Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 82 10
Call-Girls 246879
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από μια εβδομάδα κόλαση στη δουλειά που με έφερε στα όριά μου, είπα να με επιβραβεύσω με ένα όμορφο καβλομαναροπίπινο του γάλακτος, έτσι για να κλείσει καλά η εβδομάδα.
Επικοινωνία και συννεννόηση με το γραφείο άψογη και το κορίτσι ήταν στην ώρα του στο χώρο μου.

Μπήκε σπίτι και νόμιζες ότι καλπάζει άλογο στο σαλόνι, γέμισε ο τόπος γυναίκα !! Ψηλή κοντά στο 1.75, κορμάρα με βυζάρες και υπέροχο κώλο, περιποιημένη και μυρωδάτη, χαμογελαστή με ένα υπέροχο μουτράκι, ευδιάθετη, ήρθε για να γαμηθεί και να το ευχαριστηθεί κι αυτή. Πολύ ωραίο δέρμα ( α ρε νιάτα ), απαλό, βελούδινο για πολύ χαϊδολόγημα, φιλάει υπέροχα και τσιμπουκώνει ακόμη καλύτερα. Στα 4 η θέα απερίγραπτη! Πλαστικούρες, τατού, και τέτοια δεν υπάρχουν. Και έχει μια φωνούλα, χα χα , σκέτη αμαρτία !! Έπεσε επικό μπαλαμούτι και χαμούρεμα μέχρι τέλους. Και τι ωραία τσακίρικα ματάκια που έχει το άτιμο !!! ΈρωταςΈρωτας

Οι αντιδράσεις στο σεξ αληθοφανείς , χωρίς υπερβολές δείχνει να το θέλει όσο κι εσύ, υγραίνεται εύκολα, σε φτιάχνει ο τρόπος που σε κοιτάει, αναστενάζει και βγάζει αυτές τις φωνούλες που σου κάνει την καύλα ακόμη πιο έντονη. Εγώ είμαι του gFE κυρίως αλλά η μικρή είναι ...παντός καιρού. Θα ικανοποιήσει και τους πιπινολάτρεις, και τους βυζολάγνους και τους gfe fanatics. Η κάθε κοπέλα σου βγάζει και κάτι διαφορετικό. Η Ναταλι μου θύμισε σε κάποιες στιγμές την Melissa Έρωτας που δούλευε πιο παλιά στο AGN και την Marina Ναι! από τις πιο πρόσφατες.

Η Ναταλι είναι η χαρά της ζωής, η χαρά του άντρα, σε έχει άρχοντα και δεν χορταίνεται. Έχει φυσική ομορφιά, δεν χρειάζεται μακιγιάρισμα και διάφορα άλλα για να αναδειχτεί. Θηλυκότατο κορμί και πολύ θετική αύρα σαν άτομο. Νομίζω οι φωτό την αδικούν. Της αρέσει αυτό που κάνει και θέλει να περάσετε και οι δύο καλά, οπότε έχει ότι χρειάζεται για να περάσει ευχάριστα χωρίς απρόοπτα η όλη φάση. Εγώ πήρα αυτό που ήθελα μετά από μια εβδομάδα κόλαση και χαλάρωσα. Κοιμήθηκα σαν ...πουλάκι μετά. Χα χα!

Εγκρίνεται!

Και είπαμε , τα νιάτα είναι ανίκητα !! Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
12.599
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 201295, doc_lin και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού