Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 2 10
Call-Girls
3213
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
H Μira ηταν το κοριτσι που μου εκανε κλικ απο το τωρινο ροστερ του γραφειου.
ειχε ξαναρθει πριν κατι μηνες ελεγε με αλλο γραφειο αλλα δεν ειχα διαβασει τιποτα τοτε. anyway.
συμπαθητικο κοριτσι,ευγενικο,με εμφανιση πολυ κοντα στις φωτογραφιες που υπαρχουν.
τα χαρακτηριστικα υψους-βαρους ειναι αυτα που αναγραφονται.
κοντουλα,με δυαρι φυσικο βυζι που εχει αρχισει ομως και παιρνει την κατιουσα πραγμα αδικαιολογητο για την ηλικια της πιστευω,
αδυνατη,με καποια αρχη εμφανισης μιας μικρης πλαδαροτητας στην κοιλια,σημαδι αγυμναστου κορμιου,αλλα και με καπως μονοκομματο κορμι. εννοω οτι απο το στηθος και κατω μεχρι τους γοφους ειναι ισια,μονοκομματη.
δεν ξεχωριζει μεση να κανει μια καμπυλη ρε παιδι μου προς τα μεσα.
τελος παντων. παντως δεν ειναι χοντρη που δεν τις μπορω με τιποτα.
υποδοχη με ενα απλο φορεμα με εξω τους ωμους και με χαμογελο και ευγενεια οπως προειπα. μιλαει καλα Αγγλικα και η συνεννοηση ηταν πολυ καλη. ο χωρος της στο ξενοδοχειο τακτοποιημενος,πετσετες που αλλες φορες δεν υπηρχαν,αυτη τη φορα ηταν οκ και μπαινω για φρεσκαρισμα.
βγαινοντας αρχισαμε αμεσως.
το κοριτσι φιλαει πολυ ωραια και βαθια. δε βαζει πολυ γλωσσα στην αρχη αλλα σιγα σιγα ανοιγεται.
περιποιηθηκα για λιγο το φρεσκοξυρισμενο κλειστου τυπου μουνακι της χρησιμοποιωντας και τα δακτυλα,οπου το δεχτηκε ευχαριστα. το μονο οχι που μου ειπε ηταν να μη βαλω δακτυλο πισω.
εχει καλο στοματικο,περιποιειται και τη γυρω γειτονια για αρκετη ωρα και το χαρηκα περισσοτερο στο δευτερο γυρο.
πρωτο τελειωμα στο στομα στην αρχη αλλα με ενα μικρο φαουλ απο πλευρας της.
εννοω οτι οταν τελειωνα απλα ειχε ανοιξει το στομα και ειχε μεσα μονο το κεφαλι κι απλα τα επαιρνε και δεν εκανε καμμια κινηση.
θα προτιμουσα λογω και της εμπειριας της να το εκανε καλυτερα.
σεξακι δοκιμασαμε τρεις στασεις στο δευτερο γυρο μονο.
αρχικα cow οπου το πηγαμε αργα και αγαπουλιστικα,ποτε χουφτωνοντας εγω τα στηθια της και ποτε με φιλια εκεινη πεσμενη πανω μου.
επειτα την εφερα απο κατω για missionary σε αργο ρυθμο και με πολλα φιλια. σηκωνοντας τα ποδια της μετα απο λιγο δυναμωσα ρυθμο που ακολουθησε χωρις παραπονο.
τελος τη βαζω στα τεσσερα για λιγο πιο εντονο ρυθμο που κι εκει ακολουθησε κανονικα και συμμετειχε ευχαριστα.
για το τελος τη δευτερη φορα αραξα για στοματικο οπου και κατεθεσα αυτη τη φορα προτιμωντας να σηκωθω και να της τα ριξω στο στομα και στο λαιμο.
με λιγα λογια δεν περασα super wow,αλλα δεν περασα και ασχημα. δεν ηταν το πηδημα που θα θυμαμαι,ηταν απλα μια καλη συναντηση.
το κοριτσι τηρησε το προγραμμα του,συμμετειχε ευχαριστα,δεν αρνηθηκε τιποτα,ακολουθησε και σε νορμαλ,αλλα και σε λιγο πιο εντονο ρυθμο κι εκανε μονο αυτο το μικρο φαουλ για μενα που προανεφερα.
αυτα τα ολιγα. να ειστε καλα ολοι.
Υ.Γ. Η συνοδεια στο ξενοδοχειο απο το λομπι ως το δωματιο του κοριτσιου ηταν δεδομενη.
τι διαολο? απο ρανταρ μας περνανε ολους με το που μπαινουμε?
ειχε ξαναρθει πριν κατι μηνες ελεγε με αλλο γραφειο αλλα δεν ειχα διαβασει τιποτα τοτε. anyway.
συμπαθητικο κοριτσι,ευγενικο,με εμφανιση πολυ κοντα στις φωτογραφιες που υπαρχουν.
τα χαρακτηριστικα υψους-βαρους ειναι αυτα που αναγραφονται.
κοντουλα,με δυαρι φυσικο βυζι που εχει αρχισει ομως και παιρνει την κατιουσα πραγμα αδικαιολογητο για την ηλικια της πιστευω,
αδυνατη,με καποια αρχη εμφανισης μιας μικρης πλαδαροτητας στην κοιλια,σημαδι αγυμναστου κορμιου,αλλα και με καπως μονοκομματο κορμι. εννοω οτι απο το στηθος και κατω μεχρι τους γοφους ειναι ισια,μονοκομματη.
δεν ξεχωριζει μεση να κανει μια καμπυλη ρε παιδι μου προς τα μεσα.
τελος παντων. παντως δεν ειναι χοντρη που δεν τις μπορω με τιποτα.
υποδοχη με ενα απλο φορεμα με εξω τους ωμους και με χαμογελο και ευγενεια οπως προειπα. μιλαει καλα Αγγλικα και η συνεννοηση ηταν πολυ καλη. ο χωρος της στο ξενοδοχειο τακτοποιημενος,πετσετες που αλλες φορες δεν υπηρχαν,αυτη τη φορα ηταν οκ και μπαινω για φρεσκαρισμα.
βγαινοντας αρχισαμε αμεσως.
το κοριτσι φιλαει πολυ ωραια και βαθια. δε βαζει πολυ γλωσσα στην αρχη αλλα σιγα σιγα ανοιγεται.
περιποιηθηκα για λιγο το φρεσκοξυρισμενο κλειστου τυπου μουνακι της χρησιμοποιωντας και τα δακτυλα,οπου το δεχτηκε ευχαριστα. το μονο οχι που μου ειπε ηταν να μη βαλω δακτυλο πισω.
εχει καλο στοματικο,περιποιειται και τη γυρω γειτονια για αρκετη ωρα και το χαρηκα περισσοτερο στο δευτερο γυρο.
πρωτο τελειωμα στο στομα στην αρχη αλλα με ενα μικρο φαουλ απο πλευρας της.
εννοω οτι οταν τελειωνα απλα ειχε ανοιξει το στομα και ειχε μεσα μονο το κεφαλι κι απλα τα επαιρνε και δεν εκανε καμμια κινηση.
θα προτιμουσα λογω και της εμπειριας της να το εκανε καλυτερα.
σεξακι δοκιμασαμε τρεις στασεις στο δευτερο γυρο μονο.
αρχικα cow οπου το πηγαμε αργα και αγαπουλιστικα,ποτε χουφτωνοντας εγω τα στηθια της και ποτε με φιλια εκεινη πεσμενη πανω μου.
επειτα την εφερα απο κατω για missionary σε αργο ρυθμο και με πολλα φιλια. σηκωνοντας τα ποδια της μετα απο λιγο δυναμωσα ρυθμο που ακολουθησε χωρις παραπονο.
τελος τη βαζω στα τεσσερα για λιγο πιο εντονο ρυθμο που κι εκει ακολουθησε κανονικα και συμμετειχε ευχαριστα.
για το τελος τη δευτερη φορα αραξα για στοματικο οπου και κατεθεσα αυτη τη φορα προτιμωντας να σηκωθω και να της τα ριξω στο στομα και στο λαιμο.
με λιγα λογια δεν περασα super wow,αλλα δεν περασα και ασχημα. δεν ηταν το πηδημα που θα θυμαμαι,ηταν απλα μια καλη συναντηση.
το κοριτσι τηρησε το προγραμμα του,συμμετειχε ευχαριστα,δεν αρνηθηκε τιποτα,ακολουθησε και σε νορμαλ,αλλα και σε λιγο πιο εντονο ρυθμο κι εκανε μονο αυτο το μικρο φαουλ για μενα που προανεφερα.
αυτα τα ολιγα. να ειστε καλα ολοι.
Υ.Γ. Η συνοδεια στο ξενοδοχειο απο το λομπι ως το δωματιο του κοριτσιου ηταν δεδομενη.
τι διαολο? απο ρανταρ μας περνανε ολους με το που μπαινουμε?
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 26, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Ωραίος!
Αν μείνεις κι άλλο Θεσσαλονίκη και έχεις τη δυνατότητα
προτείνω...
στην κριτική Ναι σε λέω από Μήτσος Μπάμπολας σήμερα στις 0:13
Dear Lika
Everything about a date is objective. The only thing that really matters is the mutual feeling...
στην κριτική Απροσδιόριστα καλό από Herculas χτες στις 21:46
Ωραίος!
Την είχα πάρει πέρσι και της είχα ρίξει τρία γαμήσια...
στην κριτική Λαχείο από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 21:36
Ξανά γύρισε το αστέρι τυπε ?
στην κριτική Αουρόρα για πάντα από Corleone007 χτες στις 21:08
Η θυσία ήταν ο Σουλειμάνοφ μετά στην Αγια Σοφια που τον αποκεφάλισε...
στην κριτική Η θυσία από Backpacker χτες στις 20:55
Όχι, μόνο από πουτανες ξέρω φίλε.:/ έχεις κάνα φόρουμ να μάθω;...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 20:33
Δεν φάνηκαν στό σαλοναρισμα?
στην κριτική Τριχοκωλίασις από mkavlos χτες στις 18:58
Τα χείλη νορμαλ φουσκωμένα ή είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα;...
στην κριτική Επαγγελματική συνάντηση επιπέδου από tiptaf χτες στις 18:25
Dear men ? I want to remind you that I in no way, do not force you to meet me, it is your conscious choice....
στην κριτική Απροσδιόριστα καλό από ~L χτες στις 17:27
Ύπαρχουν μερικοί συναγωνιστές που όταν γράφουν αφήνουν...
στην κριτική Η θυσία από Ναυτιλλόμενος χτες στις 15:00
Είχες ανάγκη ένα ξαλάφρωμα με τη θεία Φωτεινή
Σου...
στην κριτική Γραία 2 από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 14:56
Κάνει ελεύθερο στοματικό και κώλο στο πρόγραμμα της?
(Όχι...
στην κριτική Απολαυστικό και τίμιο μοντέλο από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 14:27
Παιδιά λάθος 60€ το μισάωρο
στην κριτική Λίζα εγγύηση από Michael_GT χτες στις 14:26
Γνωστές ψωλες οι Ιρλανδεζες
στην κριτική Ιρλανδία μεριά από Eros82 χτες στις 13:45
με όλες τις κοπέλες που έχω συναντηθεί αφήνω πάντα κάτι...
στην κριτική Μικρές Ιστορίες: Το Διαμάντι 24 καρατίων - Ήρθε ο Πίου - Η κατσίκα και η καρδάρα γάλα.. από xan4625 χτες στις 10:47
Η πιπα της θυμάμαι ήταν καλή. Χαλασε;
στην κριτική Μεγάλο γκαυλόμουνο από Γιώργος Παπ. χτες στις 10:21
κριτική 1.11.2024.
στις 2.11
"η συνοδός δεν είναι πλέον διαθέσιμη"...
στην κριτική Μα τι ωραία έκπληξη ήταν αυτή από tawara χτες στις 9:36
Φίλε, τελείες ξέρεις τι είναι;
στην κριτική Squrting queen από Athens χτες στις 9:35
Σχόλια στις κριτικές
Ωραίος!
Αν μείνεις κι άλλο Θεσσαλονίκη...
στην κριτική Ναι σε λέω από Μήτσος Μπάμπολας σήμερα στις 0:13
Dear Lika
Everything about a date is objective. The only thing...
στην κριτική Απροσδιόριστα καλό από Herculas χτες στις 21:46
Ωραίος!
Την είχα πάρει πέρσι και της...
στην κριτική Λαχείο από Μήτσος Μπάμπολας χτες στις 21:36
Ξανά γύρισε το αστέρι τυπε ?
στην κριτική Αουρόρα για πάντα από Corleone007 χτες στις 21:08
Η θυσία ήταν ο Σουλειμάνοφ μετά στην...
στην κριτική Η θυσία από Backpacker χτες στις 20:55
αν θέλω να πάω στο δωμάτιο της εκάστοτε με πάνε οι υπάλληλοι?σορυ αλλά και ποιον δε θα φέρει σε δυσκολη θέση κάτι τέτοιο?