Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με την Αγάπη και την φίλη της βρεθήκαμε σήμερα σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ήταν η πρώτη μου φορά με δύο γυναίκες ταυτόχρονα και τις περίμενα στο δωμάτιο πως και πως.

Σχετικά με την επικοινωνία: Την πήρα προχθές και το σήκωσε με την πρώτη. Της είπα ότι θέλω να βρεθούμε σήμερα μεσημεριανές ώρες, το κρατήσαμε σαν ραντεβού αλλά μου ζήτησε να την πάρω σήμερα το πρωί για επιβεβαίωση όπως και έκανα. Δεν το σήκωσε με την πρώτη, ήταν πρωί και κοιμόταν. 10 λεπτά μετά ξαναδοκίμασα και αυτή την φορά το σήκωσε. Μου άρεσε που την άκουσα έτσι αγουροξυπνημένη αν και τελικά η κοπέλα ακούγεται έτσι ναζιάρα ούτως ή άλλως. Σχετικά με την επικοινωνία face to face, θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο που έγραψε πως η Diana είναι πιο κλειστή και δύσκολα μιλούσε αλλά η αλήθεια είναι πως όταν μιλούσε την απολάμβανα. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποια μου έκανε περισσότερο το κλικ επικοινωνιακά. Σίγουρα μου ήταν ευχάριστες και οι δύο.

Σχετικά με την εμφάνιση των κοριτσίων φτάνουμε στη στιγμή που ακούω την πόρτα του δωματίου να χτυπάει. Ανοίγω και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Τι όμορφα κοριτσάκια είναι αυτά..! Σχετικά με τα σώματα τους είχα δει πρόσφατες φωτογραφίες οπότε ήμουν σίγουρος πως θα μου αρέσουν. Όντας όμως άνθρωπος που δίνει έμφαση στο πρόσωπο, είχα ένα άγχος για το τι θα συναντήσω μόλις ανοίξω την πόρτα. Μπαίνει πρώτη η Αγάπη και βλέπω ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχω δει σε CG!
Γενικότερα θεωρώ πως εμφανισιακά δεν θα μείνει σχεδόν κανείς παραπονεμένος από τα κορίτσια. Έχουν γραφτεί τόσα για τον κώλο της Αγάπης (παρεμπιπτόντως της Diana δεν πάει πίσω) που αδικούνται τα στήθη της. Εγώ που έχω αδυναμία στα κωλαράκια σοκαρίστικα με τα στήθη της. Αν δεν τα έπιανα, δεν τα έβλεπα ξανά και ξανά, θα την παρεξηγούσα και θα έλεγα πως είναι φτιαγμένα με πλαστική. Respect Αγάπη μου! Καπέλο

Στα του αγώνα δεν θα πω πολλά μιας και επειδή όπως είπα ήταν η πρώτη μου φορά με δυο γυναίκες, κάθε στιγμή μου φαινόταν παράδεισος και κόλαση μαζί και θα δυσκολευτώ να είμαι αντικειμενικός. Τι να πρωτοθυμηθώ; Την διπλή πίπα με την μία στον πούτσο και την άλλη στα @@ μου εναλλάξ; Τα μουνάκια τους που όταν τα έγλειφα σκεφτόμουν ότι είναι ο,τι πιο καθαρό μου έχει συμβεί σε CG? Το ανεξήγητα σφιχτό μουνάκι της Αγάπης; Την στιγμή που έχυνα μέσα στην Αγάπη με την Diana να μου γλείφει τις μπάλες; Τις ξεκάθαρα ανεπιτίδευτες αντιδράσεις απόλαυσης της Diana όσο την έγλειφα; Τα επικοινωνιακά τους κοπλιμέντα; Νομίζω πως όσα και να γράψω θα είναι λίγα οπότε καταλήγω στο εξής: Μιας και έμαθα πως θα είναι στην Θεσσαλονίκη και την επόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσω να τις συναντήσω τουλάχιστον άλλη μια φορά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
litafade
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
619
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, ks(1), james034 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού