Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 477330
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφού ξεκίνησα να γράφω, μιας και το είχα αφήσει καιρό είπα να συνεχίσω τώρα που γυρίζει!
Μη έχοντας προλάβει το πορηγούμενο γνωστό γραφείο που τιμούσε το εγχώριο προιόν, όταν πληροφορήθηκα την έναρξη του μάγου η Αριάνα φυσικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον με τις καλλές κριτικές κι έτσι έγινε!
Ψηλή κοπέλα, ειδικά πάνω στις τακούνες, με αποτέλεσμα να σπάσει γρήγορα ο πάγος με άστεια μιας κι εγώ δεν είμαι και το πρώτο μπόι. Μικρή στην ηλικία και πολύ χαβαλές βοηθώντας όλη τη φάση να περάσει με χιούμορ και καλή διάθεση και πολλές πρωτροπές από πλευράς της. Όντως φοράει σιδεράκια που λογικό ειναι να την κάνουν ακόμα μικρότερη, χωρίς όμως να εμποδίζουν στο στοματικό που ήταν καλό. Πετάει τα ρούχα αμέσως, κάτι γενικά που δεν μου αρέσει είμαι του πιο αργού κι αισθησιακού (όλη η ομορφια κρύβεται σε αυτό που αρχικά δεν βλέπεις κι αποκαλύπτεται σταδιακά) και με έκπληξη διαπίστωσα ότι για δεν φόραγε βρακάκι, θα μου πεις τι να το κάνει...
Φιλιά βαθιά με γλώσσα που δεν διακόπηκαν καθόλη την πράξη και συνεχής επαφή και χαιδολογήματα και απτην πλευρά της, που δεν το συναντάς συχνά. Όταν την περιποιήθηκα χαμηλά, ήταν υγρή με ωραία έντονη θυληκή γεύση (musky εν αγγλιστί, δεν γνωρίζω το αντίστοιχο ελληνικό σχωρέστε με). Αλλάξαμε 2-3 στάσεις και με ενέπνευσε να δοικμαστεί και το πίσω σύστημα, όπου δεν χρησιμοποιεί κάποιο λιπαντικό εκτός σάλιου και δεν θέλει δάχτυλο αλλά κατευθείαν είσοδο. Μπανάκι γιατί είχαμε ιδρώσει και συνέχεια με εκείνη από πάνω όπου και επήλθε το τέλος λίγο καθυστερημένα.
Πολύ καλό σόσιαλ μετά, που εύκολα ξεχαστήκαμε μέχρι που πεταχτήκαμε απ την κλήση του οδηγού. Λεφτά μετά, ντύσιμο μπαμ μπαμ, παρατεταμένο φιλί στο στόμα, ένα τελευταίο σφίξιμο στον ποπό (πολύ καλός, αν και τόνισε ότι θέλει να τον τουρλώσει κι άλλο) και αποχωρισμός με υπόσχεση για επανάληψη!

Να περνάτε καλά και να τιμάτε τα κορίτσια μας με ευγένεια και καλή διάθεση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Learxos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
565
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, Demonas, mixaliss και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού