Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 26 10
Call-Girls 23306
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έχοντας διαβάσει τις κριτικές, κατά το πλείστον αρκετά καλές, την προτίμησα και εγώ. Πολύ καλή εμφάνιση με αρκετά πιο σκληρά και πιο άγρια  χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της από ότι τις φωτογραφίες του γραφείου έχοντας υποστεί προφανώς κάποιου είδους επεξεργασία, αλλά ακόμα και έτσι μου άρεσε περισσότερο, φέρνοντας στο νου μου γαβ γαβ. Ήρθε χαμογελαστή, ηλικία θα την έκανα 25+ μέτρια προς το ψηλό στο ανάστημα με τα Πολύ βασικά στην Αγγλική. Γενικά η κοπέλα έχει μια τάση να τρώει χρόνο  ή τής αρέσει να μιλάει για διάφορα θέματα, ευτυχώς που τα αγγλικά τις είναι φτωχά διότι θα είχαμε αναλύσει το ρωμαϊκό δίκαιο... Έχει ωραίο σώμα όπως φαίνεται και από τις φώτο του γραφείου και τα στήθη της αν και ωραία και με μεγάλες θηλές είναι σχετικά σκληρά. Το στοματικο της είναι άνω του μέσου όρου χωρίς χέρι με την γλώσσα της να δουλεύει αρκετά καλά. Αρχικά η συμπεριφορά της με προβλημάτισε δείχνοντας μου  μια απόσταση να με κρατάει μακρυά τής. Την καταλαβαίνω στο φιλί της δεν το δίνει με ευχέρεια με δοτικοτητα, είναι επιφανειακό, στον τρόπο που με κοιτάει στον τρόπο που προσποιείται και προσποιείται αρκετά φάλτσα. Ίσως δεν θέλει να τα δώσει όλα,  ίσως δεν θέλει να παρασυρθεί από τον πελάτη. Αλλά αν έχεις καυλα δεν μπορείς να την κρύψεις όσο και να θες να την κρύψεις  δεν μπορείς να πεις ψέματα στον εαυτό σου. Σε αυτό λοιπόν το σημείο πήρα αυτό που ήθελα να μου δοθεί 110% να με τυλίγει με τα ωραία της πόδια γύρω μου να με φιλάει πραγματικά.
Η Ρέιτσελ θα έλεγα από την εμπειρία μου που είχα εν ολίγοις της αρέσει το sex δεν της αρέσει να δίνετε εξ'ολοκλήρου Αλλά επειδή είναι πολύ κακή ψεύτρα στο τέλος παρασύρεται στα θέλω της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
184
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, IvanTheGreat, kwstasxat και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2019
Ο τίτλος της κριτικής είναι εντελώς παραπλανητικός! Εντελώς άλλη εντύπωση δημιουργεί από την πραγματική όπως την περιέγραψες! Δηλαδή νομίζει κανείς ότι η Rachel είναι κακή στη δουλειά της και λέει ψέματα, ενώ άλλο είναι αυτό που ήθελες να πεις. Την αδικείς την κοπέλα με αυτό τον τίτλο νομίζω.
27 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν είναι κακή είναι επιφυλακτική και έχει διάφορα όπως αποτύπωσα στην εμπειρία μου. Βέβαια στον τίτλο έγραψα "Πολύ κακή ψεύτρα" καλοπροαίρετη σαν σύνολο που "λύθηκε" προς το τέλος της συνεύρεσης μας. Που φυσικά θα το επιθυμούσα εξαρχής να είναι άνετη μαζί μου και όχι κουμπωμενη. Έχω συναντήσει αρκετές κοπέλες και ξέρω να διακρίνω την ταμπέλα από την ικανή επαγγελματία, την ξενέρωτη από αυτήν που γουστάρει και το ζει. Επομένως σε αυτό που βίωσα μαζί της είναι αυτά που έγραψα ούτε κάτι λιγότερο ούτε κάτι περισσότερο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2