Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 42 10
Call-Girls 83624
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχοντας διαβάσει τις πολλές κριτικές της κοπέλας, περίμενα να συναντήσω ένα sexy, φιλότιμο κορίτσι με ικανοποιητικές υπηρεσίες. Ομολογώ τελικά ότι δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτόν τον υπερσεξουαλικό τυφώνα που με χτύπησε απρόσμενα. Η Πέγκι λοιπόν είναι ένα νεαρό κορίτσι με γλυκό πρόσωπο και ράστα μαλλιά που της δίνουν έναν εξωτικό τόνο. Δεν είναι ιδιαίτερα ψιλή αλλά ούτε και μικροκαμωμένη, αφού έχει καμπύλες και πιασίματα που της προσδίδουν πληθωρική θηλυκότητα. Δέρμα απαλό και ευωδιαστό σε ένα σώμα σφικτό και δυνατό, με 2-3 διακριτικά τατού. Μπαίνει με το χαμόγελο και αμέσως δημιουργεί κλίμα οικειότητας.

Χωρίς να σπαταλήσει χρόνο, παρά το ποτό που της προσέφερα, ξεκίνησαν σύντομα οι περιπτύξεις που νομοτελειακά οδήγησαν στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί κύριοι έχουμε μια στιγμιαία μεταμόρφωση! Το κορίτσι βάζει τα γυαλιά και στην πιο έμπειρη πορνοστάρ. Φιλιά παθιασμένα και έκφυλα με εξαιρετική χρήση γλώσσας, στοματικό ονειρικό τόσο σαν αίσθηση όσο και σαν θέαμα, γιατί ό,τι κάνει, το κάνει με καύλα. Πράγματι, ζητά το σκληρό γαμήσι. Το θέλει, το απολαμβάνει. Ζητά να της κοκκινίσεις τα κωλομάγουλα, να της δαγκώσεις τις ρώγες, να τη γαμήσεις δυνατά στα τέσσερα (ω τί κώλος!!!). Δεν κάνει σεξ απλά χυδαία, αλλά με έντονο ερωτικό πάθος. Δεν νομίζω ότι άφησα τίποτα πάνω της που να μην έγλειψα. Ακόμα αισθάνομαι τα χέρια της να τραβούν τα μαλλιά μου για να τη γλείψω πιο βαθιά. Ποδοφετιχιστές θα το γλεντήσετε, ξέρει το παιχνίδι και γουστάρει. Όταν με καβάλησε με ορμή (και καλή τεχνική), σχεδόν μου βίασε το πρόσωπο με τις βυζάρες της. Σημειώνω ότι τα χέρια της είναι πολύ δραστήρια κατά τη διάρκεια των στάσεων: χάιδευαν τα αρχίδια μου, περνούσαν ηδονικά πάνω από την κωλοσχισμή μου, ενώ έφαγα και εγώ τις ξυλιές μου στο κωλαράκι. Ήθελε να χύσει, μου το είπε. Προσπάθησα, νομίζω το πετύχαμε. Μου ζήτησε να φωνάζω όταν χύνω εγώ.Ναι! Όταν τελειώσαμε αισθανόμουν σαν να γύρισα από το γυμναστήριο. Με μία λέξη...καύλα στο αποκορύφωμα, απόλαυση στο φουλ.Προσκύνημα Διάθεση/συμμετοχή στο σεξ: 12 στα 10 (σημειώνω όμως ότι και η χημεία παίζει ρόλο)!

Όσον αφορά το social, πολύ γρήγορα καταλαβαίνεις ότι εκτός από φιλική και ευδιάθετη, είναι και καλό παιδί. Να προσέχεις κοριτσάρα!

Τέλος, τα εύσημα και στο γραφείο για τον απολύτως διακριτικό χειρισμό του ραντεβού, όπως ακριβώς τους ζήτησα (πόρτες, κουδούνια κλπ).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.427
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, OUROBOROS, George_1969 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2019
Ήθελα νά 'ξερα τι ποτό της πρόσφερες βρε άτιμε.. Χαχαχα!!!ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΚαπέλο
21 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τσίπουρο, τί με πέρασες; Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2