Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 12 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από αποτυχείς προσπάθειες συνεύρεσης με γνωστές κοπέλες του γραφείου αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με την βίκυ μιας και είχα ακούσει καλά λόγια για τις επιδόσεις της. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων αλλά έφτασε καθυστερημένα στην ώρα της.Όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα μια κοπέλα γύρω στα 30 με συμπαθητικό πρόσωπο αλλά το σώμα της δεν μου άρεσε θεώρησα ότι έπρεπε να είχε κάποια κιλά παραπάνω, όμως στην συμπεριφορά κερδίζει μπόνους της αρέσει ο χαβαλές και να περνάει ευχάριστα η ώρα
Στο κρεβάτι έχει αποκτήσει μια μηχανική συμπριφορά. Γλωσσόφιλα δίνει αλλά όχι απλόχερα. Προκαταρκτικά λίγων λεπτών με κάποια γλυψίματα στο σώμα μου και έπειτα ακολούθησε πίπα καλά η οποία ήταν αρκετά καλή με παιχνίδια με την γλώσσα της στην βάλανο μου και στον κορμό.Στο σεξ προσπαθεί με έφεση πιο πολύ να της αρέσουν οι αγριάδες, συμμετέχει ενεργά αν και οι κινήσεις της είναι λίγο μηχανικές. Συνολικά τελείωσα 1 φορά
Συνοψίζοντας δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος απ την βίκυ αλλά σίγουρα θα μπορούσε να δώσει περισσότερα και με ψιλοχάλασε το σώμα της το οποίο το θεωρώ άχαρο μιας και είναι ψηλή αδύνατη και δεν έχει πιασίματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα