
Και μένα ακριβώς την ίδια αίσθηση μου άφησε . Ωραία κοπέλα δεν λέω αλλά λίγο σαχλοκουδουνο ...
29 Δεκεμβρίου, 2019
Η γυναίκα ειναι πανέξυπνη και κοσμογυρισμένη.
Κρίμα που δεν το κατάλαβες.
Απο τις πιο έξυπνες, όμορφες και ευχάριστες παρουσίες που κυκλοφορούν.
L
LionDuke
29 Δεκεμβρίου, 2019
Ωραίος τύπε ...... Αυτό με το σώμα κ το μέγεθος έχει γινει πια κασέτα ..... το κάνουν όλες ..... λες κ είμαστε παιδάκια ...... !!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4