Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 70 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 187692
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το ίδιο βράδυ που πήρα την Aurora έκλεισα και την Κέλλυ. Δεν γνωρίζουμε τι ώρα θα έρθει η Κέλλυ κι αν θα κάνει ραντεβού όμως εάν κάνει ραντεβού θα είστε και το πρώτο της ήταν η απάντηση από το πρακτορείο. Πρώτο ραντεβού λοιπόν της κοπέλας στην Ελλάδα, με την κούραση της πτήσης, χωρίς όμως να έχει περάσει όλη η καυλωμενη Αθήνα από πάνω της.
Στις 21:00 ήταν το ραντεβού και η Κέλι ήταν εκεί στην ώρα της. Εχοντας διαβάσει πολλά καλά για την Κέλλυ και ξέροντας πόσοι την περίμεναν με ενθουσιασμό, είχα μεγάλες προσδοκίες. Είχα και ένα μικρό φόβο για το αν θα ταιριάξουμε, αν θα βγει καλό το ραντεβού, αν η Κέλλυ επιβεβαιώσει τις προσδοκίες. Ο Τζίμης75 αλλά και αρκετοί παππούληδες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, οπότε αφού άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύομαι έλεγαν τα καλύτερα για την κοπέλα, υπήρχε μόνο αυτή η μικρή πιθανότητα να πάει κάτι στραβά.
Από εμφάνιση η κοπέλα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι σούπερ, το στήθος της φτιαγμένο όμως όμορφο και σωματάρα. Όμορφη γυναίκα.
Τα ζητούμενα για μας τους παππούληδες είναι δύο. Πρώτον η εργαζόμενη να είναι μικρούλα και να έχει τη φρεσκάδα της ηλικίας της και δεύτερον εάν είναι δυνατόν να έχει γνώση και εμπειρία. Τις περισσότερες φορές η κοπέλα έχει είτε το ένα είτε το άλλο. Δύσκολος ο συνδυασμός και των δύο όμως όταν σου κάτσει έχεις πετύχει Τζακ Ποτ.
Η Κέλλυ είναι ακριβώς αυτό, jackpot. Μπήκε στο δωμάτιο με αέρα, έκανε παιχνίδι, αψογο social, και πριν καλά-καλά καταλάβω αρχισε το χαμουρεμα. Η Κέλλυ απλά το έχει. Δεν μπαίνει μέσα με σχέδιο, αυτοσχεδιάζει. Αν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν ή ο Μέσι ή ο Ρονάλντο. Παιχτούρα. Αν ήταν κιθαρίστας θα ήταν ο jimi hendrix ή ο stevie ray vaughan. Αν ήταν οδηγός formula 1 θα ήταν ο ayrton senna ή ο michael schumacher.
Η Κέλλυ είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, αν προσέξει θα αφήσει ιστορία στο επάγγελμα. Θέλει βελτίωση σε ένα-δυο πραγματάκια όμως αυτές οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές για το μέλλον, τώρα δεν τις παρατηρεί σχεδόν κανένας παρά μόνο κάτι γερό περίεργοι σαν και μένα.
Με μία πρόταση αυτή την εποχή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή εκεί έξω.
Θα προσέθετα και ακόμα μία του ίδιου πρακτορείου όμως εκείνη δεν έχει ακόμα αποδείξει ότι η απόδοσή της είναι σταθερή.
Να πω για την ιστορία λίγα λόγια για το ραντεβού. Άφθονα γλωσσόφιλα, χαμουρεμα, περιποίηση, full χάδια τσαχπινιές κλπ. Ξεκινήσαμε στον καναπέ και καταλήξαμε στην κρεβατοκάμαρα. Το ραντεβού δίωρο και είναι από τις ελάχιστες φορές που σε ραντεβού τελείωσα δύο φορές. Για μένα αυτό από μόνο του κατατάσσει την Κέλλυ στην καλύτερη δεκάδα ever.
Παίξαμε και σε χαμηλές στροφές και σε υψηλές στροφές. Εκπληκτικά στησίματα, συμμετοχή, φαντασία. Στις ψηλές στροφές τραβάει νομίζω καλύτερα και γουστάρει κιόλας. Όχι ότι στα gfe δεν σου δίνει το 100% όμως προσωπική μου άποψη είναι ότι η κοπέλα γουστάρει να γαμιεται γρήγορα δυνατά και τα χαστούκια στα κωλομέρια δεν τη χαλάνε ίσα-ίσα μου έδωσε την εντύπωση οτι της άρεσαν, καυλώνει.
Με αυτά και με εκείνα πέρασε ένα γεμάτο δίωρο με άφθονο σεξ και social πολύ καλό μιας και μιλάει πολύ καλά Αγγλικά.
Κοσμογυρισμένη κοπέλα, μορφωμένη, μπορεί άνετα να γεμίσει την ώρα με όποια συζήτηση επιλέξει ο πελάτης.
Overall η Κέλλυ συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, Elganador, hornyasfuck και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού