Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 19 10
Call-Girls
55469
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τοσο καιρο ενω ειχα παιξει πολυ μπαλα με το γραφειο της που ολοι ξερουμε τι εγινε, ειτε γιατι δεν την εβρισκα διαθεσιμη ειτε γιατι ολο και καποια καινουργια εσκαγε και ελεγα η ζηνα ειναι μονιμη οποτε next time, τελος παντων δεν την συναντησα ποτε. Τωρα ως ανεξαρτητη ελειπα εγω εκτος αθηνων για δουλειες και δεν εκατσε η φαση. Χτες που γυρισα ομως εκατσε και μεσω viber κανονισαμε γρηγορα. Της αλλαξα και ξενοδοχειο σχετικα αργα και δεν την πειραζε. Πολυ θετικο αυτο για μενα γιατι αλλες μου εχουν ακυρωσει και ραντεβου για κατι τετοια. Ετσι για να τα λεμε και ολα. Η αληθεια ειναι οτι ηξερα περιπου τι θα δω αλλα αυτο που ειδα ηταν πολυ καλυτερο. Μια πραγματικα ομορφη κοπελα , ο ορισμος του petite αλλα οχι skinny. Βεβαια αυτο που λεμε μικρη στο ματι μεγαλη στο κρεβατι η ζηνα το εχει παει σε next level. Απο μερια μου ηταν 100% χημεια μαζι της. Απλα γουσταρα να την γαμαω και οσο εβγαζε και εκεινες τις κραυγες που εκανε σαν 16χρονο που την γαμανε πρωτη φορα ΤΡΕΛΕΝΟΜΟΥΝΑ. Αν υπαρχει χημεια ρε πουστη μια ωρα σου φαινεται σαν 5 λεπτα. Παιχτηκαν 2 γυροι ο ενας καλυτερος απο τον αλλον. Αλλο πραγμα by the way το διαλλειμα με ελληνιδα , νιωθεις πολυ πιο οικεια μαζι της οταν καταλαβαινει αυτα που της λες μια κοπελα. Γενικα ειχα καιρο να περασω τοσο καλα γιατι για τα δικα μου γουστα ηταν μια καυλαρα ατελειωτη αλλα περα απο αυτο υπηρχε οπως προειπα και χημεια, τουλαχιστον απο δικια μου μερια.
Τα μονα αρνητικα στο ραντεβου ηταν οτι στον 2ο γυρο διακριτικα αρνηθηκε να τα παρει στο στωμα και οτι δεν δινει πισω πορτα . Αν και το τελευταιο ειναι περισσοτερο δικια μου στεναχωρια παρα αρνητικο δικο της. Δικαιωμα της ειναι στο κατω κατω. Αλλα τετοια ΚΩΛΑΡΑ να πηγαινει χαμενη κριμα....
Γενικως εχω κανονα να μην συνανταω μια κοπελα πανω απο μια αντε το πολυ δυο φορες , ομως με την ζηνα θα τον καταπατήσω γι αυτο και ο τιτλος. Απο τα καλυτερα ραντεβου που εχω κανει και θα υπαρξουν και πολλα επομενα!!!
Τα μονα αρνητικα στο ραντεβου ηταν οτι στον 2ο γυρο διακριτικα αρνηθηκε να τα παρει στο στωμα και οτι δεν δινει πισω πορτα . Αν και το τελευταιο ειναι περισσοτερο δικια μου στεναχωρια παρα αρνητικο δικο της. Δικαιωμα της ειναι στο κατω κατω. Αλλα τετοια ΚΩΛΑΡΑ να πηγαινει χαμενη κριμα....
Γενικως εχω κανονα να μην συνανταω μια κοπελα πανω απο μια αντε το πολυ δυο φορες , ομως με την ζηνα θα τον καταπατήσω γι αυτο και ο τιτλος. Απο τα καλυτερα ραντεβου που εχω κανει και θα υπαρξουν και πολλα επομενα!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 14, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί