Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ρωσίδα κάπου στα 30-32 από την Μόσχα (από τα συμφραζόμενα διατηρώ τεράστιες αμφιβολίες ως προς αυτό αλλά ΟΚ) η οποία ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα για το μεροκάματο. Μου είπε ότι είναι και η πρώτη της φορά γενικά στον «αγώνα» αλλά και για αυτό διατηρώ αμφιβολίες… Χμμμ; Nevermind, μικρό το κακό.

Πάμε τώρα στην εμφάνιση. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι πρόσωπα σαν αυτό που βλέπουμε στις photos (κοινώς πρόστυχα) εμένα μου αρέσουν πολύ. Το θέμα είναι ότι το πρόσωπο της Nelly δεν είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε. Εξηγούμαι, είναι όντως με γωνίες αλλά πολύ πιο πλατύ και μεγάλο από ότι στις photos. Έχει πολύ ωραία μάτια όσον αφορά το χρώμα αλλά στο σχήμα τα χαλάμε. Στο σώμα τώρα, δυστυχώς, υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις από τις photos. Η κοπέλα είναι όντως ψηλή, κοντά στο 1.75 καθαρό. Όμως έχει γενικά περισσότερα κιλά και είναι πιο «φαρδιά» από τις photos. Δεν είναι χοντρή, καμία σχέση, αλλά δεν έχει το σώμα των photos. Θα την έλεγα νταρντάνα. Το πιο ωραίο σημείο είναι τα πόδια της τα οποία είναι πιο γεμάτα αλλά είναι μακριά. Ο κώλος είναι πιο flat ενώ το στήθος είναι φυσικό με εμφανή σημάδια χαλάρωσης. Πάμε τώρα και στο πιο προβληματικό κομμάτι της εμφάνισης. Η κοιλία της. Καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στις photos! Υπάρχει εμφανέστατο θέμα χαλάρωσης ενώ υπάρχει επίσης και μια κάθετη ουλή που την διατρέχει. Γενικά θα έλεγα ότι είναι σαν να έχει 6-8 κιλά παραπάνω από αυτό που βλέπουμε.

Ήρθε ντυμένη με sorts, άσπρο ραντέ μπλουζάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η πρώτη εικόνα είναι καλή, καθώς είναι ψηλή κοπέλα αλλά με το που βγουν τα ρούχα το έργο αλλάζει…Καθαριότητα σε όλα ΟΚ και δέρμα καθαρό και απαλό.

Καλή συμπεριφορά στο social ( γιατί στο αγώνα είχαμε θεματάκια). Είναι χαμογελαστή και μιλάει ικανοποιητικά Αγγλικά. Είναι φιλική μεν αλλά με μια υποβόσκουσα έπαρση δε. Έχει την εντύπωση ότι είναι μουνάρα (μπορεί και πριν κάποια χρόνια να ήταν αλλά αυτό δεν μας αφορά)Γερο-μύστης.

Στον αγώνα : Στα γλωσόφιλα και τα προκαταρκτικά πήγαμε καλά. Πίπα πολύ μέτρια. Χρησιμοποιεί χέρι, το οποίο παρόλες τις παροτρύνσεις μου δεν το σταμάτησε. Βάζει μόνο το κεφάλι στο στόμα της και αρχίζει να το θηλάζει νομίζοντας ότι κάνει κάτι πρωτόγνωρο για τον partner Κεφάλι σε τοίχο!. Κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες για dt δεν σώνουν την παρτίδα. Να πώ εδώ ότι δεν θέλει να της ακουμπάς καθόλου το κεφάλι, κάτι που το βρίσκω εντελώς ξενέρωτο. Δεύτερο foul, δάχτυλα πουθενά και για κανέναν λόγο… Στο sex ακολουθεί και συμμετέχει ως ένα σημείο. Δεν αφήνεται και το μεγάλο θέμα είναι ότι προσπαθεί σε όλες τις στάσεις να «κλέψει» στραβώνοντας τον κορμό της, μην αφήνοντας πλήρη διείσδυση. Στις ψηλές στροφές αφέθηκε λίγο και έφυγαν κάτι Ρώσικα…

Συμπερασματικά : Μια συνάντηση στα όρια του μετρίου που αύριο δεν θα την θυμάμαι καν.

Ps1 : Στην ελληνική μυθολογία, κατά τον Ησίοδο, η Λήθη ήταν θυγατέρα της Έριδας και προσωποποίηση της λήθης, δηλαδή της λησμονιάς και της αγνωμοσύνης.

Ps2 : Τελικά μόνο ο καφές δικαιολογείται να είναι μέτριος σε αυτή την ζωή...

Ps3 :Στο κομμάτι των photos, βάζω "ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς". Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
13.551
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, AmoKomA, delipas και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού