Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 9 10
Call-Girls 5642
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Λίνα την επέλεξα για το κορμί της και για το νεαρό της ηλικίας της… Αρκέστηκα στις φωτογραφίες της και σε αυτά που έλεγε το γραφείο της και δεν την έψαξα στο Bourdela για να διαβάσω αν είχε κριτικές, το λέω αυτό γιατί μπαίνοντας σήμερα να γράψω δύο λόγια για το κορίτσι διάβασα την κριτική του Tester και με προβλημάτισε η σκληρότητά του απέναντι της, σε σημείο να μην μπορώ να γράψω αυτά που ήθελα, γράφει ότι : Τελείωμα στο στόμα δεν είχαμε, πρωκτικό ούτε, φιλιά της πλάκας, να πέρασε εκείνη καλύτερα από εμένα ίσως…
Φίλε μου εγώ και τις δυο φορές τελείωσα στο στόμα της, δεν μου έκανε χάρη ούτε με ερωτεύτηκε … το είχα ζητήσει από το γραφείο και πλήρωσα +20 ευρώ… Πρωκτικό η κοπέλα δεν προσφέρει, δεν είναι μέσα στις υπηρεσίες της…
Λες : φιλιά της πλάκας. Εεε όχι ρε φίλε… η κοπέλα είναι για πολύ γούτσου – γούτσου χαμουρέματα και γλωσσόφιλα μου έδωσε μέχρι και στο ντούζ που κάναμε μαζί !...
Τι κριτική να γράψω εγώ τώρα;;…
Φίλε Tester δεν σε ακυρώνω αλλά δεν συμφωνώ με τα λεγόμενά σου… Ίσως να περίμενες να εκτελέσει το ερωτικό της πρόγραμμα σαν ρομπότ του σεξ …. και δεν ήταν αυτά που υποσχόταν…
Εγώ την επέλεξα για την ομορφιά , την ηλικία της και για το ψηλό όμορφο κορμί της. Πήγα μαζί της για να χαρώ (γαμήσω) το κορμί της και όχι γιατί άκουσα ότι κάνει καλές πίπες και διάφορα άλλα κόλπα.
Την πλήρωσα για να της κάνω σεξ και όχι για να μου κάνει… Ίσως να είναι αυτή η διαφορά μας στις απόψεις μας για την Λίνα.
Θα την συνιστούσα σε αγαπούληδες και σε άτομα που εκτιμούν τα νιάτα και την φρεσκαδούρα στο μουνί… Σε άτομα πού τους ενδιαφέρει να ασχοληθούνε αυτοί με την κοπέλα και να πάρουν μόνοι τους την ηδονή από την συνάντηση…
Στον φίλο Tester θα συνιστούσα την Φαίδρα !... πάνε φίλε και δεν θα χάσεις… το πρόγραμμα της και οι υπηρεσίες της είναι από τις καλύτερες …
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, GMetaxas , orestis patso και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2019
Ο καθενας γράφει την εμπειρία του, εσυ πέρασες καλά το γραφεις...., ο άλλος δεν περασε καλά το γράφει...και περιμένουμε την επόμενη....
24 Αυγούστου, 2019
Πιπινακι για εμάς τους αγαπουληδες ΈρωταςΈρωτας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2