Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 206693
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ενώ έχει περάσει πολύς καιρός, είπα να γράψω κριτική για την Αλεξία.

Έχοντας διαβάσει εδώ τις κριτικές, ήμουν σίγουρος ότι δε θα κλάψω τα λεφτά μου και θα περάσω καλά. Και τελικά δεν είχα άδικο...

Μπαίνει στο χώρο μου με χαμόγελο, πρόσωπο απλά συμπαθητικό - το ξέχασα - αλλά το σώμα της δεν το ξεχνάς ούτε με Αλτσχάιμερ Προσκύνημα

Πέφτει στα γόνατα στο μαρμαρένιο μου πάτωμα - δεν καταλαβαίνει από πόνο το κορίτσι - και αρχίζει πίπα deepthroat + mouthfuck. Μπαίνει για μπάνιο μετά, βγαίνει και συνεχίζει την πίπα.

Δε θυμάμαι πολλά. Θυμάμαι μόνο ότι προσπαθούσα να την πονέσω και όσο το προσπαθούσα τόσο γούσταρε. Καυλιάρα φουλ, καθόλου ντίβα, φιλικότατη, ερωτική, σέξι όσο δεν πάει αλλά και προσγειωμένη. Όσο πιο άγριους ρυθμούς, τόσο το καλύτερο. Με παρακαλούσε και να την πάρω από κώλο αλλά δεν είναι τα χρήματα, είναι που δε με τρελαίνει γενικά η ιδέα του κώλου.

Η Αλεξία είναι πραγματικό VFM και αν αναλογιστείς ότι πολλά πρακτορία το CIM - CIF το χρεώνουν έξτρα ενώ στην Αλεξία συμπεριλαμβάνεται, η τιμή είναι ΠΟΛΥ ΟΚ.

Επίσης, στο τέλος με ρωτούσε αν την συμπάθησα και αν θα την ξαναδοκίμαζα, και πάλι με ενδιαφέρον και αγωνία ενός επαγγελματία που θέλει να ξέρει αν άφησε ευχαριστημένο τον πελάτη του - και πάλι έδειξε προσγειωμένη - δεν της απάντησα, της χαμογέλασα μόνο να της έρθει ως έκπληξη και της είπα με γλυκιά φωνή "θα το δεις στο μέλλον".

Σίγουρα θα την ξαναπάρω και σίγουρα είναι ένα από τα στάνταρ μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί