Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 245 10
Call-Girls
357661
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ομολογώ ότι μια πρόσφατη (προ-προηγούμενη) αρνητική κριτική - όχι κακοπροαίρετη κατ'εμέ - με παρακίνησε να δω την Αννούλα. Οξύμωρο θα μου πείτε. Και όμως! Μου έκανε εντύπωση ότι πολλοί έσπευσαν να την υπερασπιστούν, ενώ βρήκα σχεδόν χαριτωμένο τον τρόπο που η ίδια επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
Δεν θα κουράσω, μιας και η καρτέλα των κριτικών είναι υπερπλήρης. Πρόσωπο όχι άσχημο. Παιχνιδιάρικο θα έλεγα. Το σώμα το βλέπετε στις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στο νήμα της. Σχολαστική με την καθαριότητα, φροντίζει να το βλέπει και ο πελάτης. Ευγενική, άνετη και φιλική. Απίστευτα μαλακό δέρμα, φανερά περιποιημένο, με μία λέξη, βελούδο. Τα νύχια της (για τα οποία είχε γίνει αναφορά στην κριτική που λέγαμε) ήταν βαμμένα, όχι από manicurist, αλλά σίγουρα φροντισμένα. Πανέμορφα στήθη με καλοσχηματισμένη ρώγα που έμεινε κάγκελο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στα του αγώνα λοιπόν. Επιγραμματικά σημειώνω τα εξής:
Μεγάλη προθυμία να ικανοποιήσει: ό,τι γουστάρεις, όπως γουστάρεις (μόνο δάκτυλο στο κωλαράκι δεν θα βάλετε). Σε έχει πασά. Πολύ φυσικές οι αντιδράσεις της, μετρημένες και αισθησιακές. Όταν την έγλειφα με χάιδευε τρυφερά με τα πόδια της, κάτι που ως ποδολάγνος εκτίμησα ιδιαίτερα. Φιλία παθιασμένα και συνεχή, που γίνονται ακόμα πιο έντονα όσο η καύλα τροφοδοτεί το πάθος και αντίστροφα. Και τέλος....μια από τις καλύτερες πίπες της αγοράς. Το βαθύ λαρύγγι 1 ,2 και 3 μαζί. Ούτε ο Copperfield δεν εξαφανίζει έτσι: άφαντος ο πούτσος! Και σάλιο φουλ. Μόλις, δε, της είπα ότι γουστάρω, πλημμυρίσαμε. Έσταζαν τα αρχίδια μου κυριολεκτικά!
Η Άννα καυλώνει, χύνει (το επιδιώκει), είναι ερωτική, παθιάρα και γουστάρει αυτό που κάνει. Αν ψωνίζετε αποκλειστικά καλλονές από την Αγία Πετρόυπολη ή δεν μπορείτε αν η παρτενέρ σας δεν έχει τη φινέτσα της Catherine Deneuve και τη σαγήνη της Eva Green (κάποιες φορές το θέλω και εγώ αυτό), ίσως δεν ικανοποιηθείτε. Η Άννα είναι ένα καλό, λαϊκό παιδί που λατρεύει το σεξ και το κάνει πάρα πολύ καλά. Είναι αυτό αρκετό; Ω ναι, κάποιες φορές είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.
Δεν θα κουράσω, μιας και η καρτέλα των κριτικών είναι υπερπλήρης. Πρόσωπο όχι άσχημο. Παιχνιδιάρικο θα έλεγα. Το σώμα το βλέπετε στις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στο νήμα της. Σχολαστική με την καθαριότητα, φροντίζει να το βλέπει και ο πελάτης. Ευγενική, άνετη και φιλική. Απίστευτα μαλακό δέρμα, φανερά περιποιημένο, με μία λέξη, βελούδο. Τα νύχια της (για τα οποία είχε γίνει αναφορά στην κριτική που λέγαμε) ήταν βαμμένα, όχι από manicurist, αλλά σίγουρα φροντισμένα. Πανέμορφα στήθη με καλοσχηματισμένη ρώγα που έμεινε κάγκελο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στα του αγώνα λοιπόν. Επιγραμματικά σημειώνω τα εξής:
Μεγάλη προθυμία να ικανοποιήσει: ό,τι γουστάρεις, όπως γουστάρεις (μόνο δάκτυλο στο κωλαράκι δεν θα βάλετε). Σε έχει πασά. Πολύ φυσικές οι αντιδράσεις της, μετρημένες και αισθησιακές. Όταν την έγλειφα με χάιδευε τρυφερά με τα πόδια της, κάτι που ως ποδολάγνος εκτίμησα ιδιαίτερα. Φιλία παθιασμένα και συνεχή, που γίνονται ακόμα πιο έντονα όσο η καύλα τροφοδοτεί το πάθος και αντίστροφα. Και τέλος....μια από τις καλύτερες πίπες της αγοράς. Το βαθύ λαρύγγι 1 ,2 και 3 μαζί. Ούτε ο Copperfield δεν εξαφανίζει έτσι: άφαντος ο πούτσος! Και σάλιο φουλ. Μόλις, δε, της είπα ότι γουστάρω, πλημμυρίσαμε. Έσταζαν τα αρχίδια μου κυριολεκτικά!
Η Άννα καυλώνει, χύνει (το επιδιώκει), είναι ερωτική, παθιάρα και γουστάρει αυτό που κάνει. Αν ψωνίζετε αποκλειστικά καλλονές από την Αγία Πετρόυπολη ή δεν μπορείτε αν η παρτενέρ σας δεν έχει τη φινέτσα της Catherine Deneuve και τη σαγήνη της Eva Green (κάποιες φορές το θέλω και εγώ αυτό), ίσως δεν ικανοποιηθείτε. Η Άννα είναι ένα καλό, λαϊκό παιδί που λατρεύει το σεξ και το κάνει πάρα πολύ καλά. Είναι αυτό αρκετό; Ω ναι, κάποιες φορές είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Ωραίος!
Αν μείνεις κι άλλο Θεσσαλονίκη και έχεις τη δυνατότητα
προτείνω...
στην κριτική Ναι σε λέω από Μήτσος Μπάμπολας σήμερα στις 0:13
Dear Lika
Everything about a date is objective. The only thing that really matters is the mutual feeling...
στην κριτική Απροσδιόριστα καλό από Herculas χτες στις 21:46
Ωραίος!
Την είχα πάρει πέρσι και της είχα ρίξει τρία γαμήσια...
στην κριτική Λαχείο από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 21:36
Ξανά γύρισε το αστέρι τυπε ?
στην κριτική Αουρόρα για πάντα από Corleone007 χτες στις 21:08
Η θυσία ήταν ο Σουλειμάνοφ μετά στην Αγια Σοφια που τον αποκεφάλισε...
στην κριτική Η θυσία από Backpacker χτες στις 20:55
Όχι, μόνο από πουτανες ξέρω φίλε.:/ έχεις κάνα φόρουμ να μάθω;...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 20:33
Δεν φάνηκαν στό σαλοναρισμα?
στην κριτική Τριχοκωλίασις από mkavlos χτες στις 18:58
Τα χείλη νορμαλ φουσκωμένα ή είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα;...
στην κριτική Επαγγελματική συνάντηση επιπέδου από tiptaf χτες στις 18:25
Dear men ? I want to remind you that I in no way, do not force you to meet me, it is your conscious choice....
στην κριτική Απροσδιόριστα καλό από ~L χτες στις 17:27
Ύπαρχουν μερικοί συναγωνιστές που όταν γράφουν αφήνουν...
στην κριτική Η θυσία από Ναυτιλλόμενος χτες στις 15:00
Είχες ανάγκη ένα ξαλάφρωμα με τη θεία Φωτεινή
Σου...
στην κριτική Γραία 2 από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 14:56
Κάνει ελεύθερο στοματικό και κώλο στο πρόγραμμα της?
(Όχι...
στην κριτική Απολαυστικό και τίμιο μοντέλο από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 14:27
Παιδιά λάθος 60€ το μισάωρο
στην κριτική Λίζα εγγύηση από Michael_GT χτες στις 14:26
Γνωστές ψωλες οι Ιρλανδεζες
στην κριτική Ιρλανδία μεριά από Eros82 χτες στις 13:45
με όλες τις κοπέλες που έχω συναντηθεί αφήνω πάντα κάτι...
στην κριτική Μικρές Ιστορίες: Το Διαμάντι 24 καρατίων - Ήρθε ο Πίου - Η κατσίκα και η καρδάρα γάλα.. από xan4625 χτες στις 10:47
Η πιπα της θυμάμαι ήταν καλή. Χαλασε;
στην κριτική Μεγάλο γκαυλόμουνο από Γιώργος Παπ. χτες στις 10:21
κριτική 1.11.2024.
στις 2.11
"η συνοδός δεν είναι πλέον διαθέσιμη"...
στην κριτική Μα τι ωραία έκπληξη ήταν αυτή από tawara χτες στις 9:36
Φίλε, τελείες ξέρεις τι είναι;
στην κριτική Squrting queen από Athens χτες στις 9:35
Σχόλια στις κριτικές
Ωραίος!
Αν μείνεις κι άλλο Θεσσαλονίκη...
στην κριτική Ναι σε λέω από Μήτσος Μπάμπολας σήμερα στις 0:13
Dear Lika
Everything about a date is objective. The only thing...
στην κριτική Απροσδιόριστα καλό από Herculas χτες στις 21:46
Ωραίος!
Την είχα πάρει πέρσι και της...
στην κριτική Λαχείο από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 21:36
Ξανά γύρισε το αστέρι τυπε ?
στην κριτική Αουρόρα για πάντα από Corleone007 χτες στις 21:08
Η θυσία ήταν ο Σουλειμάνοφ μετά στην...
στην κριτική Η θυσία από Backpacker χτες στις 20:55
Χαίρομαι που είδε κάποιος επιτέλους οτι δεν ήταν κακοπροαίρετη η κριτική αλλά στην ουσία συμβουλές προς βελτίωση (Τις οποίες και δεν εκτίμησε αλλά οκ, δεν μπορούν όλοι να εκτιμήσουν).
Η κοπέλα είναι κορυφή στο σεξ και αν προσέξει και τα υπόλοιπα δεν θα κλείνει μπούτι
καλά να περνάτε
Άψογη κριτική φίλε, ήσουν απόλαυση ξανά!!