Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον androniko. Σε καμία περίπτωση το πρόσωπο δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όπως στις photos και για να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα αρκετά στην αρχή, καθώς περίμενα κάτι καλύτερο μετά από τόσες διθυραμβικές κριτικές. Αν την έβλεπα στο δρόμο δεν νομίζω να την πρόσεχα. Το ύψος της δεν ξεπερνάει το 1,65 , αλλά έχει αρκετά καλό σώμα, με μικρό στήθος που ερεθίζεται εύκολα, σφιχτή κοιλιά και ωραίο στητό κωλαράκι. Επίσης, το νινάκι της δεν είναι κλειστού τύπου και έχει ελαφρώς μεγάλα εξωτερικά χείλη, κάτι που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
Με υποδέχτηκε και εμένα με αυτό το κόκκινο νυχτικό, χωρίς να φοράει τίποτα άλλο, με μια αμηχανία στην αρχή. Τα αγγλικά της είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και γενικά μιλάει ελάχιστα κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Απορώ γιατί σε κάποιες κριτικές έχει 10 στην επικοινωνία, εκτός αν υποκρινόταν σε εμένα ότι δεν ήξερε και απλά βαριόταν να μιλήσει.
Ωστόσο, έχει πολύ καλή απόδοση στο sex και προσπαθεί να σε ευχαριστήσει όσο καλύτερα μπορεί. Φιλάει με πάθος σαν να είναι η κοπέλα σου, πίπα πολύ δυνατή, γλείφει παντού και γενικά είναι πολύ ενεργητική. Από στάσεις κάνει ότι θες και συμμετέχει έντονα, νομίζω ότι θέλει και η ίδια να περάσει καλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν δέχεται δάχτυλο.
Γενικά, μια καλή συνάντηση αλλά δεν νομίζω να την ξανασυναντούσα, λόγω εμφάνισης κυρίως. Επίσης, τα λεφτά δεν τα ζήτησε στην αρχή και ούτε τα μέτρησε, όπως κάνουν κάτι άλλες που με το καλημέρα τα απαιτούν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
86
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, kostis76, pilotgr και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού