Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν, βαράτε κύριοι. Αλλά θα βαρέσω και εγώ. Καταρχήν εδώ συμβαίνει το κλασσικό. Για να κλείσεις με την Bella πρέπει να πάρεις χαρτάκι και να περιμένεις 2 μπορεί και 3 ημέρες. Σε συνδυασμό και με τους διθυράμβους, φτιάχνεσαι ότι πρόκειται να δεις το υπέρμουνο με το οποίο θα γαμηθείς λες και ήταν η τελευταία μέρα του κόσμου. Και τελικά, προσγειώνεσαι απότομα, πολύ απότομα, σαν προσγείωση σε αεροπλανοφόρο (δηλαδή από 150 κόμβους σε 0 κόμβους και σε λιγότερο από 100 μέτρα ή σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα). Εξηγώ, αρχίζοντας από τις φωτό, οι οποίες είναι αρκετά ειλικρινείς σε ότι αφορά το κορμί, αλλά δείχνουν διαφορετική εικόνα σε ότι αφορά το πρόσωπο. Περίμενα το μοντέλο αλλά Vogue, αλλά μου ήρθε μάλλον μία όμορφη μεν, κοινή κοπέλα. Για να γίνω και λίγο κακός, θα πω ότι όταν την είδα μου έκανε και λίγο κοπελιά από το Ζαφείρι (οκ, υπερβολή, μακάρι να ήταν έτσι όλες από το Ζαφείρι), αλλά οκ, δεν είδα αυτό το αστραφτερό πρόσωπο των φωτό.
Πρόσωπο: 7, με κύριο όμορφο χαρακτηριστικό τα μάτια της. Τα υπόλοιπα δεν με έστειλαν, αλλά είναι όμορφη με βεβαιότητα.
Σώμα: 8, με ποδάρες και γενικά όλα στη θέση τους, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα (όχι ότι σκοπεύω να την ξαναδώ, αλλά λέμε τώρα). Μεσούλα, δροσερό βυζί και πόδια χιλιόμετρο. Ωραίο και το thigh gap. Δε βάζω 10, γιατί δεν ξέρει να περπατάει (δεν είναι γαζέλα) και γιατί κάνει και λίγο αγγούρι => περίεργη στάση. Εκτιμήθηκε το γεγονός ότι δεν έχει λερώσει το κορμί της με μπούρδες τατού, όπως οι περισσότερες.
Συμπεριφορά: 9 και δεν είναι 10 γιατί δείχνει σημάδια κούρασης. Μπορεί και να βαρέθηκε βέβαια που είδε εμένα τον γκρινιάρη κωλόγερο.
Επικοινωνία: 5, και αυτό επειδή ο μαθητής προσπαθεί, αλλά έχει ακόμη δρόμο για να βγει άκρη σε θέματα συνεννόησης.
Σεξ: 7, γιατί είναι εμφανώς κουρασμένη. Δεν υπάρχουν παράπονα, αλλά δεν τραβάσει στην ανηφόρα.
Επανάληψη: Για μένα όχι. Περίμενα πολύ περισσότερα. Πολύ όμως. Είναι με βεβαιότητα μία ωραία γκόμενα, βοηθάει πάρα πολύ το ύψος, με χαμηλό εγωισμό (δεν ξέρει καν τι είναι το καλάμι, πόσο μάλλον δεν να το καβαλήσει) με καλή συμπεριφορά και αξιπρεπές πρόγραμμα. Just about that. Εγώ δεν τρελλάθηκα πάντως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.338
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 redb, George_1969, andronikos3 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2019
αν και πάντα είσαι ακριβής στις κριτικές σου νομίζω τη Bella την είδες λίγο υποκειμενικά, ίσως σε επιρέασε αυτό που με χάλασε και μένα ότι το πρόσωπο της δεν εκπέμπει θυληκότητα-καύλα, "πουτανιά" που είχε γράψει και ο Jim. Αλλά αν τη δεις αντικειμενικά στο σώμα έχει σχεδόν τέλεις αναλογίες, πρόσωπο συμμετρικό και καθαρό(ανεξάρτητα αν κάποιου του κάνει κλικ σα γυναίκα), και γενικώς όλα πάνω της είναι αψεγάδιαστα, αν σκεφτείς τι κοπέλες πηγαίνουν εδώ στο GNTM πχ. τότε άνετα τη λες μοντέλο. Βέβαια αυτό που λες για Ζεφύρι δεν έχεςι άδικο με την έννοια ότι και μένα δεν μου έκανε με τίποτα για βέρα ρωσίδα με τη σταρένια επιδερμίδα και το σχήμα του προσώπου. Αυτό με το χαμηλό εγωισμό το συνάντησα και έμεινα με την απορία αν είναι όντως έτσι "απλή". Όσο για το thigh gap έφαγα ένα κόλλημα μόλις το είδα όπως ήταν ξαπλωμένη στο πλάι πήγα και χώθηκα κατευθείαν με τη μούρη σα σκυλάκι Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1