Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 60 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνεννόηση με το γραφείο άψογη και κλείσιμο ραντεβού μιας ώρας incall σε ξενοδοχείο στην Πειραιώς. Παρκινγκ όπως ήταν αναμενόμενο ανύπαρκτο με αποτέλεσμα να αργήσω 10 λεπτά. Το δωμάτιο αρκετά καλό, απλά περνάς αναγκαστικά μπροστά από τη reception με τα κλασσικά περίεργα βλέμματα των υπαλλήλων.

Η κοπέλα όπως βλέπεις στις φωτό, χαρούμενη και γεμάτη θετική ενέργεια. Πρόσωπο μου άρεσε πολύ, σώμα σχεδόν τέλειο που λόγω μικρού βυζιού χάνει ελάχιστους πόντους.

Πίπα καλούτσικη και αλλαγή 2-3 στάσεων όπου τέλειωσα σε ιεραποστολικό μετά από κάνα 10 λέπτο. Να τονίσω ότι ήταν πεντακάθαρη και έκανε ένα ντουζ μετά από κάθε γύρο. Ένα μέτριο μασάζ στο ενδιάμεσο και λίγο σόσιαλ όπου παραδόξως για glamourοκόριτσο μιλούσε καλά αγγλικά. Ο δεύτερος γύρος κράτησε περίπου 30 λεπτά με σαφώς ανώτερη πίπα από την πρώτη φορά όπου και τελείωσα στα απίστευτα κωλομέρια της μετά από ιεραποστολικό.
Να τονίσω ότι στην αρχή κάθε στάσης δεν πολυγουστάρει το σφυροκόπημα. Μετά από 2-3 λεπτά ανεβάζεις ρυθμό άφοβα και η γκόμενα δείχνει να το γουστάρει.
Γενικά μου άφησε πολύ θετική εντύπωση και ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο.
Πολύ πιθανόν να την ξανασυναντούσα γιατί γενικά μου αρέσει η ποικιλία και μέχρι τώρα δεύτερο session με κοπέλα δεν έχω κάνει ποτέ.

Αυτά, να περνάτε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα