Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Νέος (στο site) χρόνια στον αγοραίο έρωτα.
Πρώτη Μου επιλογή η Άννα το λεγόμενο Πιπινακι μιας και είχα διαβάσει καλά πράγματα. Ο Κάθε άνθρωπος ψάχνει διαφορετικά πράγματα στο σεξ και θα γράψω τη δικιά μου υποκειμενική άποψη και το λέω για να μην πέσουν να με φάνε μερικοί.
Για εμένα Το σεξ είναι εγκεφαλικό πάνω από όλα. Πέρα λοιπόν Από Την εμφάνιση μετράει πάρα πολύ Η αυρα, η συμπεριφορά, ο τρόπος κτλ.

Η Άννα Είναι μια κοπέλα γύρω στα 30 (Πιπινακι δεν τη λες αλλά οκ ) , πολύ πολύ μέτριο πρόσωπο έως άσχημουλα, με πολύ πολύ ωραίο σώμα και τέλεια βυζια φυσικά.
Στα του σεξ δεν θα πω πολλά καθώς όσα έχουν γράψει είναι ακριβέστατα. Κάνει τέλειες πίπες βαθιές με σάλιο κτλ , γαμιεται ωραία και της αρέσει με όλες τις στάσεις, δέχεται δάχτυλα κτλ....
Εδώ αρχίζουν Τα Αλλά...

Ήρθε ντυμένη με ένα παντελόνι σαν καρο κουρτίνα, και μια απλή μπλούζα, πολύ ντεκαβλε....call girl είσαι κοπέλα μου...που πας έτσι??
Ο τρόπος που μιλάει? Μόνο μαλακα δεν με είπε, νόμιζε ότι ήταν και αστείο. Κοινώς....Δεν Έχει επίπεδο και τρόπους.
Τα νύχια της ...χαλια και απεριποιητα, φαγωμένα κατά τα αλλά πεντακάθαρη , δεν λέω, αλλά είναι λάθη που δεν θα περίμενα από μια κοπέλα με τόσες κριτικές και τόσα χρόνια στη δουλειά.
Και Το χειρότερο....με επρηξε(κυριολεκτικά) να της γράψω κριτική....αλλα με επρηξε όμως. Και Ποιος είσαι στΑ μπουρδελα και γράψε μου κριτική κτλ.
Έλεος κοπέλα μου.

Συμπέρασμα...
Όποιοι ψάχνουν καλό σεξ και δεν τους νοιάζουν αυτά που είπα να την προτιμήσουν, θα περάσουν καλά.
Εγώ πέρασα καλά στο σεξ αλλά δεν θα την συναντήσω ξανά. Κρίμα Γιατί αν πρόσεχε λίγο θα ήταν κορυφή.
Να περνάτε καλά .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The_Drill, Kinkey, gst και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2019
Καλά τα λέει ο παίκτης, βγάζει μια αίσθηση δευτεροτριτης κατηγορίας.
Τ
Τροβαδούρος
10 Δεκεμβρίου, 2019
Καλημερα επειδη αναφερθηκαν καποιοι στα νυχια μου εγω τα περιποιουμε καθημερινως και προσπαθω να τα εχω σε μια καλη κατασταση και ενα δευτερο και δεν θα επανελθω τον κυριο δεν τον συναντησα ποτε ξερω πολυ καλα ποιους συναντησα τις τελευταιες μερες και φυσικα οχι αυτον που αποκαλειτε γραφιστας και φυσικα ειναι fake και το ψεμα για την συμπεριφορα μου πολυ αστοχο και ψευτικο για να ειναι αληθινο.......
10 Δεκεμβρίου, 2019
Καί μόνο πού αναφέρει ότι δεν είναι ευγενική κάποιο λάκκο έχει ή φάβα
Η Άννα είναι υπέρ του δέοντος ευγενική καί φροντίζει νά ικανοποιεί τον πελάτη
μπορεί και προσφέρει περισσότερα από μια τρύπα για όσους είναι δέκτες καί τής τό βγαζουν
Όσο για φωτογραφίες ή φωτογραφία πού έχει εδώ είναι ακριβεστατη
Θά μπορούσε με σπάσιμο μέσης και υπό άλλη γωνία νά τή κολακεύει περισσότερο
Ο τρόπος γραφής τής κριτικής δεν φανερώνει αγαθές προθέσεις
11 Δεκεμβρίου, 2019
Οσον αφορα το ντυσιμο το εχει δηλωσει δεν κυκλοφορει στον δρομο ξεκωλο για ευνοιητους λογους... μπορει ομως να φερει οτι της ζητησεις και να αλλαξει στο δωματιο. Οσον αφορα για την συμπεριφορα κανεις λαθος με την συγκεκριμενη (που να δεις αλλες να σε ακυρωνουν 10 λεπτα πριν χαχα). Οσοι εχουμε γραψει κριτικη για την κοπελα και εχουμε περασει καλα μαζι της να ξερεις δεν την θεοποιουμε καταθετουμε την εμπειρια μας.
εσυ τωρα σαν νεο μελος που εισαι αρχισε να διαβαζεις κριτικες και δοκιμασε κοπελες θα εχει μεγαλο ενδιαφερον να δουμε πως σου φαινονται και αλλες κοπελες.

περιμενω κριτικες σου...
φιλικα
gymaster
11 Δεκεμβρίου, 2019
απο τη στιγμη που δε συμφωνηθηκε dress code τι ακριβως θελει να πει; δε καταλαβα
15 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

απολυτα σεβαστο ,οταν καποιος εχει αλλη αποψη απο σενα ,να φτιαχνεις σεναρια..
16 Δεκεμβρίου, 2019
αφου αναγνωρίζεις ότι κάνει καλό σεξ και πίπες, τί την θάβεις την κοπέλα με τα υπόλοιπα...

γυναίκα να παντρευτείς ψάχνεις ανθρωπέ μου
16 Δεκεμβρίου, 2019
Πίστευα πως εδω μέσα καταθέτουμε τις προσωπικές μας απόψεις.
Και δεν έθαψα την κοπέλα (άσχετα που το πήρε και η ίδια έτσι...κακώς)
Είπα οτι κάνει καλό κρεβάτι και είπα οτι είναι φάουλ σε όσα είπα.
Αν δεν σας νοιάζει πάρτε την. Ποσώς με αφορά.
Γιατί έχετε λυσσάξει δεν κατάλαβα. Εκτός αν νομίζετε πως είναι η Θεά η ίδια....
Χαλαρώστε
J
Jimaris2019gr
16 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν εσένα σου κάνει παντρέψου την εσύ να προκόψειςΈρωταςΈρωταςΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Ναι!Ναι!
Τα 80 και τα κάθε 80 τα σκας σε ένα call girl για να διαφέρει απο τα 20αρικα που δίνεις στα μπουρδέλα. Να έχει περισσότερο χρόνο, να είναι πιο περιποιημένη κτλ. Αυτή είναι η ρημάδα η ΓΝΩΜΗ μου και αυτήν σας είπα.
Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες και δεν ασχολούμαι άλλο
Πουτάνες υπάρχουν πολλές.
J
Jimaris2019gr
25 Δεκεμβρίου, 2019
τηλεφωνο της κοπελας που βρισκουμαι ?
29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3